Jeigu pilvukas butu prie nugaros prilipes tikrai isiverciau!
QUOTE(Rosato @ 2010 02 19, 11:19)
kokios mintys
Aš taip pat auskariuka turiu apie 10 metų, jau net pamirštu kad jis yra
kas dėl senatvės tai nematau čia jokios problemos, išsiimi ir viskas, auskaras bamboje, ausyje ar nosyje, ar dar velniai žino kur tai mažiausiai, rūpesčių senatvėje galintis sukelti dalykas, kur kas baisiau man atrodo kai pvz moterys išsitatuiravusi visą kūną, ar nugarą su kokiais drakonais, va tada tai bėda, aš kažkaip visad įsivaizduoju tokią moterį gulinčia kokioj ligoninėj 80metų, su raukšlėta visa kūno oda, su kokiu drakonu ištatuiruotu, va čia tai man baisu
QUOTE(lorelli @ 2010 03 16, 09:43)
Aš taip pat auskariuka turiu apie 10 metų, jau net pamirštu kad jis yra
kas dėl senatvės tai nematau čia jokios problemos, išsiimi ir viskas, auskaras bamboje, ausyje ar nosyje, ar dar velniai žino kur tai mažiausiai, rūpesčių senatvėje galintis sukelti dalykas, kur kas baisiau man atrodo kai pvz moterys išsitatuiravusi visą kūną, ar nugarą su kokiais drakonais, va tada tai bėda, aš kažkaip visad įsivaizduoju tokią moterį gulinčia kokioj ligoninėj 80metų, su raukšlėta visa kūno oda, su kokiu drakonu ištatuiruotu, va čia tai man baisu 
sveikutes.Jo cia labai ydomei ir teisingai pasakei isties baisu
as tai jau irgi seniai turiu gal kokie penki metai atrodo net nepamenu
is pradziu tai atsimenu kai mada buvo tai vaiksciodavau bamba nuoga nes ale paziurekit kokia as kieta auskaras bamboj
o db as ji isvis pamirstu, na dar vaikas primena apie ji kai pamato nori paciupinet
QUOTE(awsra @ 2010 03 17, 22:21)
as tai jau irgi seniai turiu gal kokie penki metai atrodo net nepamenu
is pradziu tai atsimenu kai mada buvo tai vaiksciodavau bamba nuoga nes ale paziurekit kokia as kieta auskaras bamboj
o db as ji isvis pamirstu, na dar vaikas primena apie ji kai pamato nori paciupinet 
Man labai gražu auskaras bamboje, į kitas pasižiūriu, bet pati nesiryžtu
Man taip pat, kažkada buvo labai gražu, ilgai galvojau, prasidūriau ir tuom džiaugiuosi jau šešis metus
As prasidurus jau apie 9 metus ir labai tuo dziaugiuosi
Duriausi Undinej, tai tuomet tikrai tik ten rekomendavus buciau, bet nznau kaip situacija ten dabar
QUOTE(vanillasky_ @ 2010 03 31, 00:37)
o kaip elgtis su auskaru nnėštumo metu?
Jį reikia išsiverti,kai pilvukas didėja,nes gali plyšti oda ties skylute