Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

Malena, viskas liuks, tik mano asmeninės antipatijos tokiems batams prie sijono biggrin.gif Labai didina koją, atima grakštumą..ale ką aš suprantu, visuma daili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 06 07, 17:39)
RB labia grazu sitas!!
Mano kalnierukas va toks buvo wink.gif
user posted image

Viskas labai gražu. Tik nepatinka karoliukais aplipdyta apykaklė, jei gerai įžiūriu.
Atsakyti
Mallena, viskas liuks, išskyrus batus 4u.gif
Atsakyti
Malena,man apykakle labai daili ir viskas super,bet ne batai.. 4u.gif
Terezza,pirkinys puikus thumbup.gif
supavydejau ir as kiek jus sau visko prisipirkot doh.gif
Atsakyti
Ačiū!

mallena
, man labai gražu ir mano požiūriu šie batai čia tinka! bigsmile.gif
Atsakyti
Dėl batų tai ir aš čia kitų nelabai ir įsivaizduoju... Kokius patartumėt, kurioms nepatiko? Aukštakulnių tądien avėti negalėjau, nes laaaaaabai daug eiti turėjau, ir būtų tada sijonas per trumpas buvęs, o kojos isilgejusios ( sau to leist irgi tądien negalėjau, reikėjo daugiau oficialumo biggrin.gif), su balerinom jau per vėsu buvo ( ruduo) ir su jomis jokio grakštumo, mokasinaii ir ilgaauliai liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 06 08, 17:04)
Dėl batų tai ir aš čia kitų nelabai ir įsivaizduoju... Kokius patartumėt,  kurioms nepatiko?  Aukštakulnių tądien avėti negalėjau,  nes laaaaaabai daug eiti turėjau,  ir būtų tada sijonas per trumpas buvęs,  o kojos isilgejusios  ( sau to leist irgi tądien negalėjau,  reikėjo daugiau oficialumo biggrin.gif),  su balerinom jau per vėsu buvo ( ruduo) ir su jomis jokio  grakštumo,  mokasinaii ir ilgaauliai liko biggrin.gif

Batai puikūs ir jie čia tinka. Dar nebent žemakulniai bateliai. Kadangi figūra tobula, nieko nei ilginti, nei trumpinti nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
Mallena baciokai man puikiai tinka, pati ilgoka budama biggrin.gif tokius megstu, kojos kudos,ka jau jie ten pagadint gali 4u.gif

Orchideja - grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 06 08, 18:21)
Kaip sunku išlyginti tas visas sijono(lininis) klostes prie liemens doh.gif
http://s003.radikal....94f76dca308.jpg

Viskas gerai. Raukšlių nesimato. Aš apie sijoną. Orchidėjiškai.
Atsakyti
man sitas geriau mirksiukas.gif , ne toks 'teisingas' ,kaip su baltu virsum
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 08, 19:38)
man sitas geriau  mirksiukas.gif , ne toks 'teisingas' ,kaip su baltu virsum

Ir man šitas geresnis. Ne toks tvarkingas.
Atsakyti
Laukine orchidėja, abu deriniai patiko, bet žaliuoju viršum - ypač wub.gif labai gražu good.gif
Atsakyti