Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

QUOTE(Margaretta @ 2014 06 12, 22:45)
Gnulia, labai graži ir figūringa moteris, bet stlius apsiregimo, tai...nu  fyfiškas:D
Ir nereikia tau jaunintis nuogu pilvu, jaunos merginos nuogų pilvų jau kokie 7 metai nebenešioja:)
Nešiojau taip  ir aš, bet reikia pamiršti, kas buvo, mados keičiasi , nors ir labai smagu tobulą pilvuką parodyti. Vyrui- būtina. mirksiukas.gif

Sherbete, man patiko su dzinsiniu svarkeliu. 4u.gif

aciu, Margaretta, net nubegau paziuret kur ten tas nuogas pilvas, nes nevaikstau taip lotuliukas.gif ai tai ten fotke tokia, laipiojau po tuos krantus, tai uzsikazojo maikyte lotuliukas.gif pilvas nuogas tik pleze rolleyes.gif o stiliaus pas mane nera schmoll.gif ir madu neseku, todel ir rodyt ner ka, bet kaip Salt sake, nu nevaikstau nuoga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 12, 23:20)
Ačiū pačiū, Realybe 4u.gif
As kokią porą kilu  per karsčius numečiau , saldumynu nebeėdu, ir man JAU nebepatinka veidas biggrin.gif
Šian išlėkiau bele kaip biggrin.gif

http://www.part.lt/i...c9a5b2a2446.jpg

Tašė raudona buvo.

as tai cia deciausi kokia ryskia geltona bliuze, man grazu tada butu, kad daug spelvu ir visos skirtingos: raudona, zalia, geltona (cia neturejau minty musu trispalves), o jei palikt visa derini kaip yra su megstiniuku, tai man bateliu kitos spalvos norisi kazkaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 13, 08:19)
Gnulia, pas mane du akvariumai, irgi diedas knisasi po juos, o as tik dulkes nuo dangčių nuvalau , ir bambu,kam tie dangčiai juodi, viskas matosi žiauriai... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tai nevalau, ten jo karalyste, pats ir kuiciasi, bet zuvytes grazuuuu rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Sea Girl,2014 06 13, 01:55]
Na jau kad taip garsiai sauki.... parodysiu kazkoki.
Inkariukai ir taskiukai ne per daug?? p.s. visu ugiu i deriniu albuma idejau...

labai grazu sortai ir svarkelis thumbup.gif
Atsakyti
Sea Girl, labai grazu, nieko ne per daug, puikus derinukas sortai su svarkeliu. wub.gif

Margarettos, sikart bateliai nepatiko, is anksciau isimine su lininiu sijonu derinukas patiko. smile.gif

Mama-Gita, dzinsinis daiktas fainas. Deja, mano uzpakalis per storas tokiems.. vis paziuriu, bet nesiryztu nusipirkt..

Turiu kelis lininius sijonus, kaip jie glamzosi, siaubas.. doh.gif
Atsakyti
Sea Girl, dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 12, 22:45)
Gnulia, labai graži ir figūringa moteris, bet stlius apsiregimo, tai...nu  fyfiškas:D
Ir nereikia tau jaunintis nuogu pilvu, jaunos merginos nuogų pilvų jau kokie 7 metai nebenešioja:)
Nešiojau taip  ir aš, bet reikia pamiršti, kas buvo, mados keičiasi , nors ir labai smagu tobulą pilvuką parodyti. Vyrui- būtina. mirksiukas.gif

Tai kad netiesa biggrin.gif Nuogų pilvų mada grįžo, tiesa, truputį kitokia. Jei anksčiau buvo nuoga bamba ir sprindis virš jos ir sprindis po ja. Dabar pilvas rodomas gerokai virš bambos. Beprotiškai geras dalykas toms, kas turi taukines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 13, 09:29)
Tai kad netiesa  biggrin.gif Nuogų pilvų mada grįžo, tiesa, truputį kitokia. Jei anksčiau buvo nuoga bamba ir sprindis virš jos ir sprindis po ja. Dabar pilvas rodomas gerokai virš bambos. Beprotiškai geras dalykas toms, kas turi taukines  lotuliukas.gif

