Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

Labas tetos biggrin.gif
Prisiduodu , kad gyva tik rūpesčių krūva, vaikai serga, darbų terminai smaugia sad.gif neturiu net kada nusifotkint, nors apranga kas papuolė po ranka, nėra net kada kažką mastyt.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 13, 07:39)
Svarkelis toks lengvas labai. Daznai poilsiaujant prie vandenyno puciant vejui kazka norisi uzsimesti pavakarej, o siaip diena kai silta as tik su sortais vaikstau..na dar sijonelis...kelnes vasara net

ir t.t.  4u.gif

Man labai gražu. Tik pasižiūrėjau per savo prizmę. Šortus nešioju, kai karšta ir per atostogas. O per atostogas su švarku.... Ne, ne, ne. Per daug primena darbą. O šiaip, kai žmonės puošiasi į pobūvius, mano pasipuošimas būna džinsai. Man tai išeiginiai rūbai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 13, 08:15)
Broma, ačiū 4u.gif Spintos dvi, musu su MB, nusipirkom dar neseniai komoda, psidalinom stalcius, man 3, jam 2, pamaciau, kad jo antrasis pustustis ir imeciau taip graziai dvi delnines savo.  biggrin.gif Pamate, sako, aisku, jau esu varomas is cia lotuliukas.gif
Keičiu aš juos, parduodu nusibodusius, nusiperku uz tą patį ką nors kito smile.gif
Batų neturiu kur dėt, bet  vis tuos pacius tampau lotuliukas.gif

Kaip man pažįstamas jausmas. Mes irgi pasidalinę drabuzinę. Bet, kas blogiausia, vyras siekia lygybės. biggrin.gif ir visada, skirtingai nuo manęs, neturi ką apsirengti. Pats baisiausias klausimas ryte: ką man apsirengti. doh.gif
Pas mane batai per 5 vietas (įskaitant darbovietę).
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 10:14)

O siaip tai teta Stichija laike egzaminus ir gynesi savo 3 diploma , jau dabar viskas praeity - galesiu vel i trasa lyst  4u.gif

Stichija, 3 universiteto diplomas yra patologija. 4u.gif šefas iš pavydo man užkirto kelią. Tada jam parašiau: ir gerai, dabar bus dar daugiau suknelių, ir dar daugiau batukų. Ir tegul moteriškės pavydi. Mokslai būtų buvę labai brangūs ir man reikėjo suderinti kitokį darbo grafiką.
Atsakyti
Stichija,sveikinu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As mielai studijuociau trecia karta, tik pinigu tam nera.Megstu mokytis.Jei tik butu vel tokia programa nemokama, kaip man papuole su antrosiomis studijomis-pulciau strimgalviais, jei tik tai ne tikslieji mokslai.
Ale dar to senjoru iniversitietiko biggrin.gif , tikiuosi, sulaukti smile.gif

O batai pas mane per 4 vietas(irgi su darboviete) lotuliukas.gif .Isejau siandien atostogu, dvejus
batus parsinesiau, dvejus palikau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 13 birželio 2014 - 20:29
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 13, 20:26)
Stichija,sveikinu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai aciu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif , gyvenimo pradzioj buvo germanistika ( tevu verciama), veliau - vadyba ( nes anam tukstantmety buvo mada blush2.gif ), o vat dabar kvanktelejau ir baigiau ka noriu wub.gif ( medicina )
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 13, 21:26)
Stichija,sveikinu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As mielai studijuociau trecia karta, tik pinigu tam nera.Megstu mokytis.

O batai pas mane per  4 vietas(irgi su darboviete) lotuliukas.gif .Isejau siandien atostogu, dvejus
batus parsinesiau, dvejus palikau...

Kiek gi galit atostogauti? Vos ne kas antrą savaitę. Pavydu. Man dar tik už dviejų mėnesių atostogos.

Aš dar norėjau psichologiją studijuoti. Nu nesuteikė kitokio darbo grafiko, tai nesuteikė. Aš nekalta, kad šefas pilnas napoleoniškų kompleksų. Tai tegul negryzina, kad per daug suknelių turiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 20:37)
Labai aciu visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif , gyvenimo pradzioj buvo germanistika ( tevu verciama), veliau - vadyba ( nes anam tukstantmety buvo mada  blush2.gif ), o vat dabar kvanktelejau ir baigiau ka noriu  wub.gif ( medicina )

Sveikinu 4u.gif
Kokią rezidentūrą rinksitės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 06 13, 20:51)
Sveikinu 4u.gif
Kokią rezidentūrą rinksitės? smile.gif

Nu paziurekit i mano profili ir suprasit prie ko mano sirdis taip linksta 4u.gif blush2.gif Meiles deive lotuliukas.gif kaip vyras juokauja blush2.gif , nuo zodzio Venera 4u.gif
Atsakyti
[quote=Stichija,2014 06 13

Stichija, germanistikos diplomas ir pas mane stalciuj.smile.gif
Atsakyti
[quote=Margaretta,2014 06 13, 21:01]
[quote=Stichija,2014 06 13

Stichija, germanistikos diplomas ir pas mane stalciuj.smile.gif
[/quote]
Gal kaip ir man, teko mokytoja padirbt? Man tai labai greit stogas nuciuoze blush2.gif lotuliukas.gif Uztat ir priciuozus gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 22:33)
Gal kaip ir man, teko mokytoja padirbt? Man tai labai greit stogas nuciuoze  blush2.gif  lotuliukas.gif Uztat ir priciuozus gyvenime  lotuliukas.gif

O tai negrįžtamas procesas? Susigrąžinti stogą. Jei žmonės geranoriškai pričiuožę, labai gerai. Nemėgstu bespalvių ir beskonių (čia ne apie apsirengimą) žmonių.
Atsakyti
Daug ko gyvenime teko, bet stogas čiuožia nuo daug ko, ne tik nuo darbo, , o stogą galima susigrąžinti, kaip sako Niedulis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 13 birželio 2014 - 22:30
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 20:59)
Nu paziurekit i mano profili ir suprasit prie ko mano sirdis taip linksta 4u.gif  blush2.gif  Meiles deive  lotuliukas.gif  kaip vyras juokauja  blush2.gif  , nuo zodzio Venera  4u.gif

Dermatovenerologija bigsmile.gif nu gal ir idomi sritis g.gif
Atsakyti