Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(devynbalse @ 2014 07 24, 19:05)
Tai jau laukia tas momentas  smile.gif , bet jau aš jo irgi labai laukiu, nes taip karšta, o jinai jau tokia išsipūtus, taip jau jai sunku  doh.gif , greičiau jau išvaduoti ją nuo tos šunelių gaujelės (taip įsivaizduoju pagal gabaritus).
Tai bus arba labai daug arba mažai ir labai dideli. Nu, kas bus tam vardus suteiksim  mirksiukas.gif , dar nesumastėm iš kokios raidės juos duoti  ax.gif .
Gimdyklą šian išdezinfekavau ir jau sustatėme, viskas kaip ir suruošta  rolleyes.gif .

Tiesa, jau rimtai užsiėmiau tinklalapiu. Vyras "grobus" sutvėrė o aš dedu informaciją lietuviškai, o paskui angliškai. O tai antri metai ruošiamės, jau net gėda... blush2.gif
jis pas mus www.juodasisamuletas.lt

Jonavieti, malonu jus vėl girdėti.

Visi laikykitės, neperkaiskit savaitgalį  nono.gif

bigsmile.gif lauksim žinių ir kai galėsit nuotraukyčių mažų juodų kamuoliukų mirksiukas.gif
bigsmile.gif thumbup.gif lįsim žiūrėt Jūs puslapiukan mirksiukas.gif
Atsakyti
Devynbalse, auuuu kaip gyvena mažos juodos grožybės? 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 28 liepos 2014 - 12:45
Mažos grožybės kniurkia mamai po pilvu biggrin.gif .
Nu jau užderėjo doh.gif šį syk...
Jau tiek buvo jų, kad anoji paskutinėm dienom valgyt nieko negalėjo unsure.gif , tai pasilpo, o čia dar tie karščiai. va ir teko ir ją ir šuniukus gelbėti cezariu blink.gif

Na, bet manau viskas bus gerai thumbup.gif
po kelių dienų fotkinsim, dabar tai dar labai mažiukai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 28, 13:10)
Mažos grožybės kniurkia mamai po pilvu  biggrin.gif .
Nu jau užderėjo  doh.gif  šį syk...
Jau tiek buvo jų, kad anoji paskutinėm dienom valgyt nieko negalėjo  unsure.gif , tai pasilpo, o čia dar tie karščiai. va ir teko ir ją ir šuniukus gelbėti cezariu  blink.gif

Na, bet manau viskas bus gerai  thumbup.gif
po kelių dienų fotkinsim, dabar tai dar labai mažiukai  biggrin.gif .

bigsmile.gif sveikijimai 4u.gif Kiek turit mažiukų?
Uj, vargšiukas mamukas unsure.gif - na, bet, reik tikėtis, kad viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai su leliais!!! 2.gif clap_1.gif Daug pienuko mamytei ir daug kantrybės šeimininkei!
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 24, 10:05)
Plaukimas padeda.

o jei neplaukia doh.gif ,maniškis nei už ką neplaukdavo vienas,o aš skendimo lentelėje 4 buvau.Pirmas prosas,antras kirvis trečia mano sesuo ir paskui aš biggrin.gif Dabar nelabai pamenu ,Tano sūneliui kažkokius papildus pirko žmogiškus fitnesitam skirtus ,reiks pasidomėti.
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 24, 19:05)
Tai jau laukia tas momentas  smile.gif , bet jau aš jo irgi labai laukiu, nes taip karšta, o
Jonavieti, malonu jus vėl girdėti.

ačiū kad nepamiršot 4u.gif jei labai nesutrukdyčiau jūsų ,reikėtų konsultacijos blush2.gif

QUOTE(devynbalse @ 2014 07 28, 13:10)
Mažos grožybės kniurkia mamai po pilvu  biggrin.gif .
Nu jau užderėjo  doh.gif  šį syk...

sveikinu wub.gif ,šaunu kad gerų juodulių daugėja.Tik gaila kad didesnė dalis kaip taisyklė iškeliauja ax.gif
tai va šiokios tokios naujienos mano fronte blush2.gif planuojam ir mes.Tik deja ne juodulį blush2.gif negaliu per save peržengti .Negaliu verysad.gif bus kitas didelis gauruotas ,planuojamas kitą met .Kaip bus dar nežinau,dabar tik renkamės informaciją,ieško žiūrim.Nežinau ir noriu ir nenoriu,negarantuoju kad pirksim,MB labiau gal,man dar vis skaudu.Kai pilnai nuspręsim pasisakysiu kokia veislė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 07 28, 14:44)
tai va  šiokios tokios naujienos mano fronte blush2.gif planuojam ir mes.Tik deja ne juodulį blush2.gif negaliu per save peržengti .Negaliu verysad.gif bus kitas didelis gauruotas ,planuojamas kitą met .Kaip bus dar nežinau,dabar tik renkamės informaciją,ieško žiūrim.Nežinau ir noriu ir nenoriu,negarantuoju kad pirksim,MB labiau gal,man dar vis skaudu.Kai pilnai nuspręsim pasisakysiu kokia veislė blush2.gif

Jonaviete, kaip thumbup.gif Uj, lauksim žinių tikslių-ką ir kada planuojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 28, 14:10)

Jau tiek buvo jų, kad anoji paskutinėm dienom valgyt nieko negalėjo  unsure.gif , tai pasilpo, o čia dar tie karščiai. va ir teko ir ją ir šuniukus gelbėti cezariu  blink.gif

Vargšelė tikrai juk karščiai kokie doh.gif
aukit sveikučiai 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Ar jūs rišat savo grožiams ūsus? Surišau pirmą kartą Domiui ūsus tai jis gražiai su letena paėmę ir nuimė visas gumytes kai tik nusisukau g.gif
Atsakyti
Sveikinimai nuo musu bei Morkytes sulaukus graziu juoduliuku clap.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 28, 15:37)
Ar jūs rišat savo grožiams ūsus? Surišau pirmą kartą Domiui ūsus tai jis gražiai su letena paėmę ir nuimė visas gumytes kai tik nusisukau g.gif

niekada,juodulys arba turi ūsus ir barzdą arba ne ax.gif jūsiškis turi ir gerus wub.gif taip kad neverta jis juos ir turės.O šuniui nepatogumas užtai ir išsiima.Va kasą tai tausokit.Pastiprint karts nuo karto galima kad ir ta pačia ricina įtrint.Aš čia apie barzdą.Ir plaut,mes kai ėdėm mėsą tai į savatę pora kart vasarą plaudavom.Kasą šukuodavom kas dieną ir turėjom labai gerą ir gražią.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 28, 15:37)

schmoll.gif Heručiui rišdavom tik prieš ėdant, kad neapsiveltų, kai ėda taip, o Dosikui nerišam iš viso ax.gif
Atsakyti