na jeigu isdrysiu tai vaziuosiu siandien prasidurt, bet labai bijau, seip visada kai krauja ima apalpstu
jauciu ir po iverimo taip bus
QUOTE(Cristale @ 2007 12 27, 18:32)
na jeigu isdrysiu tai vaziuosiu siandien prasidurt, bet labai bijau, seip visada kai krauja ima apalpstu
jauciu ir po iverimo taip bus 
Parasyk ispudzius, kai prasidursi
Niu jei jau as, tokia slabuuuuuuke prasiveriau, tai... kitoms irgi turetu buti juokai
As mokykloj per biologijos pamokas vos nealpdavau per zmogaus biologija (kalbedavo apie kraujavima, kaulu luzius, odos ligas). Brrrr
BET KAI UZSIMANAI -> STIIIIIIPRIAI UZSIMANAI -> ĮMONOMA VISKAS
BET KAI UZSIMANAI -> STIIIIIIPRIAI UZSIMANAI -> ĮMONOMA VISKAS
QUOTE(SunAgne @ 2007 12 29, 00:30)
tas tai jau taiiip...
Tik galvoju kazi kaip bus kai nescia patapsiu (tikiuos dievulis man tokia laime kada nors suteiks
O man tie auskarai bambose jokio grožio ,ir taip jau banalu ,vos ne kas natra vaikšto
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 29, 20:21)
O man tie auskarai bambose jokio grožio ,ir taip jau banalu ,vos ne kas natra vaikšto 
Na ausyse auskarai seniai nieko nebestebina
niu tada ir ausyse turetu buti banalu... tai ne banalu, o tiesiog jau iprasta ir nic nieko nenustebinsi
QUOTE(kvyka @ 2007 12 29, 22:15)
niu tada ir ausyse turetu buti banalu... tai ne banalu, o tiesiog jau iprasta ir nic nieko nenustebinsi

Sveikos, damos. Labai noreciau gauti jusu patirties ir patarimu ka daryti. Buvo laikai kai auskaras bamboje tiko, taciau siuo metu nebegaliu jo nesiot. issiveriau, taciau esanti skyle neduoda ramybes. Kaip ja uzsigydyti, ar apskritai tai imanoma? Zinau, kad kai kurioms ji uzsitraukia gana greitai, kai kurioms - ne. laukti nesinori eksperimentuojant, o GAL.. ypac kai vasara arteja. Tad, laukiu patarimu.
Na, as emiau paprastai issiveriau ir nieko nedariau. Skyle itariu uzaugo, bet kad buvo pradurta vis tiek matosi. O kaip uzsiauginti tai net nezinau
. Gal padetu kremai kurie gydo randus.
QUOTE(erikkute @ 2008 01 03, 01:02)
Na, as emiau paprastai issiveriau ir nieko nedariau. Skyle itariu uzaugo, bet kad buvo pradurta vis tiek matosi. O kaip uzsiauginti tai net nezinau
. Gal padetu kremai kurie gydo randus.
niu jo, as ir taip manau kad paprasciausiai turetu uzgyti ir tiek, bet vat nesu tikra ar tie kremai gali padet, tai juk nera randas, ar zaizda =/