Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

aš tai auskariuka turiu jau 6 metus.. esu patenkinta visai.. kai dūriaus, tai waidinau panke biggrin.gif ir mano auskariukas buvo juodulys kažkoks.. dabar visokių grožių iš parduotuvių prisiperku ir nešioju.. o skaudėt tai labai skaudėjo, vos nenualpau.. blush2.gif davė cukraus suvalgyt ir praėjo biggrin.gif .. bet po to laiko atšoko fantazija kitas vietas prasibadyt..
Atsakyti
Aš tai turiu skylutę, bet auskaro jau seniai nenešioju schmoll.gif Nebepatinka man, o ir mano meilei tai neitin gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo vakar auskaruota jau ir aš biggrin.gif vėriausi auskariuką Ametistėjoj Akropoly, tai net nežinau patenkinta aš čia ar ne g.gif auskarą nusinešiau savo, nes norėjau auksinio.tai man įvėrė taip labai aukštai, kad matosi tik viršutinis burbuliukas auskaro, o apatinė dalis į bambą sulindus.taip daug odos sukabino, kad auskaras per mažas doh.gif paskui sako oi, kokia kojelė trumpa auskaro g.gif na nėra labai ilga, bet kad neužtektų jos g.gif tai dabar turėsiu kitą auskarą pirkti su labai ilga kojele turbūt doh.gif
šiaip kas link skaudėjimo tai ištveriama tikrai, o ir neilgai tas visas "skaudėjimas" trunka. užklijavo paskui, tai išėjau jau praktiškai nejaučiau aš kad kažkas man ten daryta.šiandien nulupau pleistrą galvoju valysiu aš ten, o kad švari visiškai žaizdelė, nėra ten ką valyt.kaip šimtą metų kabėjęs jau auskaras, nė paraudę nė apibėgę nieko.skaudėt irgi neskauda, galiu drąsiai makaluot aš jį,tik va kad negražiai taip atrodo, sulindę viskas į bambą unsure.gif
Atsakyti
palauk savaitele kita, gali but dabar patine, o paskui vistiek sumazes siek tiek, tai geriau ivertinsi kokio ilgio kojeles reikia
Atsakyti
neee, kad prademonstravau vyrui, sako tikrai negražiai per aukštai, ir kreivai dar doh.gif prie visko supūliavo biggrin.gif vnž, ne taip labai baisiai aš patenkinta salonu, kuriame dūriausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupulencija @ 2008 01 02, 19:07)
Sveikos, damos. Labai noreciau gauti jusu patirties ir patarimu ka daryti. Buvo laikai kai auskaras bamboje tiko, taciau siuo metu nebegaliu jo nesiot. issiveriau, taciau esanti skyle neduoda ramybes. Kaip ja uzsigydyti, ar apskritai tai imanoma? Zinau, kad kai kurioms ji uzsitraukia gana greitai, kai kurioms - ne. laukti nesinori eksperimentuojant, o GAL.. ypac kai vasara arteja. Tad, laukiu patarimu. smile.gif
Man atrodo, kad nori nenori kazkokio dydzio zyme lieka g.gif
Atsakyti
Manau, kad auskariukas graziai ziurisi kai pilvukas grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vusia @ 2008 02 18, 23:30)
Manau, kad auskariukas graziai ziurisi kai pilvukas grazus smile.gif

o ką daryt kai pilvukas negražus o auskariuko labai norisi? ir pilvuko atsikratyt nepaviksta nors nesu stora? verysad.gif
Atsakyti
Na, aš irgi TIESIOG IŠSIVĖRIAU. Nedariau nieko. Aišku, ten, kur buvo skylutės šiokios tokios žymelės liko. Bet niekas gi taip lens.gif nežiūri biggrin.gif
Atsakyti
turejau kazkada blush2.gif bet man labai ilgai gijo,tai issiemiau ...man tai labai grazu,bet turi buti ir grazus pilvukas ax.gif
Atsakyti
aš kaune dūriausi prieš tris metus savanorių hyper maximos ametistėjoj smile.gif šauniai auskariuką nešioju.. gražumėlis wub.gif
Atsakyti
aš tai įsivėriau auskariuką į bamba gal prieš 2 metus, vėriausi kaune, senamiesty, prie požeminės perejos grožio salone. labai greit įvėrė ir visai nieko nepajutau.pradžiai patinę buvo bet labai trumpam thumbup.gif liux atrodo thumbup.gif
Atsakyti