Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

mano siandieninis

http://public.fotki....611-125245.html

mama- gita patiko drinks_cheers.gif

margareta kuklu, skoninga 4u.gif thumbup.gif ant kaklo tik nieko nedeciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 11 birželio 2014 - 13:40
Mamos Gitos nebematau.

Margaretos patiko bliuzė, *****, kaip man animal print patinka, nu negaliu, kai būna taip subtiliai (Pavarysiu ant vyro padermės- jis rusas, buvome stačiatikių šventėje, tai mačiau trijų kartų moteris, greičiausiai Lietuvos rusės, nu visos nuo galvos iki kojų susiderinusios kiekviena ir tarpusavy- vien animal doh.gif ), sijono gal forma tokia nelabai, kad jis toks kaip nei šis nei tas, ir tas dirželis kabaluojantis... Apyrankės tai išvis wub.gif Ir ant kaklo pakarOklio nesidėčiau smile.gif RankEnukas ne mano skonio, bet čia tinka.

Liusii paprastas fainas derinukas su labai gražios spalvos bliuzyte smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 06 11, 09:13)
tokia vasariska, rankines lengvesnes noretusi prie tokios suknytes

Ir man norėtųsi, bet...sunku moterims, visko reikia doh.gif biggrin.gif

Margaret, pritariu dėl to vėrinio ant kaklo, nedėčiau ir aš, o šiaip neblogai.

Liusii, vasariškas, liuks, bliuskė faina.

Mamos Gitos ir aš nemačiau.
Atsakyti
nu kad tebekaba mano g.gif

perkeliau pasirodo lotuliukas.gif , pakartoju, tiek to user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 11 birželio 2014 - 16:43
Super Mama Gita, pati tokių nenešioju, bet ant kitų pažiūrėt gražu man, turėtų būt labai patogu. bigsmile.gif
Atsakyti
Mamos gitos labai fainas. Man geriausias iš jos derinų.
Liusi, gražiai atrodote. Tik batų gerai nematau. Lyg ir norėčiau prie jų prikibti. 4u.gif
Margaretta, gražiai atrodote. Papuošalo ant kaklo nesidėčiau. Užtenka apyrankių. Jos čia puikiai tinka.
Atsakyti
Mama Gita, aš apšalus? blink.gif
Kombinezono tipas? taigi manąjį prieš 8 metus dėvėtą taip išpeikei, tiek, kad su sijonu buvo g.gif
Man tavo gražu labai, ir aš prieš 8 metus sau irgi graži buvau biggrin.gif Nustok tuos maišus devet, pradek pagaliau savo figura gerą vertint biggrin.gif

O printas palaidines ten ne animal pas mane, o tokie bumbulai netikslios formos, o ju vidury dar bumbulai biggrin.gif Man asmeniškai labai įdomi tos šilkinukės apykaklė, tokie raukiniai netikėti biggrin.gif O pakabo pati dabar matau, kad nereikėjo, įsikandau aš jį paskutiniu metu, kaip katė dešrą biggrin.gif Oi, šuo, ne katė lotuliukas.gif
Ačiū, kam patiko. 4u.gif Ačiū, kam nelabai 4u.gif

Liusii, man viskas patiko 4u.gif
Niedulis kažko prapuolė.... g.gif kur dingo deriniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 11 birželio 2014 - 17:59
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 11, 17:36)
nu kad tebekaba mano  g.gif

perkeliau pasirodo  lotuliukas.gif , pakartoju, tiek to user posted image

thumbup.gif patogu ir grazu
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 11, 18:51)

Niedulis kažko prapuolė.... g.gif kur dingo deriniai?

Kiekvieną rytą sąžiningai sukeliu nuotraukas į albumą. Panašu, kad tas albumas tuoj bus mano vienos. biggrin.gif
Jau net bloga nuo savo derinių darosi. Šiandien per trumpą suknelę apsivilkau. Taip negerai jaučiausi. Nešiu ryt siuvėjai, kad pailgintų.
Atsakyti
pamirsau, kokiam saite albumas, meskelkit i AZ, slaptikus atsimenu biggrin.gif
Atsakyti
Mama-Gita, super duper, man labai labai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 11, 18:24)
Kiekvieną rytą sąžiningai sukeliu nuotraukas į albumą. Panašu, kad tas albumas tuoj bus mano vienos.  biggrin.gif
Jau net bloga nuo savo derinių darosi. Šiandien per trumpą suknelę apsivilkau. Taip negerai jaučiausi. Nešiu ryt siuvėjai, kad pailgintų.

Jūs puiki ir deriniai Jūsų gražūs, kiekvieną dieną pažiūriu. 4u.gif
Atsakyti