Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Turint galvoje, kaip dabar bėgti "vėsu" schmoll.gif , tai jums abiems po medalį reikia pakabinti...
Šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kad sportuojate
Atsakyti
aš nesuprantu ar visi su parodiniais juoduliais šitaip varo? galvojau, kad bus nelengva parodoms ruoštis, nu bet tikrai negalvojau, kad reikia šitieeeek unsure.gif

Mes bėgiojam vakare apie 21 val., todėl medalis mums nepriklauso irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 liepos 2014 - 14:11
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 23, 14:06)
aš nesuprantu ar visi su parodiniais juoduliais šitaip varo? galvojau, kad bus nelengva parodoms ruoštis, nu bet tikrai negalvojau, kad reikia šitieeeek  unsure.gif

Mes bėgiojam vakare apie 21 val., todėl medalis mums nepriklauso  irnesakyk.gif

Jau vien už tai, kad bėgiojat jis jums priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, ir aš sakau, kad priklauso vien dėl to, kad bėgiojat.
O su patinu, jei nori, kad jis parodose eitų kiaurai, reikia dirbti daug daugiau nei su kale. Jie turi būti raumeningi, na vienu žodžiu mačo bigsmile.gif thumbup.gif

Mes kai ėjom į parodas ir tai su Dorce ir kažkiek bėgiojom ir pagalį jai nuo šlaito mėtėm (tada buvo jauna ir durna biggrin.gif ) tai buvo labai puikios formos. O dabar mes patys nebe formoj blush2.gif , tai sunku ir šunį į formą atvest, ypač po šuniukų blink.gif

Parsinešėm šian gimdyklą, ryt garinsiu nuo mikrobų ir jau ruošimės kitos savaitės įvykiams smile.gif

Jums sėkmės bėgiojant - tiesa, skaičiau apie olandišką bėgiojimo metodą, gal jis būtų lengvesnis nei paprastas bėgiojimas?
Atsakyti
Jau greitai rupestėlis prasidės. Įdomu kiek bus mažiukų pupuliukų. Bet tai įtariu kiek daug vargelio kol surandi gerus, patikimus šeimininkus, o jei dar noras, kad eitų į parodas doh.gif O vat kaip atsirenkat šeimininkus, pagal intuiciją? Iš kur žinot, kad čia pats geriausias šeimininkas? Aš dar iki šiol nežinau kaip man žaliai nieko neišmančiai apie juoduosius ir parodas davė šuniuką lotuliukas.gif gal dėl to, kad buvau labai įkyri... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 liepos 2014 - 19:05
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 20, 20:54)

Jei juodam rusui kas nors palei uodegą kaukštelės dantim, jis tikrai neliks abejingas... Tada jau belieka mokėti šunis išskirti, kad nenukentėtų žmonės  doh.gif

drinks_cheers.gif ,čia faktas,ypač jei tai bernas.nei vienas juodulys tokio įžeidimo neatleis.
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 20, 21:02)
Kudokas ir, kad reikia galinius sąnarius patvirtint, kad taip neplaukiotų. Mes tiesiog turėjo  traumą, ir biški nepasveikę dar. Sakau gal bandyt duot plaukt?  g.gif

plaukimas nepadės.Senas dar toks tarybinių laikų metodas blush2.gif ,šokit abu.Mano Tanučio galinės kojos buvo skystokos pas jauną.Mes šokdavom,pasišaukiu užsikeliu priekines kojas ant savo pečių apsikabinu kaip kavalierių ir šokam,trepsim.Ir taip per dieną kelis kartus ,prisimenant.Tai geriausias ir senai išbandytas metodas.Krūvio įpatingo ner,nes juoduliams bėgimas ir dar ilgesnėm distancijom nėra gerai,visgi tai sunkiasvoris šuo galima sugadinti sąnarius.
QUOTE(Ditele @ 2014 07 21, 16:24)
Dosikas su geriausia drauge - vietine sodybos kate  biggrin.gif Ta katytė besilaukianti, tai trinasi aplink Dosiką, o tas globoja ją, tai abu kartu po kiemą vaikštinėja ir gulinėja-juokiamės, kad bus pribuvėju ir augins kačiukus, kai atsives biggrin.gif

wub.gif bučiukas į šnobelį mano simpatijai

QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 22, 19:40)
Kreivi šleivi  biggrin.gif Palinksminsim mes jus su Domiu

