Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(devynbalse @ 2014 08 19, 10:18)
Gauja po truputį auga  thumbup.gif , parėkaudami, parėkaudami, bet jau po truputį papildomai maitintis ėmėm - royal canino starterio košę valgom  biggrin.gif , tiesiog visom keturiom į bliūdą įsikorę  tongue.gif
kai išlipa, tai ir mamai yra ką veikti, ir man dar darbo lieka  lotuliukas.gif nuvalyti pašaro liekanas.
Šiaip mažyliai su charakteriais - paimi tai jei jiems nepatinka - apurzgia  g.gif , įdomu čia visuomet taip bus  schmoll.gif
va ir dabar - viena partija valgo, nes visi netelpa - antra partija gimdykloj streikuoja  mad.gif , garsų sklinda įvairiausių, nuo cypčiojimo iki pikto lojimo ir urzgimo (aišku atitinkamais balsais  smile.gif , jiems iki bosų dar toli gražu  rolleyes.gif ).

bigsmile.gif ojej, gauja auga, tai Jums dabar tik spėk suktis. O alasas, tai įsivaizduoju koks rolleyes.gif . Norėčiau pamatyt aš tą vaizdelį, kaip į bliūdą tiek juodulių sukritę smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 08 19, 11:18)
Gauja po truputį auga  thumbup.gif , parėkaudami, parėkaudami, bet jau po truputį papildomai maitintis ėmėm - royal canino starterio košę valgom  biggrin.gif , tiesiog visom keturiom į bliūdą įsikorę  tongue.gif
kai išlipa, tai ir mamai yra ką veikti, ir man dar darbo lieka  lotuliukas.gif nuvalyti pašaro liekanas.

Šiaip mažyliai su charakteriais - paimi tai jei jiems nepatinka - apurzgia  g.gif , įdomu čia visuomet taip bus  schmoll.gif

va ir dabar - viena partija valgo, nes visi netelpa - antra partija gimdykloj streikuoja  mad.gif , garsų sklinda įvairiausių, nuo cypčiojimo iki pikto lojimo ir urzgimo (aišku atitinkamais balsais  smile.gif , jiems iki bosų dar toli gražu  rolleyes.gif ).

Kažink kur dingo mūsų Morkytė ir Linadrija?

Bosu biggrin.gif mano Domis kartais cypcioja, kaip mažas šuniukas su tokiu cypiančiu balsu, kad net nepagalvotum, kad už durų didelis šuo lotuliukas.gif Nu ašku kartais ir pasireiškia rimtai biggrin.gif
Vaje darbelio turit, tik spėk suktis. Nu įdomu būtų pamatyt tą šaiką tokią. Aš tai atsimenu kai atbėgo Domio broliai su seserim, va ten tai buvo, tik spėk žiūrėt kas ką daro. O čia dar daugiau lotuliukas.gif
Šiandien susirado Domis draugę seterę, pana suka ratus kaip reaktivinė, o Domis prie manęs stovi ir nežino ką daryt lotuliukas.gif Nubėga pas ją, nepasiveja, vėl grįžta ir vėl stovi šalia manęs.
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 08 16, 18:16)

Jonavieti, labai smagu, kad patenkinti augintiniu. Va ir jūsų MB turės ką veikti - parodos, daug bendravimo... Bet ir šunybių atrodo augintinis jau krečia?

krečia biggrin.gif po namus duoda kaip vėjas.Vagis,kaulytojas ir chuliganas viename.Vokt nuo stalo jau atprato,gavo mazgote dabar žino kad reikia kaulyt biggrin.gif Su katinu po namus skraido sienos dreba,katinas pats lenda.Vienu žodžiu linksma.
QUOTE(Ditele @ 2014 08 16, 18:26)
Jonavieti, Tu svečiu su Džiakiu čia, prašom, nesijausk ir neprapulk  mirksiukas.gif Beje, o kur vaizdinė medžiaga g.gif  - bais knieti Tavo vaiką pamatyt biggrin.gif ? Nu, įsivaizduoju, kiek namie dabar gyvybės tongue.gif Nu, bet judu su MB šaunuoliai-į parodas varysit  thumbup.gif

