Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 6 tema

Sveiki,
turiu problemyte. Labai sviesus plaukai buvo dazyti n kratu ivairiais dazais su pelenu atspalviais, norejau juos tamsinti iki 7.1. Truputi isimete zalumas, bet gyvent netrukdo. Niekaip jokia kirpeja nepataiko atidazyti atauganciu saknu, nes VISOS spalvos dazo ryzai. Mano naturalus plaukai yra tamsus, jei tik sviesini verciasi ryzumas. O nuo blonduotu plauku spalva per 2 kartus nusiplauna. Dabar atrodau tragiskai - per visa plauku ilgi kazkur 8.1 bet su zaluma, labai pilki, saltas atspalvis, o virsugalvis iki ausu auksiniai rudas, kazkur 7. Kaip suvienodinti spalva? Nesvarbu atspalvis, kad tik ne i ryzuma, nes netinka?
P.S. buvo visi plaukai neseniai nudazyti 7.1 tai iki pirmo plovimo buvo vienodi, o dabar vel kur ryza, o kur pilka.
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 12 26, 13:23)
Sveiki,
turiu problemyte. Labai sviesus plaukai buvo dazyti n kratu ivairiais dazais su pelenu atspalviais, norejau juos tamsinti iki 7.1. Truputi isimete zalumas, bet gyvent netrukdo. Niekaip jokia kirpeja nepataiko atidazyti atauganciu saknu, nes VISOS spalvos dazo ryzai. Mano naturalus plaukai yra tamsus, jei tik sviesini verciasi ryzumas. O nuo blonduotu plauku spalva per 2 kartus nusiplauna. Dabar atrodau tragiskai - per visa plauku ilgi kazkur 8.1 bet su zaluma, labai pilki, saltas atspalvis, o virsugalvis iki ausu auksiniai rudas, kazkur 7. Kaip suvienodinti spalva? Nesvarbu atspalvis, kad tik ne i ryzuma, nes netinka?
P.S. buvo visi plaukai neseniai nudazyti 7.1 tai iki pirmo plovimo buvo vienodi, o dabar vel kur ryza, o kur pilka.

pas mane kazkiek panasi problema, tik tiek kad as netamsinau plauku..bet dazau juos sviesiai, naturalus plaukai tamsus su stipriu geltonu pigmentu, speju ir pas jus tas pats, butent del to lenda ryzumas. man irgi n kirpeju nesugeba normaliai saknu nudazyti, vis kazkaip ne taip, vis kazkoks ryzumas lenda..pas mane irgi buvo zalsvas atspalvis isimetes, nes buvau per stipriai nusipilkinus plaukus doh.gif kazkur skaiciau, kad lyg ir pomidoru pasta padeda, neutralizuoja zalsva atsplavi plaukuose rolleyes.gif o patart sunku, nebent ieskoti tos kirpejos, kuri padarys ko norite, arba bandyti paciai eksperimentuoti..
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 12 28, 13:10)
pas mane kazkiek panasi problema, tik tiek kad as netamsinau plauku..bet dazau juos sviesiai, naturalus plaukai tamsus su stipriu geltonu pigmentu, speju ir pas jus tas pats, butent del to lenda ryzumas. man irgi n kirpeju nesugeba normaliai saknu nudazyti, vis kazkaip ne taip, vis kazkoks ryzumas lenda..pas mane irgi buvo zalsvas atspalvis isimetes, nes buvau per stipriai nusipilkinus plaukus  doh.gif kazkur skaiciau, kad lyg ir pomidoru pasta padeda, neutralizuoja zalsva atsplavi plaukuose  rolleyes.gif o patart sunku, nebent ieskoti tos kirpejos, kuri padarys ko norite, arba bandyti paciai eksperimentuoti..

Pasipasakosiu ka pasidariau lotuliukas.gif
Kadangi tokia kokia buvau aprasiusi, kad esu vaikscioti tarp zmoniu jau negalejau tai nuskuodziau i parduotuve ir nusipirkau dazu 6.1. Nusidaziau ir gavausi laaabaai tamsiai ruda doh.gif BET jau po pirmo plovimo labai daug atsiplove ir dabar aisku, kad dar plausis, jauciu liksiu tarp 7.1 ir 8.1. Susivienodino visi plaukau. Basta. cool.gif ne pati graziausia ir tinkamiausia spalva, bet nors tvarkingai atrodo ir sveikai, o dar po keliu plovimu gal ir bus netgi grazi bigsmile.gif Tik kaip vel reikes saknis dazyti nezinau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 12 28, 17:15)
Pasipasakosiu ka pasidariau  lotuliukas.gif
Kadangi tokia kokia buvau aprasiusi, kad esu vaikscioti tarp zmoniu jau negalejau tai nuskuodziau i parduotuve ir nusipirkau dazu 6.1. Nusidaziau ir gavausi laaabaai tamsiai ruda  doh.gif  BET jau po pirmo plovimo labai daug atsiplove ir dabar aisku, kad dar plausis, jauciu liksiu tarp 7.1 ir 8.1. Susivienodino visi plaukau. Basta.  cool.gif  ne pati graziausia ir tinkamiausia spalva, bet nors tvarkingai atrodo ir sveikai, o dar po keliu plovimu gal ir bus netgi grazi  bigsmile.gif  Tik kaip vel reikes saknis dazyti nezinau....  doh.gif

