Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

QUOTE(Terezza @ 2014 06 06, 22:35)
Tengenė biggrin.gif

Va, čia.

Tie a la briliantai ant kašmyro - ne!
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 06, 20:48)
Tie a la briliantai ant kašmyro - ne!

Tau ne, man taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 06, 20:35)
Tengenė biggrin.gif

Va, čia.

Net pilvą susuko iš pavydo bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai daili palaidine, jos pacios kuklią formą labai papildo tos akutės, liuks thumbup.gif
Pavadinčiau prabangia aš ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 birželio 2014 - 22:06
Aš ir šnd nukaliau kostiumėlį,suknelę,kelnytes,sijoną,marškinukus...vat...be,be,be...bo jau neatsimenu kada save lepinau smile.gif
Atsakyti
man tai labai grazu tokie kalnieriukai, toki geruma, tyruma spinduliuoja (kazkada as ir rodziau derinuka su tokiu kalnieriuku, tai nebuvo labai nupeiktas wink.gif ). Tik siuo atveju jei kelnes placios, man gal labiau bliuskutes ar marskinuku noretusi labiau prigludusiu, nes dabar kaip apacia plati ir virsus kazkaip nesiziuri.Arba siauresnes apacios reikia. Zodziu pasislepia jusu tobula figura, kuria tikrai mokate parodyti, isryskinti, ir nebutinai su aptemptais rubais. Nu bet ka as jau cia, jus pati viska zinote wink.gif RB wub.gif

Parasiau, kazkaip negerai pasijauciau, grizau dar paziureti biggrin.gif Spalvos tobulai thumbup.gif Gal visgi kelnes pacios is saves nelabai... Arba kalta stovesena ax.gif 4u.gif

Aciu visoms kam patiko ir kam ne mano siandieninis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 06 birželio 2014 - 22:18
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 06, 23:08)
Aš ir šnd nukaliau kostiumėlį,suknelę,kelnytes,sijoną,marškinukus...vat...be,be,be...bo jau neatsimenu kada save lepinau smile.gif

Pasileidai jau visai, nu šitoks išlaidums, Dievo pabijok.... unsure.gif , jei jau Sviedinio nebijai lotuliukas.gif

Parodyk dabar kasdien po vieną derinį su nauju bajeriu mirksiukas.gif
Pradedam nuo rytdienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 06, 21:08)

Aš pirmadienį parsinešiau dvejas kelnes, dvejus batus, palaidinę ir striukę. Ai, dar laikrodį. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 06, 22:35)

grazumelis svelnumelis wub.gif

del pirkiniu tai uzsipavydejau , abiem verysad.gif , ainu paest ko , gal praeis
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 06, 22:54)
Aš pirmadienį parsinešiau dvejas kelnes, dvejus batus, palaidinę ir striukę. Ai, dar laikrodį.  tongue.gif

O aš vakar gavau iš asos siuntinį su dviem suknelėm ir palaidine, prieš kelias dienas iš membershopo rankinę, ir dar iš VS užsisakiau maudymosi kostiumėlį, atskirai maudymkės viršutinę dalį, sportui kelnes ir maikę bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2014 06 06, 21:54)
Tau ne, man taip  biggrin.gif

Gražus pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 06 07, 06:36)
O aš vakar gavau iš asos siuntinį su dviem suknelėm ir palaidine, prieš kelias dienas iš membershopo rankinę, ir dar iš VS užsisakiau maudymosi kostiumėlį, atskirai maudymkės viršutinę dalį, sportui kelnes ir maikę  bigsmile.gif

Pavarei biski bigsmile.gif

Apie derinukus... RB vel grazu, svelnu, elegantiska...man patinka kalnieriukas toks...
Margareta, su raudona bliuzele graziai, tinka jums.
Sticihija, nezinau kiek jums isties metu, bet as asmeniskai tokiu apredu matau moteri virs 50(nors nea...turbut virs 60 daugiau blush2.gif ) ... tikrai manau jus gerokai jaunesne 4u.gif Ir maciau jusu graziu derinuku anksciau 4u.gif
mallena, labai grazu, tiesiog labai 4u.gif

Dekui visoms pasisakiusioms ir komentavusioms mano trumpa sukne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 07 birželio 2014 - 06:51
QUOTE(Terezza @ 2014 06 06, 22:54)
Tau ne, man taip  biggrin.gif

Terezza, o kokiu oru ir metų laiku ją nešiosit? Turėjau kažkada kašmyrinę palaidinę trumpom rankovėm. Tai nešiojau tik šaltą žiemą po švarku.
Atsakyti