o as bamboi auskariuka jau turiu 5m bet dar neatsibodo ir nesigailiu kad prasiveriau,man taip pat grazu su apatineis ar maudimuku kai kazkas blizga,bet man grazu tuo atveju jai pilvukas grazus
dar kai siuo metu tu auskariuku yra visokio pasirinkimo ir pan
AS UZ AUSKARIUKUS BAMBOI
QUOTE(cirkininke @ 2010 05 03, 19:02)
sveikos,
vis ieškau ir nerandu kur galėčiau nusipirkti TITANINĮ auskarą (Kaune), žinau, kad jie yra geriausi gyjimui ir geruose salonuose veria tik su auskarais iš titano...kur jų galima įsigyti? auskarų parduotuvėse mačiau tik iš chirurginio plieno

vis ieškau ir nerandu kur galėčiau nusipirkti TITANINĮ auskarą (Kaune), žinau, kad jie yra geriausi gyjimui ir geruose salonuose veria tik su auskarais iš titano...kur jų galima įsigyti? auskarų parduotuvėse mačiau tik iš chirurginio plieno
Sveika
O Silver City parduotuveje ieskojai, ten lyg budavo, Vilniuje esu maciusiu, gal ir kaune rasi
Pati auskariuka turiu apie penkis metus, bet siuo metu kazkaip nebesinori man jo
As ir auskariuka turiu 7 metai,kazkaip net ir pamirstu as ji,kad turiu
Buvo mada buvau ,visai piemenka tai ir isiveriau. O va dabar ziurinedama uzmaciau tema ir pagalvojau va ***** taigi ir as ta auskara turiu
Ir net nzn, ar cia man grazu ar jau kai susigyvenus su tuo tai, isvis jokiu emociju nesukelia
Tik tiek galiu pasakyti nemaise jis man nei lauktis dukrytes nesiojau irgi iki 7men galo,kiek pamenu tik nepamenu kada as ji vel adgal isidejau
O seip kitoms patarciau vertis iskart auksini, arba po tu gydomu persiverti auksinuka ir jokiu problemu neturesit
Ir tiesa dar pamenu is jaunystes kvailystes,nesusiviliokit voskiais graziais kabanciais,blizganciais auskariukais
Nes manau nereikia net aiskinti del ko
QUOTE(ditax @ 2010 03 24, 22:17)
o kur kaune patartumete vertis?
aš tai pati veriausi
na kai budama 14isiveriau tada super, dziaugiausi
, o dabar kai pasiklausau, kaip baisiai isvirsta ta vieta kur auskaras buvo per nestuma ir siaip kazkaip paaugliska, nors pilvuko plokstumu nesiskundziu, bet dabar nei to blizgalo noris, nei rando, matyt tas naturalumo kultas padare itaka man. dar ir vyrui nepatinka - is vis neviltis
As taip pat isiveriau budama panasaus amziaus, bet ir po nestumo viskas ten tvarkoje pas mane, neisiverte ir panasiai
Nors ir nedemontruoju pilvo devedama trumpas maikutes, taciau kuklu auksiny auskariuka nesioju ir bent jau kol kas neplanuoju uzgydyti skylutes
Sveikos 
o man durnystė užėjo aną savaitę, paėmiau ir prasivėriau auskariuką
jau ne kokie 15m man o 21, tai jau kaip ir nebežadėjau, bet va grupiokės kažkaip įkalbino, tai nuėjom ir prasiverėm
man visad labai gražu būdavo, kai blizga pas kitas bamboj, bet pati jau per sena jaučiausi tokiems dalykams
bet dabar gražiai gyja, tpu tpu tpu nepuliuoja ir neskauda, tikiuos ir toliau taip viskas gražiai gis. O vėrė man su adata, auskaras iš titano, gražus toks, o ne kaip anksčiau tuos ale gydomus
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 05 10, 14:03)
Sveikos 
jau ne kokie 15m man o 21, tai jau kaip ir nebežadėjau, bet va grupiokės kažkaip įkalbino, tai nuėjom ir prasiverėm
man visad labai gražu būdavo, kai blizga pas kitas bamboj, bet pati jau per sena jaučiausi tokiems dalykams
bet dabar gražiai gyja, tpu tpu tpu nepuliuoja ir neskauda, tikiuos ir toliau taip viskas gražiai gis. O vėrė man su adata, auskaras iš titano, gražus toks, o ne kaip anksčiau tuos ale gydomus

Sveikutes visoms,atsiprasau kad isibroviau
Verkitės verkitės ir dar kartą verkitės auskariukus į bambutę...
Man nėra nieko gražiau....
Pačiai ne 20 ... toli gražu... o va prieš pusmetį paėmiau ir įsivėriau... Čia mano sena svajonė buvo.. dar mokyklos.. ale KAIP MAN PATINKA...
Tapo tiesiog kaip kūno dalis...
O dūriausi aš Kauine UNDINĖJE... ten tikrai super.... profesionaliai tai atlieka.. paaiškina viską... man be vargo ir gijo... ir greitai...
O dūriausi aš Kauine UNDINĖJE... ten tikrai super.... profesionaliai tai atlieka.. paaiškina viską... man be vargo ir gijo... ir greitai...
bet negi taip neskauda kai veria i bamba su adata? as isiznibiu sau, mAN JAU SKAUDA. o SALDYMA DUODA KOKI, JIS BENT VEIKIA KIEK NORS? KOKIA EIGA VISO TO?
Dieve mano , ar jau 21 metai per senas amzius auskarui.
Taigi tu dar vaikas, dziaukis savo amziumi. As pvz- 26 prasiveriau, nu norejau ir prasiveriau. Pilvas mano grazus , nors as jau ir tada mama buvau. Nieko sau neatsakau, jei tikrai noriu. 
Papildyta:
Nieko ten baisaus, suima tokiomis replytemis oda prie bambos, ir tik paukst, vienu smugiu su adata tokia lenkta. Nieko ipatingo. Gal biski tik silpna pasidare, bet ne nuo skaumo, o nuo kazkokio isivaizdavimo.
Na jaunesnes gal jautresnes, o man jau gimdziusiai , tai dauguma skausmu niekis atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Evute* @ 2010 05 27, 13:39)
bet negi taip neskauda kai veria i bamba su adata? as isiznibiu sau, mAN JAU SKAUDA. o SALDYMA DUODA KOKI, JIS BENT VEIKIA KIEK NORS? KOKIA EIGA VISO TO?
Nieko ten baisaus, suima tokiomis replytemis oda prie bambos, ir tik paukst, vienu smugiu su adata tokia lenkta. Nieko ipatingo. Gal biski tik silpna pasidare, bet ne nuo skaumo, o nuo kazkokio isivaizdavimo.
Baikit čia dėl to amžiaus, nešioti auskaro niekad nebus per daug metų, bet vertis truputį dvejojau, kiti tegul veriasi nors ir 40 metų, o vat aš suabejojau dėl 21 (ir kitos draugės dar taip keistai pažiūrėjo ką čia sukvailiojau
)
nu bet nieko, nesigailiu
jau praėjo 3sav nuo įsivėrimo tai niekas nepūliavo, neskaudėjo tai išvis, ir ant pilvo miegu ir sportuoju, žodžiu netrukdo
o dėl skausmo kai veria.. aišku skaudėjo, bet tas skausmas toks trumpalaikis, tikrai galima ištverti
jei nori ten sušaldo, bet aš kai veriaus tai net neprašiau to, norėjau stipri pasirodyt
o dėl skausmo kai veria.. aišku skaudėjo, bet tas skausmas toks trumpalaikis, tikrai galima ištverti