Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

zinot, kai as sugalvojau tureti si papuosala savo bamboje apie skausma net nepagalvojau, taigi prasiduriau gan greitai tai buvo pries 5metus. mano nelaimei uztaikiau ant tokios kuri per plonai man perdure, taigi atrode ir negraziai ir neuzgijo, nors taip isnesiojau pora metu. veliau dar tris metus buvau issiemus,tikejausi, kad uzgis, bet nieko, toks plonas suznybimas ir matesi. dabar vel neseniai sumasciau per naujo isidurti, si karta domejausi ir susiradau tikra profesionale, pradure gerai, taciau bamba vel negija, nors nenuleidziu ranku ir ruosiuosi nusipirkti auksini auskara, manau pades, nes tik taip ir ausis uzsigydziau.
Atsakyti
QUOTE(Saudute @ 2008 07 30, 23:46)
pradure gerai, taciau bamba vel negija, nors nenuleidziu ranku ir ruosiuosi nusipirkti auksini auskara, manau pades, nes tik taip ir ausis uzsigydziau.

Kiek vargo del niekalo cool.gif
Atsakyti
Labuka, man irgi labai patinka auskariukai bamboje zadu isivert pavasari per savo gimtadieni kad iki vasaros truputeli pagytu ir galeciau jau maudytis... rolleyes.gif pasiskaiciau ka jus cia priraset tai dabar informacijos turesiu o seijp puske buvo isiverus auskariuka i bamba tj ja vale kekviena diena su kazkokiu druskos tirpalu kur leidzia i venas jos mama ligoninej dirbo tj jai parnese tj mano puske plove su juo o kitu priemosiu nu lyg ir nenaudojo smile.gif
Atsakyti
koks pilvukas jusu manymu dar tinka auskarui as nzn lb noriu .sportuoju bet vis dar nedristu eit vertis,nors ktos ne su tokais pilvais isiveria...ir visai grazu man. ax.gif idomu jusu pilvuku apimtys 4u.gif
Atsakyti
Dabar yra pats metas vertis, tikrai nereikia laukt pavasario, nes juk nezinai, kaip gis, man pvz.ilgokai gijo smile.gif
O del pilvuko tai net nezinau, pas mane 64cm, tai as ilgai ir negalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(forfuna @ 2008 12 27, 23:58)
koks pilvukas jusu manymu dar tinka auskarui as nzn lb noriu .sportuoju bet vis dar nedristu eit vertis,nors ktos ne su tokais pilvais isiveria...ir visai grazu man. ax.gif idomu jusu pilvuku apimtys 4u.gif

Na,pas mane asmeniškai 60 ir netgi nėra gražu,kai lašinys ir auskaras schmoll.gif Bet juk ne matmenyse esmė,ir 68 kartais labai gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
60 oho kokia liekna auskariukas turetu graziai atrodyti thumbup.gif na va o pas mane butent 68 lotuliukas.gif tai dar kiek kudinuos ne del liemens pagrinde, o pilvukui dar truputi truksta grozio is priekio tai nieko grazu ,bet is sono tai nelb doh.gif jau isikaliau i galva kad noriu tai stengiuosi db del to 4u.gif nes man lb grazu auskariukas bamboj wub.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš vėriausi prieš 3-4metus Kaune, Baltų prospekte esančiame grožio salone (tam pačiam pastate, kur yra ir druskų gydyklos). Kiek žinau, salonas dar vis dirba. Jame man patinko aptarnavimo kultūra, aplinka, kosmetologė, kuri vėrė auskarą, sterilumas ir prieinama kaina. mirksiukas.gif
Atsakyti
grazu wub.gif turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 12:22)
ta pati galima ir pasakyti apie auskarus ausyse. gi maziau panu be ju nei su jais tongue.gif

Esi tikra???? pagalvojau, kad tarp mano pažystamų yra tik 2 panelės su nepradurtom ausim......
O dėl bambos- jei pilvukas gražus, lygus tada taip, bet kai auskarą į gelbėjimo ratus veria, na nepykit, kir čia grožį matot??? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 04 02, 07:19)
Esi tikra???? pagalvojau, kad tarp mano pažystamų yra tik 2 panelės su nepradurtom ausim......
O dėl bambos- jei pilvukas gražus, lygus tada taip, bet kai auskarą į gelbėjimo ratus veria, na nepykit, kir čia grožį matot??? g.gif  schmoll.gif

Sutinku, pilvas turi buti grazus, tada ir auskaras graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal zinote koki internetini psl kur galima graziu auskariukui bamba parsisiusti? Kur perkate? 4u.gif
Atsakyti