Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

Visgi ziuriu kad balta maikute nelabai , kuno spalvos gal butu geriau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 06 10, 16:16)
Visgi ziuriu kad balta maikute nelabai , kuno spalvos gal butu geriau  g.gif

Heida, atrodo gerai. O sijonas tamsiai mėlynas?
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 10, 17:15)
Heida, atrodo gerai. O sijonas tamsiai mėlynas?

Aciu. Spalva tokia sunkiai nusakoma, midnight blues su pilksva .
Atsakyti
Kodel kitoj Klaipedoj? Megztinis plonytės medvilnės, kaip marlė, po apačia palaidine ant petnešėlių, nes patalpoj karsta. Ėjau i darbą ryte, karšta nebuvo... smile.gif
Gita, nesižūri man tavo derinys. Kaip ir viskas turetu tikti, bet man nera bendro vaizdo schmoll.gif
Heida, labai man grazu, turiu as panasu midi sijona tamsiai melyna , nesugalvoju, kokia palaidine pritaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 10, 19:25)
mmm
Heida, labai man grazu, turiu as panasu midi sijona tamsiai melyna , nesugalvoju, kokia palaidine pritaikyt g.gif

Neškit į dienos šviesą. Nuspręsim kas tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 10, 06:55)
Atvėso...sitie mano mylimiausi dzinsai nera tokie ryskiai melyni, jie pilkai melyni realiai..

Puikuma 4u.gif . Iki batų. Ir džinsų paraitojimas nepatinka.

QUOTE(mama-gita @ 2014 06 10, 08:48)
mano juoda/balta/pizama/parasiutas  biggrin.gif , nugara atvira

Atskirai rūbai gražūs, bet kartu nesižiūri. Tikrai atrodo kaip pižama. Prie palaidinės rinkčiausi skiny džinsus, o prie sijono labiau prigludusią palaidinę.

QUOTE(Heida @ 2014 06 10, 14:16)
Visgi ziuriu kad balta maikute nelabai , kuno spalvos gal butu geriau  g.gif

Sijonas gražuolis, palaidinė irgi, bet maikutė vaizdą gadina.
Atsakyti
Nezinau kaip ten Klaipedoj biggrin.gif bet Kaune karsta buvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
June, man laabiausiai patiko bateliai wub.gif
Derinys neblogas.

Nemėgstat jūs mano šitų basučių, lotuliukas.gif o man jos tokios tobulos, ypač prie džinsų..stora ,tamsiai ruda oda, dievinu tokią "rimtą" : odą batuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 10 birželio 2014 - 19:50
QUOTE(Terezza @ 2014 06 10, 20:21)
Atskirai rūbai gražūs, bet kartu nesižiūri. Tikrai atrodo kaip pižama. Prie palaidinės rinkčiausi skiny džinsus, o prie sijono labiau prigludusią palaidinę.

laukiau tokio komentaro lotuliukas.gif , zinau, bet kol kas nenoriu, gerai jauciuos su pizama.

Margaret, tiesiog, tavo komentaras buvo,kad klp atveso , tai ir sakau,kad skirtingose biggrin.gif , ne del rubu, matosi gi,kad plonas megztukas 4u.gif
Atsakyti
Laukine orchideja kaip braskiu lysve bigsmile.gif grazu.
Margaretta, geros tos basutes, bet kazkaip nesusidraugauja su atlenktais dzinsais, man atlenkti dzinsai prie sportiniu batuku, conversu grazu.
June, toks mergaitiskas derinukas, gal balerinos labiau tiktu g.gif
Mama Gita, reik kazkaip apjungt tuos burbulus, arba nesiot atskirai g.gif
Atsakyti
Heida, gėlės ten, ne braškės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 10, 20:54)
laukiau tokio komentaro  lotuliukas.gif , zinau, bet kol kas nenoriu, gerai jauciuos su pizama.

Margaret, tiesiog, tavo komentaras buvo,kad klp atveso , tai ir sakau,kad skirtingose  biggrin.gif , ne del rubu, matosi gi,kad plonas megztukas  4u.gif

Orchideja, skaniai atrodai, braškių spalvos gėlės, užtat, o sakei, nieko neturi biggrin.gif o dirziukas ten atskirai, ar prie suknes buvo?

Aaaa, o man iš ryto , išėjus balkonan (8 a. į marių pusę), tokis vejas papute nekažkoks, tai ir parašiau, kad atveso smile.gif tai jau pasveikai, ania rolleyes.gif dabar su pižamom lakstai, ka vel apsirgtum lotuliukas.gif

Dzinsų nenoriu nukirpti, reiks gal i apacia palenkti su tom basankem,,labai siauri apacioj anie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 10 birželio 2014 - 21:23