labia ispudingas vaikas wub.gif ,gili krūtinė,didelė galva thumbup.gif vaikas,kampai labai geri.Va su tokiom krūtinėm giliom senai mačiau.Kas liečia parodas nesinervuokit bus visko,ir šuniui kažkas nepatiks ir teisėjų visokių bus.Priprasit.Turit berną,bernas ne panelė jis visad bus aštresnis.Jei jūs matysit kad ringe jūsų berniukui leidžia po uodega iš paskos bėgantį šunį neleiskit.O tokius dalykus labai jau mėgsta padaryti latviai,rusai ir lenkai.Jei tik mato kad konkurento patinas geresnis parazitai dažnai taip daro.Paleidžia arčiau šunį iš paskos bėgant,juodulys visad sureaguos ir diskvalas garantuotas jei greižtesnis teisėjas.Jei tik matysit kad šunį specialiai leidžia ,sakykit teisėjau,arba praleiskit tokį į priekį perspėję teisėją.Jei teisėjas rusas supras.Mums buvo taip ir ne kartą
Atsakyti
Visom mergaitėms ačiū už gražius žodžius aciuks.gif
Domiui tai jau karšta naktimis, girdžiu kaip žiauriai lekuoja, o dar net neatėjo 33. nelaukiu savaitgalio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 24 liepos 2014 - 09:41
QUOTE(Jonavietis @ 2014 07 24, 09:11)
plaukimas nepadės.

Plaukimas padeda. Tik ne patiem sąnariam, o raumenynui. Vaitkus plaukimą siūlo displazijos kankinamiems, silpnus raiščius turintiem. Mat vandeny svorio apkrova kitokia, lengviau sportuot. Kas sunku su dideliu, sunkiu šunimi. Todėl turint displaziją ar silpnus raiščius (mano konkrečiu atveju - HDC ir keisti kelio raiščiai) reikia augint raumenukus, kurie padeda silpnam sąnariui ir silpniem raiščiam išlaikyt kojas tvarkingai. Kitu atveju užaugint raumenukus sudėtinga... O tada užburtas ratas - nėr raumenų, ištinka traumos, ištikus traumom reikia saugot gyjančias vietas ir nėra kaip tų raumenukų augint, kurie padėtų traumuotai vietai laikyt kojas teisingai...
Atsakyti
Jonaviete, smagu Tave girdėt wub.gif - bučkis perduotas mirksiukas.gif
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 24, 09:38)
Visom mergaitėms ačiū už gražius žodžius  aciuks.gif
Domiui tai jau karšta naktimis, girdžiu kaip žiauriai lekuoja, o dar net neatėjo 33. nelaukiu savaitgalio  schmoll.gif

Aha, karščiai daro savo-Dosikas vėl be apetito ir lekuoja lekuoja rolleyes.gif Net katė beveik lekuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 23, 08:41)
Vat ką turi tą turi, tai galvą  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Labai įspūdingas Domiukas wub.gif wub.gif

QUOTE(devynbalse @ 2014 07 23, 19:34)

Parsinešėm šian gimdyklą, ryt garinsiu nuo mikrobų ir jau ruošimės kitos savaitės įvykiams  smile.gif

Koks atsakingas momentas Jūsų laukia g.gif sėkmės Jums thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tai išvis jis miega mūsų kambaryje ir jam nesvarbu, kad kituose kambariuose ir koridoriuje vėsiau. Tai būna, kad naktį pasiimu jį ir išsivedu į kitą kambarį miegot, atlapoju visus langus, tada ir jis pamiega ramiai ir aš truputuką pašalu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 24 liepos 2014 - 12:16
Tai jau laukia tas momentas smile.gif , bet jau aš jo irgi labai laukiu, nes taip karšta, o jinai jau tokia išsipūtus, taip jau jai sunku doh.gif , greičiau jau išvaduoti ją nuo tos šunelių gaujelės (taip įsivaizduoju pagal gabaritus).
Tai bus arba labai daug arba mažai ir labai dideli. Nu, kas bus tam vardus suteiksim mirksiukas.gif , dar nesumastėm iš kokios raidės juos duoti ax.gif .
Gimdyklą šian išdezinfekavau ir jau sustatėme, viskas kaip ir suruošta rolleyes.gif .

Tiesa, jau rimtai užsiėmiau tinklalapiu. Vyras "grobus" sutvėrė o aš dedu informaciją lietuviškai, o paskui angliškai. O tai antri metai ruošiamės, jau net gėda... blush2.gif
jis pas mus www.juodasisamuletas.lt

Jonavieti, malonu jus vėl girdėti.

Visi laikykitės, neperkaiskit savaitgalį nono.gif
Atsakyti