Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Reikės ir man dar pasišopinti, man tai labai dar patogu, kai vieni būna kaime daiktai, kiti namie, kad nereikėtų vežiotis pilnos kuprinės daiktų. Kaime palieku tuos kurie nevisai man patinka, nes ten mažiau šukuoju biggrin.gif
Aš ta kai Domį pačiupinu tai atrodo ir šonkauliai kišo ir užpakaliukas neapvalus blush2.gif Bet pvz Jus kai maitinat sausu ir po to vakare mėsa, nesuviduriuoja? Maniškis būna kartais, kad paviduriuoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 13, 07:48)
Aš ta kai Domį pačiupinu tai atrodo ir šonkauliai kišo ir užpakaliukas neapvalus  blush2.gif Bet pvz Jus kai maitinat sausu ir po to vakare mėsa, nesuviduriuoja? Maniškis būna kartais, kad paviduriuoja.  doh.gif

Dosikas, tai neviduriuoja, bet be mėsos aš jam visad kartu duodu ir vištos krūtinėlę ar kokių kakliukų, t. y. kauliukų, nes antraip, tai, matyt, viduriuotų vien nuo mėsytės-kauliukai kietina vidurius ir kartu dantis apvalo rolleyes.gif
Atsakyti
Kauliukus tai ir aš duodu pagraužt, tai kartais nieko, kartais matyt būna perdaug ir nespėju paimti tai iškart bėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 13, 07:55)
Kauliukus tai ir aš duodu pagraužt, tai kartais nieko, kartais matyt būna perdaug ir nespėju paimti tai iškart bėda  doh.gif

O tai Tu duodi tik pagraužt kauliukų? Dosikas tai vištos nugarėles, kakliukus, tai suėda, kaip ir mėsą-pagraužimui, tai kokius jautienos ar kiaulės kremzlinius kaukus kartais duodu ax.gif
Atsakyti
kaklus tai duodu visam, bet tie jautienos kur būna tokie nemaži, tai atimu duodu tik graužt tiek kiek būna tų kremzlių kol apsivalo dantys. nežinau gal reikės bandyt visai pereit ant mėsos g.gif Tik ta mėsa mane gąsdina dėl barzdos, labai jau apsivels kai sausą valgo, tai vistiek ta barzda sausesnė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 13 rugpjūčio 2014 - 09:14
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 13, 09:13)
kaklus tai duodu visam, bet tie jautienos kur būna tokie nemaži, tai atimu duodu tik graužt tiek kiek būna tų kremzlių kol apsivalo dantys. nežinau gal reikės bandyt visai pereit ant mėsos  g.gif Tik ta mėsa mane gąsdina dėl barzdos, labai jau apsivels kai sausą valgo, tai vistiek ta barzda sausesnė  g.gif

Na, apsivelt, tai neapsivels labai, bet va, plaut ir šukuot, tai dažniau reik, nes tokio kvapelio įgyja negero ir labai sulimpa ta barzda-aš tai dabar Dosikui surišinėju čiobčiką prieš ėdant, kad ne taip apsiveltų ax.gif
Įmetu keletą foto rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 rugpjūčio 2014 - 09:31
Atrodo tai toks storulis biggrin.gif Nu bet labai vyrukas nemažas toks iš stuomens ir iš liemens wub.gif Koks jo ūgis dabar?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 13, 12:14)
Atrodo tai toks storulis  biggrin.gif Nu bet labai vyrukas nemažas toks iš stuomens ir iš liemens  wub.gif  Koks jo ūgis dabar?

Tai čia papūstas visas-ką tik iššukuotas naujais įrankiais ir priemonėm ax.gif
Reik pamatuot-buvo paskutinį sykį lyg ir 79 ar 78 cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 13, 12:14)
Koks jo ūgis dabar?

Jei gerai pamatavau, tai apie 78 cm mirksiukas.gif O Domiuko koks?
Atsakyti
76 cm blush2.gif mažiuuuuukas mano Domiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 13, 14:51)
76 cm  blush2.gif  mažiuuuuukas  mano Domiukas lotuliukas.gif

nu jau mažiukas tongue.gif -Dičkis mirksiukas.gif Klausimas dar, ar aš gerai ir tixliai išmatavau rolleyes.gif
Atsakyti
Ditele, manau kad porcija tikrai nemaza, tai galima ja sumazinti arba sausiako saskaita arba mesos, ziurekite kaip patogiau gaunasi. Suo turi gauti tiek maisto, kad suvalgytu su apetitu. O del svorio tikrai nepergyvenkit, ziema ataugs smile.gif
Dosikas fotkese kaip meskiukas atrodo smile.gif o kailis taip graciai bangomis krenta, tai duoda grazia forma suniui thumbup.gif

Duodant vien mesa, be jokiu kakliuku, nugareliu ir pan. sunys daznai viduriuoja. Mes mesa (nedideli kieki) duodam su sausiaku ir problemu nematom. Zinau, kad RAW salininkai grieztai pasisako pries toki serima, bet jis mums puikiai tinka.
Atsakyti