Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

o as bamboi auskariuka jau turiu 5m bet dar neatsibodo ir nesigailiu kad prasiveriau,man taip pat grazu su apatineis ar maudimuku kai kazkas blizga,bet man grazu tuo atveju jai pilvukas grazus thumbup.gif dar kai siuo metu tu auskariuku yra visokio pasirinkimo ir pan thumbup.gif AS UZ AUSKARIUKUS BAMBOI drinks_cheers.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 05 03, 19:02)
sveikos,

vis ieškau ir nerandu kur galėčiau nusipirkti TITANINĮ auskarą (Kaune), žinau, kad jie yra geriausi gyjimui ir geruose salonuose veria tik su auskarais iš titano...kur jų galima įsigyti? auskarų parduotuvėse mačiau tik iš chirurginio plieno
verysad.gif

Sveika 4u.gif

O Silver City parduotuveje ieskojai, ten lyg budavo, Vilniuje esu maciusiu, gal ir kaune rasi 4u.gif

Pati auskariuka turiu apie penkis metus, bet siuo metu kazkaip nebesinori man jo doh.gif Net pati nebesuprantu, ar grazu man tas auskaras bamboje, ar nebe doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As ir auskariuka turiu 7 metai,kazkaip net ir pamirstu as ji,kad turiu biggrin.gif Buvo mada buvau ,visai piemenka tai ir isiveriau. O va dabar ziurinedama uzmaciau tema ir pagalvojau va ***** taigi ir as ta auskara turiu lotuliukas.gif Ir net nzn, ar cia man grazu ar jau kai susigyvenus su tuo tai, isvis jokiu emociju nesukelia blush2.gif Tik tiek galiu pasakyti nemaise jis man nei lauktis dukrytes nesiojau irgi iki 7men galo,kiek pamenu tik nepamenu kada as ji vel adgal isidejau smile.gif O seip kitoms patarciau vertis iskart auksini, arba po tu gydomu persiverti auksinuka ir jokiu problemu neturesit drinks_cheers.gif Ir tiesa dar pamenu is jaunystes kvailystes,nesusiviliokit voskiais graziais kabanciais,blizganciais auskariukais doh.gif doh.gif Nes manau nereikia net aiskinti del ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 03 24, 22:17)
o kur kaune patartumete vertis?

aš tai pati veriausi biggrin.gif net du kartus pirma karta išplėšiau sau viską , o antra geriau pavyko biggrin.gif ojei kaip tai seniai buvo doh.gif man tas auskaras kaip mano kūno dalys , be jo jau kažko trūksta negražiai atrodo .
Atsakyti
na kai budama 14isiveriau tada super, dziaugiausi 4u.gif , o dabar kai pasiklausau, kaip baisiai isvirsta ta vieta kur auskaras buvo per nestuma ir siaip kazkaip paaugliska, nors pilvuko plokstumu nesiskundziu, bet dabar nei to blizgalo noris, nei rando, matyt tas naturalumo kultas padare itaka man. dar ir vyrui nepatinka - is vis neviltis blink.gif
Atsakyti
As taip pat isiveriau budama panasaus amziaus, bet ir po nestumo viskas ten tvarkoje pas mane, neisiverte ir panasiai smile.gif Nors ir nedemontruoju pilvo devedama trumpas maikutes, taciau kuklu auksiny auskariuka nesioju ir bent jau kol kas neplanuoju uzgydyti skylutes ax.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
o man durnystė užėjo aną savaitę, paėmiau ir prasivėriau auskariuką biggrin.gif jau ne kokie 15m man o 21, tai jau kaip ir nebežadėjau, bet va grupiokės kažkaip įkalbino, tai nuėjom ir prasiverėm smile.gif man visad labai gražu būdavo, kai blizga pas kitas bamboj, bet pati jau per sena jaučiausi tokiems dalykams biggrin.gif bet dabar gražiai gyja, tpu tpu tpu nepuliuoja ir neskauda, tikiuos ir toliau taip viskas gražiai gis. O vėrė man su adata, auskaras iš titano, gražus toks, o ne kaip anksčiau tuos ale gydomus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Bisbigli: 10 gegužės 2010 - 14:03
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 05 10, 14:03)
Sveikos wink.gif
o man durnystė užėjo aną savaitę, paėmiau ir prasivėriau auskariuką biggrin.gif jau ne kokie 15m man o 21, tai jau kaip ir nebežadėjau, bet va grupiokės kažkaip įkalbino, tai nuėjom ir prasiverėm smile.gif man visad labai gražu būdavo, kai blizga pas kitas bamboj, bet pati jau per sena jaučiausi tokiems dalykams biggrin.gif bet dabar gražiai gyja, tpu tpu tpu nepuliuoja ir neskauda, tikiuos ir toliau taip viskas gražiai gis. O vėrė man su adata, auskaras iš titano, gražus toks, o ne kaip anksčiau tuos ale gydomus doh.gif  biggrin.gif

