Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 6 tema

user posted image

user posted image

man reikia pagalbos, gal kas galit patarti kokiais numeriais dazyti plaukuciia? nes spalvytes tokioooos grazios wub.gif
[/quote]
Atsakyti
Palieku ir šioje temoje savo atsiliepimą apie Loreal Prodigy plaukų dažus. Visų pirma spalva - dažiau 4.0 ruda, spalva gavosi tamsesnė nei tikėjausi, labiau į juodumą. Dažai be amoniako, todėl kvapas malonus, lengvai susimaišė, gavosi geros konsistencijos, tokią nesunku tolygiai užtepti. Pakuotės sočiai užteko mano vidutinio ilgio ir nemažo kiekio plaukams ax.gif Nusidažė tolygiai, po dažymo buvo minkšti, žvilgėjo. Rezultatu patenkinta biggrin.gif
Tiesa pakuotėje buve pirštinės kiek mažokos, nors šiaip pirštinių S dydį renkuosi g.gif

Po kiek laiko pradėjo matytis žalias atsaplvis blink.gif o po dviejų dažymu su Garnier Olia ir šiais L'orealio dažais, kirpėja sakė, nudeginau plaukų galus. Anksčiau dažydavau su Afaparf yellow ir to nebuvo doh.gif
Atsakyti
Domina 6.7 riesuto spalva. Koks realiai atspalvis gautusi, vario? Aukso>? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalinda211 @ 2014 08 19, 12:52)
Domina 6.7 riesuto spalva. Koks realiai atspalvis gautusi, vario? Aukso>? g.gif

Ziurint kurios firmos. Nes dazniausiai .7 yra ruda spalva. Su auksu butu .73 arba .37, o su variu - .74 arba .47. Wella koleston turi 6.7 - grazi spalva, tik nepatinka man, kad blizgesio mazoka, tokie labiau matiniai dazai.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 08 21, 06:25)
Ziurint kurios firmos. Nes dazniausiai .7 yra ruda spalva. Su auksu butu .73 arba .37, o su variu - .74 arba .47. Wella koleston turi 6.7 - grazi spalva, tik nepatinka man, kad blizgesio mazoka, tokie labiau matiniai dazai.

Nook dazai 4u.gif
O apskritai lazdyno riesutas, koks atspalvis? Kirpeja siule, bet pabijojau, kad ryza liksiu biggrin.gif mano saknis dazo 5 naturalia, likusius Nr. 6. Dabar arteja dazymas, noriu galiukams atspalvi suteikti, galvoju, kokia grazi spalva butu, tokia nerekianti, be raudonumo, gal 6.13 g.gif
Dar minejo Milkshake dazus
Atsakyti
Ryza nebutumet, bet spalva siek tiek y siltesne puse prasiplauna vistiek. Del visu tu ash atspalviu reikia konsultuotis su kirpeja, kad yvertintu plaukus ir nebutu taip, kad nusidazys ruda su murzinu zalsvu ar melsvu atspalviu 4u.gif Milkshake dazus esu naudojus, bet tik semi permanent, tikrai patiko 4u.gif Bet mano spalva buvo 7e - natural exotic medium blond. Cinamono spalva smile.gif
Atsakyti
Ar kam nors teko susidurti su Salerm produkcija (Vision dažai, ilgalaikiai)? Norėtųsi išbandyti, bet randu labai mažai informacijos.

Ilgą laiką dažiausi su permanentiniais Keune, po to - su Alfaparf. Bet mano pardavėjai išsilaksto kaip užkeikti. Tad jei kas žino, kur Vilniaus centre galima be papildomų procedūrų įsigyti šių gamintojų dažus ir oksidatorius (nepilstomus!) savo naudojimui - informacija visai laukiama.smile.gif

Paskutinį kartą taip pat teko išbandyti Loreal prodigy, 4.0 spalvą. Spalva ideali (bet aš natūraliai juodaplaukė), didelis pliusas už tai, kad nesigavo varniškas šalmas, prieš šviesą - gražūs rudi atspalviai. Nepažaliavo.biggrin.gif Turimus žilus plaukus puikiai uždažė, laikėsi gerai, plaukai blizgantys ir minkšti. Tik vis tiek maloniau jaučiuosi naudodama prof. dažus, kai kartu galima ir oksidatoriaus stiprumą reguliuoti.
Atsakyti
Merginos, koks Beatos plaukų dažų numeriukas galėtų būti?

http://www.delfi.lt/...a.d?id=65650334

ax.gif
Atsakyti
Kur KEUNE dažus perkat? blush2.gif
Atsakyti
EKOLOGIŠKi GREEN LIGHT TONALITY DAŽAI
Gal kas dazote su 6 nr? butu idomu pamatyti gyvai kaip atrodo spalva.
Atsakyti
Atsiprasau jei mano klausymas pasirodys kvailas, niekad nesu dazius plauku, todel nieko neismanau apie dazyma. blush2.gif
Norejau pasiteirauti kaip isgauti tokia spalva? Kokia cia naudojama technika? Kokio atspalvio dazais reiketu dazyti tamsius naturalius plaukus. Kokie yra tokio dazymo minusai. Ar labai matosi kai ataugines saknys. Ar imanoma tokia spalva isgauti su tonavimu 1.5% peroksidu? doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 01 gruodžio 2014 - 13:41
Kur isigyti pigiau Wella Touch plauku dazu Kaune ar internetu? Kokio proc. stiprumo oksidantas pats silpniausias?
Atsakyti