Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 6 tema

Aš vėl su klausimu. Šįkart gal kiek paprastesniu. smile.gif
Tos, kurios maišote dažus ir peroksidą pačios, tai darote su matavimo indeliu mililitrais ar galima ir svarstykles naudoti? Pvz.: jei reikės 20ml dažų, pasversiu jų 20g, tai ar tikrai peroksido 20g irgi bus 20ml? g.gif
Atsakyti
Išbandžiau naują Casting Creme Gloss atspalvį 7304, aprašiau pastebėjimus šukuosenų blog'e wub.gif http://vytine.blogsp...gloss-7304.html
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 05 28, 17:33)

kokia spalva 5 paveiksliuke
Atsakyti
sveikos plauku priziuretojos 4u.gif

prasau patarimo,kaip manote, kas geriau... Buvau raudonplauke, po to bandziau sviesinti su garnier pilksvais dazais,nieko neisejo. O su WELLATON 12/1 labai neblogai nusisviesino, per kelis tonus tikrai jei ne daugiau thumbup.gif tai va, kaip jus manote, ar ir toliau bandyti sviesinti tais paciais dazais, ar pabalinti peroksidu ir veliau dazyti tais dazais?: g.gif g.gif g.gif
Labai gera spalva, tarp kitko, nudaze plaukus i salta spalva, tai dabar tokie roziniai salti plaukai.
Atsakyti
Gal kas zino, kur butu galima isigyti Lakme dazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 07 07, 19:11)
Gal kas zino, kur butu galima isigyti Lakme dazu? g.gif

Krinona parduotuveje internetu. Arba pacioje parduotuveje duoda vizitine kortele agentes (ar kaip ja reiktu pavadinti) kuri Krinonoje dirba su Lakme produkcija
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2014 07 07, 21:05)
Krinona parduotuveje internetu. Arba pacioje parduotuveje duoda vizitine kortele agentes (ar kaip ja reiktu pavadinti) kuri Krinonoje dirba su Lakme produkcija

Buvau Krinonoje, sake neparduoda jie , nors internete maciau kad prekiauja 4u.gif bandysiu internetu pirkti, o kazi taip perkant tos korteles vizitines ar patvirtinimo kad esu kirpeja ar panasiai, nereikalauja? Nes kaip suprantu dauguma dazu jie parduoda tik kirpejams g.gif
Atsakyti
Laba diena, turiu klausima, nusidaziau plaukus tamsiai ruda spalva, bet man kazkaip per tamsiai dabar (daziau su trumpalaikiais loreal casting), ar imanoma dabar juos pasviesint paciai? Noreciau sruogeliu prisidet sviesesniu, gal su tais naujais Loreal sunkissed jelly ar iseitu? Kaip reaguotu ant ka tik nudazytu, nes ten yra peroksido? Aciu
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2014 07 17, 13:23)
Laba diena, turiu klausima, nusidaziau plaukus tamsiai ruda spalva, bet man kazkaip per tamsiai dabar (daziau su trumpalaikiais loreal casting), ar imanoma dabar juos pasviesint paciai? Noreciau sruogeliu prisidet sviesesniu, gal su tais naujais Loreal sunkissed jelly ar iseitu? Kaip reaguotu ant ka tik nudazytu, nes ten yra peroksido? Aciu

Loreal casting labai atsiplauna, bandyk daug kartu plauti, po kurio laiko atsiplaus
Atsakyti
Vidutines rudaplaukes, reikia pagalbos, na gal ne tik rudaplaukes patars 4u.gif Jau ne pirma karta perku dazus prasau parinkti spalva vidutine ruda, kuri nenutamsintu ataugusiu saknu ir likusiu plauku, kad palaipsniui atsiauginciau vidutinio rudumo silta spalva. Bet jau kelinta karta dazau - 5.88 (light coffe) 5.33 (light chestnut gold,iris) ir vis nutamsina plaukus,visumoja atrodo kaip juodi,po to seka vargo vakariene kol atplaunu i silta kad ir ta ryzavota ruda. kazkada emiau ir lygiai 5 vienu paprastu dazu, tai net jie pradzioje saknis patamsina,po to apsiplauna. 6 (light brown) jau sviesina. tai kaip suprantu turi eit is 5 nr. bet noriu tos aukso rudos,ar kaip cia vadinas tos svelnaus kastono,siltos, o ne juodai rudos ar bordo. Vidutine ruda yra vidutine ruda,noreciau kad taip ir dazytu. Gal rekomenduosit kokius augalinius ar beamonijakius dazus tokios spalvytes? 4u.gif
Atsakyti
Kokie dazai?vietoj 5.88 ir 5.33 rinkciausi 5.8 ir 6.3 - bus ruda su gelsvu atspalviu, bet ne toks intensyvus tonas. Arba jeigu wella dazai, grazi spalva 5/73, 6/37. 5.3 siaip grazi spalva, bet kai kuriose firmose jau buna nenaturaliai ryza, reikia ziuret smile.gif 6 tikrai nesviesina, mano plaukai su 6 gaunasi jau juodi smile.gif Nors pati esu mazdaug 7 lygio - 7 kai kurie atspalviai irgi gaunasi tamsiai rudi. Cia ir nuo plauko poretumo dar priklauso - labiau pazeisti "griebia" spalva tamsiau.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Dažau labai daug metų plaukus londacolor blond dažais. Norėjau pasitamsinti vienu tonu. Jei taip pat londacoloru tamsinu, tai nusiplauna po kiek laiko 100 proc. O sako, kad dažų pavadinimo keisti negalima nes gali gautis ir žali ir violetiniai bigsmile.gif . Gal kas žinote kokius gerus dažus... g.gif
Atsakyti