su paaukstintu liemeniu sijonai, kelnes - kai kas grazu, kai kas nelabai. as cia per tas pora karstu dienu prasibegau po kauna, tai buvau gerokai nustebusi, nes pilnas miestas sortu (kazkaip atkreipiau demesi, kad nu labai daug) ir placios trumpos bliuzes tokios nuo papuku palaidos gal net varpeliu kirptos, o nesioja jas jaunos su bet kokio svorio kunu.
man grazu tiesaus kirpimo suknutes be iliemenavimo, bet parduotuvese, tai skudurai kazkokie, nieko taip ir nemaciau, kad nusipirkt pasimatavus, nebent siustis internetu ko nemegstu, nes man paciupinet medziaga reikia, matuotis, o su tais pagrazinimais, jei netinka, daug reikalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 13, 08:29)
Tai kad netiesa  biggrin.gif Nuogų pilvų mada grįžo, tiesa, truputį kitokia. Jei anksčiau buvo nuoga bamba ir sprindis virš jos ir sprindis po ja. Dabar pilvas rodomas gerokai virš bambos. Beprotiškai geras dalykas toms, kas turi taukines  lotuliukas.gif

taip taip drinks_cheers.gif ir man visai gražiai atrodo ta nauja mada bigsmile.gif ypač kostiumėliai arba suknelės tokios wub.gif
Atsakyti
Taskiukai ir inkariukai jau man kaip grazu 4u.gif wub.gif
Retai ilendu i uzdara deriniu albuma, bet ta panele, kuri labai panasi i Laima Kybartiene ( kuri pageidavimo koncertus veda ir man yra idealas zmogaus, kuris sugebejo sustoti laike blush2.gif ), tai vat ta sviesiaplauke kudute jau tokia grazi blush2.gif 4u.gif Visi derinukai nuostabiausi 4u.gif Ziurejau ir grozejausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 06 12, 21:36)

Stichijai, matyt, ne lygis sitoj temoj rodytis  biggrin.gif

Nu tai zinoma brunette.gif , bo as smarkiai atsilieku nuo cia visu esanciu blush2.gif ax.gif Man reikia kelias dienas galvoti, ka su kuo derinti, kol islendu i trasa doh.gif
O siaip tai teta Stichija laike egzaminus ir gynesi savo 3 diploma , jau dabar viskas praeity - galesiu vel i trasa lyst 4u.gif
Atsakyti
Tai kad netiesa  biggrin.gif Nuogų pilvų mada grįžo, tiesa, truputį kitokia.

thumbup.gif , yep grizo , ir jau kuris laikas, bet nepamirskim,kad cia Lietuva lotuliukas.gif , gal po metu kitu ir pasirodys pas mus bambos nuogos lotuliukas.gif

SeaGirl thumbup.gif , labai labai

Margaretta siandien jus man patikote , tikrai 4u.gif

albumui neuztenka noro blush2.gif , todel apie ten nekomentuosiu
Atsakyti
Gnulia...plaukai gražūs...
Margaret...man šnd tokia smagi!
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 08:14)
O siaip tai teta Stichija laike egzaminus ir gynesi savo 3 diploma , jau dabar viskas praeity - galesiu vel i trasa lyst  4u.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Žinau, girdėjau ir įsivaizduokit, netgi mačiau, iš savo kaimo neišvažiuodama lotuliukas.gif nu bet musu kolegės fotkėse tai senamadis panuoginimas, su sprindziu zemiau bambos.. biggrin.gif

Ei, Didenybe, tai kadu pasirodysi su naujais parėdais? Pirkti zadejai, eiti prospektu zadejai, ir nieko nerodai bigsmile.gif g.gif
Dzeuse. parodyk nėštukinį derinį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 13, 13:45)
Žinau, girdėjau ir įsivaizduokit, netgi mačiau, iš savo kaimo neišvažiuodama lotuliukas.gif nu bet musu kolegės fotkėse tai senamadis panuoginimas, su sprindziu zemiau bambos.. biggrin.gif

Ei, Didenybe, tai kadu pasirodysi su naujais parėdais? Pirkti zadejai, eiti prospektu zadejai,  ir nieko nerodai bigsmile.gif  g.gif
Dzeuse. parodyk nėštukinį derinį bigsmile.gif

Neturiu, siuo metu, jokio fotografavimo aparato.. siaip pilvo praktiskai nesimato dar, bet megaujuos kitais nestumo 'malonumais' ir be to.. pykinimu nuo ryto iki vakaro.. wacko.gif
Atsakyti