Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

QUOTE(zilkute @ 2010 01 17, 15:50)
a irgi turiu auskara 7m bamboj  vat ir man iskylo kl ar po nestmo skyle neugis, nes kiek zinau reika auskara issiimt kazur 5-6men smile.gif

na as per nestumus nuo pirmo menesio isimdavau, ir po 9 menesiu skylute likdavo tokia pati thumbup.gif
Atsakyti
Na as irgi turiu 4u.gif turiu jau 6metus ax.gif viskas buvo gerai, gyjo greit po keliu savaiciu jau keiciau auskariuka bigsmile.gif taciau zinot ar cia man vienai ar ir visoms kurios turi ji ilgiau, man pradidejo bambos duobute blink.gif buvo maziuke vos mazylis pirstas tilpdavo o dabar blink.gif ir didelis telta doh.gif gerai, kad auskaras uzdengia smile.gif ir dar paplonejo, ta vietele kur iverta blink.gif drauge sake, kad jei plonejo plonejo, kol isvis isnyko ir auskaras iskrito blink.gif blink.gif tai davar nesioju ta purmaji gydomaji auskara nes jis lengvas ir ne per daug isaukentis smile.gif tik keista ar tai nera niekam buve? g.gif blink.gif
Atsakyti
Idomiai cia blink.gif man tai viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Na as pirma karta girdziu tokius dalykus g.gif Pas mane irgi viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(vijuna @ 2010 02 04, 01:41)
Na as pirma karta girdziu tokius dalykus  g.gif  Pas mane irgi viskas gerai.

Na man kaip pasake tai mega_shok.gif scare.gif nzn, nes istikruju, kuomet auskaras sunkus su daug akmenuku, dar plius kokia grandinele kabalioja tai tikrai tempia viska, net jauciasi unsure.gif nebent jus tokiu nenesiojat lotuliukas.gif na kaip as tokiu nebenesioju tai viskas lyg ir gerai smile.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 04, 11:55)
Na man kaip pasake tai  mega_shok.gif  scare.gif nzn, nes istikruju, kuomet auskaras sunkus su daug akmenuku, dar plius kokia grandinele kabalioja tai tikrai tempia viska, net jauciasi  unsure.gif  nebent jus tokiu nenesiojat  lotuliukas.gif  na kaip as tokiu nebenesioju tai viskas lyg ir gerai  smile.gif  scare.gif

Na as nesioju ivairius, bet jokio tempimo net nesijaucia smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu ax.gif , tik gijo man ilgokai, jaučiuosi graži ir jauna mama ax.gif , tik vis pagalvoju kaip ant senatvės atrodysiu su juo hihihi.gif
Atsakyti
Sveikute, as irgi sestadieni isiveriau auskariuka i bamba, pirmas dvi dienas net nejauciau jo ir nebuvo jokio paraudimo, bet antros dienos nakty jis turbut miegant kur nors uzsikabino net pabudau is skausmo ryte buvo paraude, dabar kiekviena vakara uzsiklujuoju ir miegu su pleistriukiu, bet kuo toliau tuo labiau rausta aplink tas skylutes. Gal kam nors taip buvo. Labai bijau kad netektu issivert unsure.gif
Atsakyti
as ir noriu auskariuko, bet labai bijau blush2.gif merginos gal galit pasakyt koks veriasi pirmasis auskariukas? gydomasis ar paprastas koks sidabrinis ir kokia kaina mazdaug? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2010 03 05, 16:07)
as ir noriu auskariuko, bet labai bijau blush2.gif  merginos gal galit pasakyt koks veriasi pirmasis auskariukas? gydomasis ar paprastas koks sidabrinis ir kokia kaina mazdaug? ax.gif  wub.gif

Pirmasis turi būti medicininio plieno (apie 30 lt) arba titano nzn jo kainos. Pas mane medicininio uz iverima ir auskara mokėjau 60 lt.
Atsakyti
aš ir turiu,man labai patinka,tik va sunkiai gyja,ko gero,versiuos auksinį auskarą,kad greičiau sugytų g.gif
Atsakyti
as taip pat turiu baboj auskara jau 8metus,ir visada vaikstau su sidarbiniu, padovanojo auksini,isiveriau,kokia savaite pavaiksciau ir kazkaip pajutau kad man kazkaip savijauta pablogejo,sakau gal netinka tada auksinis?nors auksa nesioju,tiesa kad sako auksas pasako zmogaus ligas? g.gif
Atsakyti