Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

Pas mane ta skylute nedidele, tai kai issiveriu ne labai ji ir matosi g.gif
Atsakyti
Aš išsivėriau kai buvau neščia. Skylutė sugijo, matosi du taškiukai, tačiai nežinantis žmogus ir nepasakytų, nuo ko jie smile.gif Svarbiausia nepraugti svorio ir sportuoti, kad pilvas būtų "patemptas" ir gelbėjimosi ratai negadintų vaizdo smile.gif
Atsakyti
na va isiveriau ir as auskara ax.gif kaupiau drasa ir tik vakar isiveriau. skaudet tai neskaudejo, bet jau atsisedus i kede jauciau, kad tuoj nualpsiu, na taip ir buvo biggrin.gif taigi nieko nemaciau, nieko negirdejau. duriausi su sautuvu, nes su adata neisdrysau blush2.gif pamaciau kaip atrodo tik namie, ir dabar nesuprantu kodel man ivere apacioj bambos g.gif kiek ziuriu nuotrauku pas visas auskaras virs bambos g.gif tai kaip cia dabar? ar ji susimaise ar kaip? nes manes neklause kur noriu. gal ji pati nusprende, kad taip geriau ar graziau,nesuprantu? g.gif o kaip pas jus?
Atsakyti
Nelabai suprantu, kur apacioj tau ivere g.gif
Atsakyti
na ne virs bambos, o po bamba.
Atsakyti
na as jau gal kokie 6 metai turiu ir jis man thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu šitą reikalą! Dūriausi prieš kokius 4 metus Paradize- visai neskaudėjo. Man jisai visai netrukdo, neskauda, užgijo greitai, žodžiu jokiu problemų su juo neturėjau, dar jis man neatsibodo -nežadu išsiimti.Mano vyrui auskaras bamboj labai seksualu thumbup.gif jis pats ir pasiūlė man 4u.gif
Atsakyti
As irgi turiu auskariuka bamboj... ax.gif Prasiduriau pries 2 metus..Taip labai netiketai, nes niekad nei labai jo norejau, nei ka...Tiesiog vaiksciojom su drauge po miesta, apziurinejom vitrinoje auskarus, ir taip spontaniskai man sove i galva, kad "davai, einam bambas prasidurti? bigsmile.gif " Atsimenu, buvo Valentino diena, tai nusprendem, kad cia mums bus dovaneles Valentino dienos proga biggrin.gif O del skausmo, tai tikrai skaudejo.... blink.gif
Atsakyti
man irgi tai yra grazu thumbup.gif , o kaip kitiems man nesvarbu, nes duriausi del saves ne del kitu.Man nelabai skaudejo, duriausi pries 4metus.
Atsakyti
As ir turiu auskariuka.jau 6m.Ir belekur kur tik dure manau uzmarina,papurske toki skysti.Ir nieko neskauda.:)viena diena pabuni su uzklijuotu pleistriuku ar keles rupiniesi .:)ir viskas ok bus:)
Atsakyti
per Valentino dieną bus 3 metai, kaip turiu auskariuką smile.gif kai pradėjome draugauti, vaikinas valentino dienos proga nuvedė mane vertis auskaro biggrin.gif tongue.gif buvo staigmena, bet nesupykau, nes labai norėjau thumbup.gif nesigailiu nekiek, man gražu thumbup.gif tik reikia tobulą pilviuką turėti, kad auskariukas lb gražiai atrodytų, o po žiemos pas mane jis tobulybės neprimena lotuliukas.gif
Atsakyti
as pirma kart isiveriau auskariuka pries tris metus, bet po kokiu triju menesiu netycia isplesiau doh.gif liko toks negrazus randelis, tai pernai per naujus sumasciau isivert dar karta blush2.gif
Atsakyti