Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

as turiu, jau berods 5 metus , man paciai labai grazu wub.gif gijo man labai sunkiai, istindavo, puliuodavo, visokiu nesamoniu buvo, bet po 8-9menesiu pagaliau sugijo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaamliv: 09 sausio 2010 - 20:38
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 09, 21:38)
as turiu, jau berods 5 metus ,  man paciai labai grazu wub.gif gijo man labai sunkiai, istindavo, puliuodavo, visokiu nesamoniu buvo, bet po 8-9menesiu pagaliau sugijo smile.gif

Laba.Sublūdau ant senatvės visiškai-sugalvojau auskarą į bambą įsivert,net su didžiąja dukra susilažinau doh.gif Bet galvoju po kelių savaičių gydomąjį auskarą pakeist auksiniu g.gif Tada turėtų greit užgyt...Tik per mėnesį iki auskaro vėrimo reik pilvo presą padailint biggrin.gif
Atsakyti
Turiu jau kokius 7-8 metus. Vėrė su kažkokia specialia adata, užgijo gan greitai.
Atsakyti
ir as turiu auskariuka 4u.gif isiveriau pries kokius 4metus,bet gijo beveik metus doh.gif
bet siaip esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos! as irgi turiu auskariuka bamboje jau kokius 5metus, ilgai labai gijo,kol nenuvaziavau prie juros,o ten nuo jodo iskart uzgijo thumbup.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 20, 22:09)
prieš dešimt metu praduriau sau pati ax.gif tai gavosi nemokamai biggrin.gif

O dievuleliau mega_shok.gif
Merginos, o per nestuma auskariuka reikia issiverti, taip? Neuzgija skylute?
Paaiskinkit, nes net nenutuokiu blush2.gif Labai noreciau auskariuko wub.gif
Atsakyti
a irgi turiu auskara 7m bamboj vat ir man iskylo kl ar po nestmo skyle neugis, nes kiek zinau reika auskara issiimt kazur 5-6men smile.gif
Atsakyti
sveikos turiu is as auskara kokie 8 metai.man labai grazu ir patinka.o nestumo metu as ji issiemiau, kai temt pradejo.ir tikrai niekas neuzgyja. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turiu auskara ~5 metus, labai greitai uzgijo ir niekad neturejau problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2009 07 01, 18:14)
O Kaune jei kas nors sumastysit darytis, tai labai rekomenduociau Andra is buvusio Tabu salono Undineje. Siai dienai ji isikelusi i Ausros medicinos centra Luksio gatveje 3, taciau kiek zinau ieskosi sau nauju patalpu. Jei kam reiks tai : 8672 67776  thumbup.gif

o man vere auskara i bamba Kaikaris, kiek zinau i bet kokias vieteles veria:)http://www.groziochirurgija.lt/vygintas-kaikaris
Atsakyti
as tai turejau, man ziauriai patiko ir begalo grazu, tik va, vyras liepe imtis lauk ji, dar kol net apsizenije nebuvom, jam tai slykstu tokie dalykai, bijo uzkliut ir panasiai.o man tai taip grazu wub.gif
Atsakyti
Ir as turiu, gijo apie 2 men., siek tiek puliavo ax.gif Na ka galiu pasakyti, grazu, as patenkinta wub.gif
Atsakyti