Sveikutes visoms,atsiprasau kad isibroviau smile.gif Siaip as ir svajoju apie auskariuka,bet turiu problema su pilvo putimu tad ir susilaikau,bet negaliu nepasakius,koks skirtumas tas amzius,siaip gyvenu uzsienyje ir yra tokiu moteru virs 30 net, nesioja auskariukus:antakyje,bamboje,lupoje,nosyje.Ir niekas nekreipia demesio,jei paciai grazu tai ir reikia dziaugtis ir troksti ko nori,o nesakyti kad kitos ikalbino,jei butum nenorejus,tai nebutum isiverusi,ir tavo dar tas amzius,21 ka jau save laikai senute?.Nu tikrai Atsiprasau,kad taip isreiskiau,bet pikta darosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 11 gegužės 2010 - 18:43
Verkitės verkitės ir dar kartą verkitės auskariukus į bambutę... biggrin.gif Man nėra nieko gražiau.... mirksiukas.gif Pačiai ne 20 ... toli gražu... o va prieš pusmetį paėmiau ir įsivėriau... Čia mano sena svajonė buvo.. dar mokyklos.. ale KAIP MAN PATINKA... thumbup.gif Tapo tiesiog kaip kūno dalis...
O dūriausi aš Kauine UNDINĖJE... ten tikrai super.... profesionaliai tai atlieka.. paaiškina viską... man be vargo ir gijo... ir greitai... thumbup.gif
Atsakyti
bet negi taip neskauda kai veria i bamba su adata? as isiznibiu sau, mAN JAU SKAUDA. o SALDYMA DUODA KOKI, JIS BENT VEIKIA KIEK NORS? KOKIA EIGA VISO TO?
Atsakyti
Dieve mano , ar jau 21 metai per senas amzius auskarui. bigsmile.gif Taigi tu dar vaikas, dziaukis savo amziumi. As pvz- 26 prasiveriau, nu norejau ir prasiveriau. Pilvas mano grazus , nors as jau ir tada mama buvau. Nieko sau neatsakau, jei tikrai noriu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Evute* @ 2010 05 27, 13:39)
bet negi taip neskauda kai veria i bamba su adata? as isiznibiu sau, mAN JAU SKAUDA. o SALDYMA DUODA KOKI, JIS BENT VEIKIA KIEK NORS? KOKIA EIGA VISO TO?

Nieko ten baisaus, suima tokiomis replytemis oda prie bambos, ir tik paukst, vienu smugiu su adata tokia lenkta. Nieko ipatingo. Gal biski tik silpna pasidare, bet ne nuo skaumo, o nuo kazkokio isivaizdavimo. blush2.gif Na jaunesnes gal jautresnes, o man jau gimdziusiai , tai dauguma skausmu niekis atrodo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit čia dėl to amžiaus, nešioti auskaro niekad nebus per daug metų, bet vertis truputį dvejojau, kiti tegul veriasi nors ir 40 metų, o vat aš suabejojau dėl 21 (ir kitos draugės dar taip keistai pažiūrėjo ką čia sukvailiojau biggrin.gif ) blush2.gif nu bet nieko, nesigailiu thumbup.gif jau praėjo 3sav nuo įsivėrimo tai niekas nepūliavo, neskaudėjo tai išvis, ir ant pilvo miegu ir sportuoju, žodžiu netrukdo smile.gif
o dėl skausmo kai veria.. aišku skaudėjo, bet tas skausmas toks trumpalaikis, tikrai galima ištverti smile.gif jei nori ten sušaldo, bet aš kai veriaus tai net neprašiau to, norėjau stipri pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti