Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

Auskariuką įsivėriau aštuoniolikos, vyras (tuomet dar tik draugas) padovanojo labai gražų ir palydėjo į saloną. Po gimdymo neturėjau jokių bėdų, iškarto įsivėrė, nereikėjo atnaujint. Pradžioj kliuvo už rūbų, bet su laiku visai jokio diskomforto. Man pačiai labai gražu ir vyrui patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda kate @ 2008 04 27, 19:33)
as nesioju 5 metus nors ir po gimdymo biggrin.gif  pilvas liko sutrukinejas nesigailiu isiverus

mmm dar gal su svarovskiu? biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif atspejai
Atsakyti
QUOTE(juoda kate @ 2008 04 27, 20:33)
as nesioju 5 metus nors ir po gimdymo biggrin.gif  pilvas liko sutrukinejas nesigailiu isiverus

Jo jo, ypač tinka auskaras su blizgalu kai pilvas sutrūkinėjęs thumbup.gif Šauniai atrodyt turėtum bigsmile.gif
Atsakyti
O jei dar lašinukas yra ,tai išvis pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 04 28, 17:55)

o ką? lašinis su auskaru negali but gražu? juk ir lašinius puošt reikia bigsmile.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 28 balandžio 2008 - 20:25
Taip taip wub.gif Ypatingai tinka aptempta maikutė (geriausiai rūžava arba tinklinė) :wub:Nu pasakiška ,niagaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 04 28, 21:21)
Taip taip wub.gif Ypatingai tinka aptempta maikutė (geriausiai rūžava arba tinklinė) :wub:Nu pasakiška ,niagaliu wub.gif

ir kelnytės ant klubu taip stipriai apspaudžia ir rebaliukas nuo to tik labiau išoka mmm wub.gif ir judant viskas juda kartu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 30 balandžio 2008 - 14:03
as jau 3 metus auskariuka nesioju smile.gif
Atsakyti
smile.gif jeigu dureja kaip sakoma gera tai viskas ok,rekomendavo drauge labai gera kosmetike pradure ta auskara,metus laiko kraujavo puliavo kiek auskaru keiciau auksinius ir tt ir sss g.gif galiop nusibodo man tos beos su ta bamba isiemiau porai menesiu bandziau kisti atgal nebelenda,,,lb grazu man tas auskaras bambose bet kad nevykusiai pradure tai nekas db.nebelenda man jis. doh.gif
Atsakyti
Aš ir turiu auskarą bamboj, bet įsivėrus paprastą sidabrinį tokį kaip atrodo gydomieji. Man ten visokie "pribumbasai" ant auskaro nereikalingi. Bet ir tai auskarą nešioju tik kai einu i kokį nors renginį ar vasarą į paplūdimį. Šiaip sau kasdieną nenešioju nors diskomforto su juo nejaučiu. Tiesiog, kai maudausi išsiemu, o paskui ir neįsidedu kokią savaitę. Bet auskaras ypač sidabrinės spalvos labai gražiai atrodo prie įdegusio kūno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 04 28, 17:55)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif man tai kažkodėl auskaras bamboj totali atgyvena ir visai negražu schmoll.gif nesupykit auskaruotų bambukių savininkės,skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti