Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

As nesakiau,kad niuriu,bet ne viskas juk patinka,jei grazu,pagiriu,jei kazkas labai nepatiko,pasakau,bet jei tai tiesiog ne mano skonio,tai buna,kad ir nerasau,na kam tik pasakyti,kad negrazu ir pan. smile.gif ,geriau pagirsiu,kai patiks smile.gif .
O juodos spalvos as vasara irgi nevengiu,nors mazai turiu vasariniu rubu juodu,visgi spalvu ivairove ryski biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 05, 20:33)
Nors... ideja - pasiut jam ryskiu taskuotu languotu varlyciu , kaip faina,kai eini i svecius  bigsmile.gif

thumbup.gif ciuckis fainuolis

Keli senesni:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 05, 20:43)
Nes as  dažnai pasižiūriu į kurią ir galvoju, kaip gražu, bet ant manęs būt tragiškai, figūros apribota laisvė smaugia, nu,  stiliaus pojūtis irgi ne super, todėl ir kabau čia.

Bet čia visoms turbūt taip būna g.gif pasižiūriu į kažką, atrodo, kaip faina, bet, pvz., ne mano stiliaus ir atrodyčiau kvailai. Arba, pvz., niekada neapsirengčiau nieko atvira iškirpte, rūbo ant petnešėlių ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 05, 20:02)

Grazuuuuuu wub.gif ,tik sporbaciai nepatiko biggrin.gif ,man jie tik prie sportines aprangos grazu biggrin.gif .
Atsakyti
Apie vasaros spalvas pradėjus kalbėt, einu paieškot senesnių metų vasarinių derinių.

Salt 4u.gif užsimaniau sportbačių tai dabar visaip juos ir derinu, kaip į galvą šauna biggrin.gif
Atsakyti
RB, ploju atsistojus wub.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai visose nuotraukose VISKAS patiko. VISKAS.
Sportbaciai ant manes cia butų tragiškai, RB- idealu. thumbup.gif
Sijonas nesveikai gražus, galėčiau ir aš tokį nesiot, tik nukirpus juosmens pusę, kad ant šonkaulių man neliptų lotuliukas.gif

petnešėlės man patinka, iškirptės irgi, saikingos, bet truputi kai matosi- gražu.

RB, nu bet kaip vyras jumis didziuotis turetu wub.gif ant rankų nešiot...ir ant pečių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 birželio 2014 - 20:18
Raudoni bateliai, wow kaip grazuuuu <3 Tiek deriniai, tiek pati kokia grazuole....net sunku patiketi tuo kas profilyje parasyta.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 05, 19:02)
Keli senesni:

Ploju atsistojus.
Ypatingai trečias patiko. Gal todėl, kad savęs su sportbačiais prie sijono neįsivaizduoju niekaip. Bet tu atrodai fantastiškai. thumbup.gif
Atsakyti
June24, labai ačiū blush2.gif

Margaretta, eik jau biggrin.gif bet dėkui labai wub.gif
Dėl tų sportbačių labai abejojau, bet suveikė bandos jausmas - užsimaniau biggrin.gif o kol jie atkeliavo tai tiek paauglių prisižiūrėjau, kad vėl suabejojau ar man jų reik. Bet nusprendžiau, kad dzin, nors dabar panešiosiu, nes dar po kelerių metų tikrai bus nebe laikas ax.gif

O dėl iškirpčių, petnešėlių tai man tikrai labai gražu... ant kitų rolleyes.gif

Nešiojimo kiekiu nesiskundžiu blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Margaret ,derinys geras, basutės gerai čia tinka, sakyk ar patogios?O palaidinę pamėgink kitą kartą paderinti kokią violetinę jei turi, gal irgi neblogai žiūrėsis g.gif

Mama gita, ciūcikas fainas wub.gif

RB, visi deriniai nuostabūs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 05, 20:15)

RB, nu bet kaip vyras jumis didziuotis turetu wub.gif ant rankų nešiot...ir ant pečių biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif RB ne tik graži, stilinga, bet dar ir protinga bei labai gera wub.gif nu tikrai tobula. Pasisekė ne tik vyrui, bet ir visiems kas šalia jos thumbup.gif
Atsakyti
Terezza, Sea Girl, Laukine orchidėja, ačiū jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tylene wub.gif tiek prigyrei čia mane, kiek tikrai nesu verta blush2.gif mielai susigrobčiau visas liaupses, bet būtų nesąžininga, nes tobulų nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti