O juodos spalvos as vasara irgi nevengiu,nors mazai turiu vasariniu rubu juodu,visgi spalvu ivairove ryski
As nesakiau,kad niuriu,bet ne viskas juk patinka,jei grazu,pagiriu,jei kazkas labai nepatiko,pasakau,bet jei tai tiesiog ne mano skonio,tai buna,kad ir nerasau,na kam tik pasakyti,kad negrazu ir pan.
,geriau pagirsiu,kai patiks
.
O juodos spalvos as vasara irgi nevengiu,nors mazai turiu vasariniu rubu juodu,visgi spalvu ivairove ryski
.
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 05, 20:33)
Nors... ideja - pasiut jam ryskiu taskuotu languotu varlyciu , kaip faina,kai eini i svecius 
Keli senesni:

Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 05, 20:43)
Nes as dažnai pasižiūriu į kurią ir galvoju, kaip gražu, bet ant manęs būt tragiškai, figūros apribota laisvė smaugia, nu, stiliaus pojūtis irgi ne super, todėl ir kabau čia.
Bet čia visoms turbūt taip būna
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 05, 20:02)
Grazuuuuuu
Apie vasaros spalvas pradėjus kalbėt, einu paieškot senesnių metų vasarinių derinių.
Salt
užsimaniau sportbačių tai dabar visaip juos ir derinu, kaip į galvą šauna
Salt
RB, ploju atsistojus
Raudoni bateliai visose nuotraukose VISKAS patiko. VISKAS.
Sportbaciai ant manes cia butų tragiškai, RB- idealu.
Sijonas nesveikai gražus, galėčiau ir aš tokį nesiot, tik nukirpus juosmens pusę, kad ant šonkaulių man neliptų
petnešėlės man patinka, iškirptės irgi, saikingos, bet truputi kai matosi- gražu.
RB, nu bet kaip vyras jumis didziuotis turetu
ant rankų nešiot...ir ant pečių
Sportbaciai ant manes cia butų tragiškai, RB- idealu.
Sijonas nesveikai gražus, galėčiau ir aš tokį nesiot, tik nukirpus juosmens pusę, kad ant šonkaulių man neliptų
petnešėlės man patinka, iškirptės irgi, saikingos, bet truputi kai matosi- gražu.
RB, nu bet kaip vyras jumis didziuotis turetu
Raudoni bateliai, wow kaip grazuuuu <3 Tiek deriniai, tiek pati kokia grazuole....net sunku patiketi tuo kas profilyje parasyta....
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 05, 19:02)
Ploju atsistojus.
Ypatingai trečias patiko. Gal todėl, kad savęs su sportbačiais prie sijono neįsivaizduoju niekaip. Bet tu atrodai fantastiškai.
June24, labai ačiū
Margaretta, eik jau
bet dėkui labai
Dėl tų sportbačių labai abejojau, bet suveikė bandos jausmas - užsimaniau
o kol jie atkeliavo tai tiek paauglių prisižiūrėjau, kad vėl suabejojau ar man jų reik. Bet nusprendžiau, kad dzin, nors dabar panešiosiu, nes dar po kelerių metų tikrai bus nebe laikas
O dėl iškirpčių, petnešėlių tai man tikrai labai gražu... ant kitų
Nešiojimo kiekiu nesiskundžiu
Margaretta, eik jau
Dėl tų sportbačių labai abejojau, bet suveikė bandos jausmas - užsimaniau
O dėl iškirpčių, petnešėlių tai man tikrai labai gražu... ant kitų
Nešiojimo kiekiu nesiskundžiu
Margaret ,derinys geras, basutės gerai čia tinka, sakyk ar patogios?O palaidinę pamėgink kitą kartą paderinti kokią violetinę jei turi, gal irgi neblogai žiūrėsis
Mama gita, ciūcikas fainas
RB, visi deriniai nuostabūs.
Mama gita, ciūcikas fainas
RB, visi deriniai nuostabūs.
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 05, 20:15)
Pritariu
Terezza, Sea Girl, Laukine orchidėja, ačiū jums
Tylene
tiek prigyrei čia mane, kiek tikrai nesu verta
mielai susigrobčiau visas liaupses, bet būtų nesąžininga, nes tobulų nebūna
Tylene