Oi, mann irgi tokia situacija buvo, tik aš dar didesnė kvailutė buvau - blondinuotus plaukus su basma pagalvojau susitvarkysiu lotuliukas.gif tai ir gavausi žalia pelkių pabaisa...
Su žiemine kepure vasara nubėgau nusipirkti kažkokių tamsių dažų - pertamsūs buvo, bet ko tik nepadarysi, vis žmogiška spalva biggrin.gif Po to karto nat9ralius plaukus atsiauginau, sruogom kartais kirpykloj padažau, bet nuo eksperimentų atkratė visam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2014 12 29, 21:12)
Oi, mann irgi tokia situacija buvo, tik aš dar didesnė kvailutė buvau - blondinuotus plaukus su basma pagalvojau susitvarkysiu lotuliukas.gif  tai ir gavausi žalia pelkių pabaisa...
Su žiemine kepure vasara nubėgau nusipirkti kažkokių tamsių dažų - pertamsūs buvo, bet ko tik nepadarysi, vis žmogiška spalva biggrin.gif  Po to karto nat9ralius plaukus atsiauginau, sruogom kartais kirpykloj padažau, bet nuo eksperimentų atkratė visam gyvenimui lotuliukas.gif

Oj tos pelkiu pabaisos lotuliukas.gif Na va, mano spalva jau atsiplove nemazai ir dabar jau graziai atrodo bigsmile.gif beveik identiska mano naturaliai spalvai, tai jeigu labai nesiskirs gal atsiauginsiu naturalius ar bent jau galesiu dazyti saknis ir vis busiu arti tikrosios as blush2.gif Kai pagalvoju kiek kartu ejau i kirpyklas ir kiek sumokejau per visa ta laika, o uzteko tik paciai pasitamsinti truputi, tai ziauru... doh.gif tikrai peroksidas kenkia smegenims doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki, noriu grazios rudos plauku spalvos bet ne per tamsios. mastau apie 6.3 spalvyte (golden brown). Manot sis atspalvis tiktu prie sviesios persikines i gelsvuma veido odos??? Gal kuri dazet sia spalva? Kokius parduotuvinius dazus rekomenduotumete?smile.gif is anksto aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2015 01 04, 00:09)
sveiki, noriu grazios rudos plauku spalvos bet ne per tamsios. mastau apie 6.3 spalvyte (golden brown). Manot sis atspalvis tiktu prie sviesios persikines i gelsvuma veido odos??? Gal kuri dazet sia spalva? Kokius parduotuvinius dazus rekomenduotumete?smile.gif is anksto aciu uz atsakyma. 4u.gif

Jusu profilio nuotraukoj tokia nereali spalva. As butent tokios noreciau. Kokia cia mergina? ax.gif Google surasciau ir nunesciau kirpejai, dievazi. smile.gif Nu tokiaaa nereali.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2015 01 05, 12:29)
Jusu profilio nuotraukoj tokia nereali spalva. As butent tokios noreciau. Kokia cia mergina? ax.gif Google surasciau ir nunesciau kirpejai, dievazi. smile.gif Nu tokiaaa nereali.

My Webpage

cia ash brown spalvyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 05 sausio 2015 - 13:50
Gal kas žinote iš kuur galima pigiau gauti tokių dažų http://www.iherb.com...-oz-135-ml/5111
Atsakyti
Gal kuri dažote plaukus milk_shake dažais smile.gif ? Kur perkate, kiek kainuoja (Kaune)? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėt šiuos dažus, kur po 15 ir 30 dienu dar reikia naudoti splavai atgaivinti? nebūtinai tokios spalvos user posted image
Atsakyti
Noriu sviesios rudai pilkos spalvos. Daziau ant dazytu blondinisku plauku su olia is loreal, ir man jie baigia nusiplaut. Ar isvis yra rudu plauku dazu, kad nenusiplautu, o ataugtu? Gal galit ka patart? ax.gif
Atsakyti