Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

QUOTE(Lera @ 2008 04 24, 14:59)
tai ir man buvo labai gražu , tai pasidariau sau grožį nes tada atrodė per brangu eit į saloną kad skylė pramuštu juk ir pati galiu irnesakyk.gif

blink.gif drąsuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 24, 22:20)
dabar jau ir aš taip maniau , nu bet jaunyetė kvailyste  doh.gif  blink.gif

oi panasumu matau biggrin.gif as ir sau prasiduriau, bet per mazai odos buvo tai isdziuvo biggrin.gif antra kart galvoju ai tiek to, nueisiu jau i salona biggrin.gif tai neaisku del kokiu priezasciu su sautuvu pradure biggrin.gif nors i bamba negalima su sautuvu, tai po kiek laiko vel isdziuvo toj vietoj, tai trecia karta galu gale su adata pravere ir jau beveik beveik penkti metai kaip yra smile.gif visai neskaudejo ir lengvai gyjo, visus kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2007 07 03, 22:09)
man tai labai nepatinka, tai visiskai nebeiskirtintinis dalykas, kiekviena fyfa vaiksto su pradurta bamba. o kadangi visos musu madingosios fifutes nepasizymi skoningumu tai man ir auskaras bamboj atrodo kaip skonio neturejimo zenklas. blush2.gif  ax.gif o ten del to keksiskumo jo man irgi labai panasiai atrodo ir nejokios cia lankos  doh.gif  4u.gif  tiesiog visai skirtingi poziuriai.

bliamba, tai as ne tik fyfa, bet dar ir kekse doh.gif nu nieko sau doh.gif lotuliukas.gif

bet cia nuo zmogaus poziurio priklauso, nes kekse ir be auskaro gali buti, fyfa irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 26 balandžio 2008 - 07:39
[quote=biscuit,2008 04 26, 08:38]
bliamba, tai as ne tik fyfa, bet dar ir kekse doh.gif nu nieko sau doh.gif lotuliukas.gif

bet cia nuo zmogaus poziurio priklauso, nes kekse ir be auskaro gali buti, fyfa irgi mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
man juokinga kai zmones susigalvoja kokia nesamone ir sneka biggrin.gif tai jei su auskariuku tai butinai fyfa arba kekse... blink.gif nu nieko sau...tiesiog taip zmogus snekedamas arba pavydi arba yra neispruses g.gif nu kaip gi daugiau ir manyti.
Atsakyti
oho. Niekad man nieks nera pasakes kad as fyfa vien del auskaro biggrin.gif KAd kekse tuo labiau biggrin.gif Net juokas ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 04 26, 14:59)
oho. Niekad man nieks nera pasakes kad as fyfa vien del auskaro biggrin.gif KAd kekse tuo labiau biggrin.gif Net juokas ima smile.gif

aga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man irgi neteko susilaukt tokiu pasakymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 04 26, 15:09)
aga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  man irgi  neteko susilaukt tokiu pasakymu biggrin.gif

apskritai, nesamoningai kazkaip skamba.
Atsakyti
jau 5 metai turiu auskariuka bamboj, man grazu, nematau cia nieko fifisko ar keksisko lotuliukas.gif manau taip atsiliepia tos kurios turi negrazius pilvus kad geda juos parodyt del to negali prasidurt ir tiesiog pavydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 04 27, 11:23)
jau 5 metai turiu auskariuka bamboj, man grazu, nematau cia nieko fifisko ar keksisko  lotuliukas.gif  manau taip atsiliepia tos kurios turi negrazius pilvus kad geda juos parodyt del to negali prasidurt ir tiesiog pavydi  smile.gif

biggrin.gif taip, mano pilvas negrazus, bet as tikrai nepavydziu auskara turincioms panoms. tada taip iseitu, kad visi jei neturi kur nors auskaru, galvoja, kad ta ju vieta negrazi, ir dar pavydi biggrin.gif pvz, antakis biggrin.gif O NE, MANO NEGRAZUS ANTAKIS, AS NEGALIU NESIOTI AUSKARO JAME! nu juk nera taip smile.gif
Atsakyti
Kiekvienas dėl auskaro bamboje turi skitringą nuomonę, vienam kekšiškai kitam ne, ir iš vis prie ko čia pavydas? blink.gif
Atsakyti
as nesioju 5 metus nors ir po gimdymo biggrin.gif pilvas liko sutrukinejas nesigailiu isiverus
Atsakyti
wow bigsmile.gif kekšiską ?mmmm kaip sexova wub.gif ane???? tongue.gif
Atsakyti