vaizdinės bus tik nežinau kada.Prisėdau trumpam.Užsivertus iki negaliu.Vakar visą dieną cukinijas,paprikas uždrinėjau,šiandien su Džiakiu maudomės ,fenuojamės doh.gif ryt į parodą iš prodos tiesiai į Alytų verysad.gif
Vat šiandien ryte gerdama kavą MB sakau ar mes kada gyvenime nusipirksim tokį šunį kurį prodai tik išmaudyti reik g.gif Ryte šukavomės atrodo gi trumpaplaukis,o parodai paruošimas irgi yra ką veikt.Anūkės šukas prašiko išverčiau visus namus neradau,aplėkėm visą kaimą krūvą nupirkau netinka.Paskui tas gersias radau doh.gif ,sakiau nagus jau daužysiu už tokius darbus.Išeiginių trys dienos verysad.gif nieko nespėju,darbų krūvos dar verysad.gif Tempai pas mane dabar doh.gif ryte 7 su Džiakiu, grįžtu ir iki vakro ant kojų vakare vėl kokie 3 km ,mamos savaitę nemačiau jau doh.gif Dėdę palaidojau,tėčio brolį ,vėl išeiginės trumpesnės diena.O viskas gi kraunas.Aš šiandien tik dulkes po savaitės laiko pirmą kart valiau,nu nespėju.
Kas dėl parodų,parodos užkabina,kai 20 metų po jas trankais,be jų sunku
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 22, 15:34)
krečia biggrin.gif po namus duoda kaip vėjas.Vagis,kaulytojas ir chuliganas viename.Vokt nuo stalo jau atprato,gavo mazgote dabar žino kad reikia kaulyt biggrin.gif Su katinu po namus skraido sienos dreba,katinas pats lenda.Vienu žodžiu linksma.

Vagis,kaulytojas ir chuliganas viename thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

su nekantrumu laukiam foto g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jonavieti, sekmes parodoje. 4u.gif parodykit ir mums ta grozi, netik meksikieciui 4u.gif sekmadieni ir mes turejom dalyvaut, bet deja susirgom, per ilga kelione po ligos. Tad liksim namie atgauti jegu. doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 08 23, 09:42)
Vagis,kaulytojas ir chuliganas viename  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
su nekantrumu laukiam foto  g.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man šitas Džiakio apibūdinimas irgi labai patiko biggrin.gif Paskui dar tas momentas, kad nuo stalo vogt atprato, tai dabar žino, kad reik kaulyt thumbup.gif lotuliukas.gif Gerulis Džiakis wub.gif
O, klausykitės, aš pasidalysiu naujienom(bent jau man naujiena buvo, kai išgirdau blush2.gif ax.gif ) -šiandien buvom pas vetukę, nes Dosikui ausų uždegimas, tai ji mums pasakė, kad pagal naujausius tyrimus ir pan. neberekomenduojama pešiot šunims ausų-tik iškarpyt ir sakė, kad daugiau Dosiui ausų nebepešiotume, nes kai pešiojant ausis, tai sukeliamas kraujavimas ne tik ausies išorėje, bet ir jos kanale rolleyes.gif
Beje, kartu padžiūgausiu-pasvėrėm vetkėj Dosiką, tai vaikiui svoris atsistatė-priaugo 3 kilus ir dabar sveria 52 kg thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 23, 10:42)
sekmadieni ir mes turejom dalyvaut, bet deja susirgom, per ilga kelione po ligos. Tad liksim namie atgauti jegu.   doctor.gif

Bus tų parodų 4u.gif - sveikit greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 23 rugpjūčio 2014 - 15:54
QUOTE(Ditele @ 2014 08 23, 16:25)
kad pagal naujausius tyrimus ir pan. neberekomenduojama pešiot šunims ausų-tik iškarpyt ir sakė, kad daugiau Dosiui ausų nebepešiotume, nes kai pešiojant ausis, tai sukeliamas kraujavimas ne tik ausies išorėje, bet ir jos kanale rolleyes.gif

O čia tai naujiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 08 23, 16:46)
O čia tai naujiena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, mes ir su vyru juokėmės, kad čia Dosikui gerą naujieną vetė pasakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 08 23, 17:57)
Aha, mes ir su vyru juokėmės, kad čia Dosikui gerą naujieną vetė pasakė biggrin.gif

Bartas irgi bus laimingas biggrin.gif
Atsakyti
Matyt Dosiui mėsos daugiau pradėjai duot, kad kilogramai auga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 23, 19:15)
Matyt Dosiui mėsos daugiau pradėjai duot, kad kilogramai auga  lotuliukas.gif

Nu, mėsos jo, truputuką padauginau blush2.gif ax.gif -500 g vakare gauna+nugarėlė vištos ar kakliukai kokie, bet va ir ryte po beveik kaušą sausako, pamaišyto, žinoma, su kepenine sušlamščia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 08 23, 20:23)

kaušą sausako, pamaišyto, žinoma, su kepenine sušlamščia  rolleyes.gif

O sakykite pamaišote, kad sausiukus geriau valgytu g.gif čia pirktine kepenine?
Atsakyti