Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

Labai gražu bamboje auskariukas thumbup.gif , mano kelios draugės prasivėrusios, tai liuks atrodo. Aš vis galvojau prasivert, bet tempiau tempiau gumą, o dabar dukterėčia prasivėrė. Kažkaip nepatogu pasidarė. Kaip čia atrodys, jei aš iš paskos bigsmile.gif ? Be to planuojam 2.gif , vis tiek nešiot negalėsiu unsure.gif
Atsakyti
o as vat pameciau savo auskara sad.gif Jau koky sesta pameciau doh.gif
Atsakyti
turiu jau apie dvejus metus rolleyes.gif greit sugyjo rolleyes.gif ir siaip man labai grazu, ypac kai grazus pilvukas thumbup.gif
Atsakyti
kas greitai sugijo?
Atsakyti
greitai uzgijo blush2.gif atsiprasau, ne taip parasiau blush2.gif
Atsakyti
vis vien nesuprantu, kas greitai uzgijo. Skylute?
Atsakyti
taip
Atsakyti
ir as turiu, man grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Viktorija @ 2008 05 18, 19:35)
turiu jau apie dvejus metus  rolleyes.gif  greit  sugyjo  rolleyes.gif  ir siaip man labai grazu, ypac kai grazus pilvukas  thumbup.gif

O greitai, tai per kiek laiko g.gif? Beje mano vyras man nelabai nori leisti vertis auskarą tik dėl to, kad mano pilvukas jam ir taip labai gražus bigsmile.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
teigiama---> mazdaug per dvi savaites smile.gif
Atsakyti
man tai minusas tas buvo, kad prasiveriau vasara ir menesi nebuvo galima maudytis ezeruose ir t.t. Bet neklausiau. dvi savaites istempiau ir pasidaviau pagundai biggrin.gif Nieko nebuvo blogo smile.gif
Atsakyti
O as neturiu ax.gif Norejau isivert ten auskariuka, bet ir maniskiui nepatinka, ir as dvejot pradejau vien del to, kad labai jau daug paneliu "auskaruotu"... Tai tas ir sustabde, nes kai paziuri - jau maziau be auskaru nei su jais cool.gif
Atsakyti