Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(Ditele @ 2014 07 21, 19:54)

Liūdna Bartukui be geriausių draugų ax.gif

dukra vakar išvyko studijuoti į Angliją, tai vakar dar vedžiojo jį po to sako gal jis jaučia, kad aš išvykstu įsikibęs eina nepaleidžia jos visai g.gif
O sūnus į stovyklą šiandien išvažiavo doh.gif tai tokio nusiminusio draugo dar nematėm schmoll.gif
Atsakyti
Manau tikrai jaučia. Vistiek įtariu ir pas mergaitę stresas ir tą jis puikia pajuto. Trūksta matyt namuose to šurmulio kai visi kartu
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 21, 20:13)
Manau tikrai jaučia. Vistiek įtariu ir pas mergaitę stresas ir tą jis puikia pajuto. Trūksta matyt namuose to šurmulio kai visi kartu

Aš taip dukrai ir pasakiau sakau jaučia tavo nerimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 21, 19:00)
kooooks Dosius  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Va mano kleckutis  4u.gif

Čia jau visas kleckas biggrin.gif -gražuolis wub.gif , o krūtinė kokia bigsmile.gif
QUOTE(Ernesta @ 2014 07 21, 19:41)
Aš taip dukrai ir pasakiau sakau jaučia tavo nerimą  g.gif

drinks_cheers.gif tikrai jaučia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 21 liepos 2014 - 19:55
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 21, 20:00)

Va mano kleckutis  4u.gif

Čia jau visas kleckų kleckas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif tikras gražuolėlis wub.gif
Atsakyti
Kreivi šleivi biggrin.gif Palinksminsim mes jus su Domiu bis.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi, kokie jūs gražuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Viskas gerai, normaliai jūs ten stovit, tik nufotkinta šiek tiek ne tuo kamou bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 22, 21:22)
Oi, kokie jūs gražuoliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Viskas gerai, normaliai jūs ten stovit, tik nufotkinta šiek tiek ne tuo kamou  bigsmile.gif

Fotografui ir rankos drebejo nuo to streso už mus abu lotuliukas.gif
Pradėjom bėgiot, gal pradės raumenukai augt. g.gif
Atsakyti
ause makaliause, wub.gif wub.gif wub.gif - nerealus Domiukas thumbup.gif Man kaip diletantei ir nelabai išmanančiai visų parodinių niuansų, tai stovėsena nepriekaištinga tongue.gif O labiausiai tai Domiuko galva, priekinės lapcės ir uodega į akis krito biggrin.gif - tokios stambuoliškos, dičkės, "pūšistikės" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 23 liepos 2014 - 07:20
Vat ką turi tą turi, tai galvą wub.gif wub.gif wub.gif net teisėjai į aprašus surašė, kad ji labai gera, nors vienas dalykas patikęs ir nebuvo priekaištų biggrin.gif Ji labai didelė ir labai didelė nosis, nu bet kai protingas vaikas, nėra ko ir norėt irnesakyk.gif biggrin.gif Dabar jau kelintą dieną ryte duodu jam visą laiką ristele bėgti, tai eini iš paskos ir davai davai davai... ir žiūriu nebereikia bizent iš paskos, pagauna tą tempą ir varo ristele. O vakare jau bėgam kartu, nedaug bet po truputi, kad susiderint, kad jam patiktu ristele bėgti ir nesliūkintu kaip žemę pardavęs. rolleyes.gif Žodžiu dirbam ta linkme toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 23, 07:41)
Vat ką turi tą turi, tai galvą  wub.gif  wub.gif  wub.gif  net teisėjai į aprašus surašė, kad ji labai gera, nors vienas dalykas patikęs ir nebuvo priekaištų  biggrin.gif Ji labai didelė ir labai didelė nosis, nu bet kai protingas vaikas, nėra ko ir norėt  irnesakyk.gif  biggrin.gif Dabar jau kelintą dieną ryte duodu jam visą laiką ristele bėgti, tai eini iš paskos ir davai davai davai... ir žiūriu nebereikia bizent iš paskos, pagauna tą tempą ir varo ristele. O vakare jau bėgam kartu, nedaug bet po truputi, kad susiderint, kad jam patiktu ristele bėgti ir nesliūkintu kaip žemę pardavęs.  rolleyes.gif Žodžiu dirbam ta linkme toliau  ax.gif

biggrin.gif sportsmenai abu būsit thumbup.gif
Atsakyti
sportsmenai, nu jooooo pumpuojam abudu lotuliukas.gif abiems liežuvis iškištas
Atsakyti