Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 07:46)
I 84 kvadratus gyvenamo ploto dar ir suni didziuli isileisti, tai jau prabanga gaunasi mums  blush2.gif  Katinas siaip nemegsta namie sedeti, nebent ziema prie peciaus.

Kalbant i tema. Jau kaip mane siemet stebina mano pomidorai, tai nezinau...Apziurejau beraisiodama Hill Billy ir Izumrudnoje jabloko, tai irgi kazkokie susnos ir uzsibaigineje ziedine keke visrunes. Cia prie Korol sibiri kompanijos turbut  g.gif  Eisiu pafotografuoti, tai gal ka patasit. O gal jau man cia vaidenasi tik  blush2.gif

Apziurejau savo Korol Sibiri - irgi uzsibaigineja kekem blink.gif Kol kas neskabau jo is viso, ziuresiu, kaip augs. Gal cia virsune pazeista? O as dar seklomis su mergaitemis dalinausi cia. Tai is karto atsiprasau, jei uzaugs nesusipratimas.

Pas mane pakelis berods Aelitos, ten lyg ir neblogos gi seklos buna, ne "padirbtos".
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 05 28, 08:01)
Mano irgi HillBilly žiedu ,susnelė 30 cm aukščio, pasibaigė. Net ne žiedinė kekė, o vienas žiedas, toks kaip chrizantemos.
Dar neroviau, augina pažastuką, gal kaip nors prasimuš, labai įdomu kas iš jo išaugs.

pas mane tai toks irgi variantas, tik tiek,kad as irgi leidau pora pazasciu, bet jos vistiek uzsibaige ziedine keke.

Saintilina, Hill Billy panasus isvaizda i Fejerverk 4u.gif O Korol Sibiri su trim pazastim uzsibaigia ziedine keke. Ta tai jau grusiu prie zemaugiu iskasus schmoll.gif
Atsakyti
Ex mokinės pomidorai Betalux biggrin.gif Dar norėčiau pas Asesę pasimokyti kaip juos greičiau sunokinti

user posted image
Atsakyti
na ir sekasi jums su pomidorais blink.gif Vietoj normalių aukštaūgių nei pusmetrio nesiekiantys, ir dar su vienu žiedu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 08:53)
Ex, o tu savo pomidorus purški kuo nors profilaktiškai šiemet? Kažkaip aptingau, niekuo nepurškiu..

Ne, niekuo dar nepurškiau. Ir, tikriausiai, nepurkšiu. Tingiu. Bus ir taip gerai rolleyes.gif Šįmet daigus retokai susodinau, kas 85cm. Briuselyje vėliavos ir tai tankiau sustatytos..
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 28, 08:08)
Ex mokinės pomidorai Betalux  biggrin.gif

grožis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 05 28, 08:08)
Šįmet daigus retokai susodinau, kas 85cm.

o kiek jų šiemet turi?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 09:06)
O Korol Sibiri su trim pazastim uzsibaigia ziedine keke. Ta tai jau grusiu prie zemaugiu iskasus  schmoll.gif

Ir iš kur jūs visos traukiat tuos Korol Sibiri tokius sūtraukas? Nugi aukšti jie, aukšti, labai aukšti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2014 05 28, 09:08)
Ex mokinės pomidorai Betalux  biggrin.gif Dar norėčiau pas Asesę pasimokyti kaip juos greičiau sunokinti

Daimura! Kad tave kur.. ateisiu pas tave pasimokyti kaip tiek burbulų ant vieno pomidoro užaugint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 09:11)
o kiek jų šiemet turi?

24 nehibridus ir 6 hibridus..
Atsakyti
Radau Regilos aprasyma Korol sibiri:
korol sibiri - žemi, vidutinio ankstyvumo, vaisiai pailgintos širdies formos, geltoni, link oranžinio, 80-170gr, mėsingi, skanūs. blink.gif
user posted image
Mano Korol Sibiri viena virsune.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 08:21)
korol sibiri - žemi,

tikrai ne žemi jie. Du metrai tikrų tikriausiai buvo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 08:24)
tikrai ne žemi jie. Du metrai tikrų tikriausiai buvo.

Liudnuma... Lepsusai kazkokie siemet pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 05 28, 08:15)
Daimura! Kad tave kur.. ateisiu pas tave pasimokyti kaip tiek burbulų ant vieno pomidoro užaugint biggrin.gif

viską toč toč dariau, kaip mokei ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 09:21)
korol sibiri - žemi, vidutinio ankstyvumo, vaisiai pailgintos širdies formos, geltoni, link oranžinio, 80-170gr, mėsingi, skanūs.   blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu nežinau, mano Korolių vaisių svoris siekė 300gr., krūmo aukštis 2m. Tokie jie ir turi būti, o ne žemaūgiai.

Ir dar nelabai įžiūriu kokie tavo pomidoro lapai. Korol Sibiri lapai turi būti tokie nuleisti žemyn, atrodytų tarsi pavytę būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 28 gegužės 2014 - 08:32