Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

Orchideja, patogios, tik reikėjo kokią valandą priprast prie tos kaladės,, jos yra praktiškai, kaip lygiapades, tik platforma didele...Ir mano akim, tinka tike prie plataus sijonos, ilgo, ar zemiau kelių..as pirkau prie sukneles ir sijonų ilgų.
Tiktų ir prie plačių kelnių, kurių neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 05, 20:48)
Orchideja, patogios, tik reikėjo kokią valandą priprast prie tos kaladės,, jos yra  praktiškai, kaip lygiapades, tik platforma didele...Ir mano akim, tinka tike prie plataus sijonos, ilgo, ar zemiau kelių..as pirkau prie sukneles ir sijonų ilgų.
Tiktų ir prie plačių kelnių, kurių neturiu biggrin.gif

O mano akimis žiūrint, tos lygiapadės platformos yra baisiau nei baisu unsure.gif
Atsakyti
faini derinukai RB. Labai. Sulaukei pagaliau sporbatuku , laukiau pasirodant biggrin.gif Saunuole, pasiseke, kad , anot Margaretos, turi igimta NESVEIKA stiliaus pojuti thumbup.gif:
Atsakyti
Nu rodausi su dar viena per trumpa suknele biggrin.gif
user posted image user posted image

jei pasilenkciau trimeciui nosi nuvalyti matytusi kelnaites...vuo taip sad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 06 birželio 2014 - 00:17
mallena, aciu, taip, sulaukiau pagaliau biggrin.gif beje, kiek pamenu, pacios stiliaus jausmas neprastesnis biggrin.gif

Sea Girl, o man labai wow! Turint tokias grazias kojas, puikiausiai galima ja puostis! Megstu dryziukus wub.gif
Si suknele man primena mamos jaunystes sukneles, kaip gaila, kad as ju neissaugojau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 06 birželio 2014 - 00:16
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 00:14)
Sea Girl, o man labai wow! Turint tokias grazias kojas, puikiausiai galima ja puostis! Megstu dryziukus wub.gif
Si suknele man primena mamos jaunystes sukneles, kaip gaila, kad as ju neissaugojau unsure.gif

As kurpiu minti, kad galima kazkiek prailginti g.gif atardyti ir uzlenkti maziau...drauge turi siuvimo masina, tai cia labai lengvas pataisymas butu, bent pora cm noreciau ilgesnes, nes nejaukiai jausciausi su ja isejus, pasilenkti ne kiek negaleciau.... Ir is dalies vel erzina liemuo per aukstai, gal vizualiai nesimato, bet man jauciasi...

Oi dryziukai mano meile biggrin.gif pas mane turbut daugiau kaip puse maikuciu druzuotu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 06 birželio 2014 - 00:24
Jei imanoma atlenkti, taip ir padaryk thumbup.gif: gryn del patogumo, nes isivaizduoju, jausmas bijant pasilenkti - turi vaikciot it kuola prarijus biggrin.gif as tokiais atvejais irgi jauciuosi baisiai biggrin.gif
Liemuo aukstokai, bet manau, kad cia toks stilius wink.gif tikrai nerezia akies
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 05, 23:58)
Nu rodausi su dar viena per trumpa suknele biggrin.gif 
jei pasilenkciau trimeciui nosi nuvalyti matytusi kelnaites...vuo taip sad.gif  doh.gif

Suknelė labai graži, ir Jums tinka smile.gif Turint tokias it nutekintas kojytes tik tokias suknytes ir nešioti 4u.gif Jei yra iš ko atlenkti, tai išvis thumbup.gif Pati geriau jausitės ir galėsite laisviau judėti, pasilenkti smile.gif
Papildyta:

Raudonų Batelių derinukai prašosi atskiro posto smile.gif Prisidedu prie kitų mergaičių komplimentų Jums- Jūs tikrai labai graži, moteriškai trapi, žavinga ir stilinga, ir kas dar krenta į akį- taktiška smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akoya_lt: 06 birželio 2014 - 01:41
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 05, 17:17)
Margareta tuoj bus baisu ir komentuoti,tiksliau pasakyti,kad kazkas nepatinka,nes tuoj kaip atsaus atgal,ir butinai ta padarys biggrin.gif .
Kur dingo patranka su savo derinkais unsure.gif .

...stebiu...nelabai yra laiko maivytis ax.gif
RB,nuostabu,abu sijonai wub.gif
Sea girl grazi sukenka 4u.gif
Atsakyti
[Sea Girl, labai graži suknelė ir labai tau tinka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, Sea Girl, nieko nedaryčiau, labai graži suknelė, graži moteris ir puikios kojos,kur jus tą trumpumą čia matot.Tu net nesvaik, jokios kelnaites nesimatys, pritupti , siaip rekia prie vaiko, nesilenkti biggrin.gif
Gražiausia iš visų matytų suknelių šiemet per abi temas wub.gif
Atsakyti
Wow! Visi deriniai labai labai patiko thumbup.gif
Margarettos derinys tikrai ne per tamsus, kokia ryski maike prie tokio sijono bent jau mano skoniui netiktu, butu per daug marga, be to nebelieknintu taip smarkiai kaip dabar smile.gif
RB - labai grazu, kaip visada ner prie ko prikibti smile.gif Taciau mano kolega italas prikibtu prie tu kuno spalvos basuciu - as turiu lygiai tokias pat, tai jis mane vis kritikuoja, kad tokios spalvos basutes atrodo labai rytu europietiskai blush2.gif g.gif
Seagirl - i ta suknele as jau anksciau buvau atkreipus demesi, labai grazi. Bent jau is foto atrodo, kad ilgis tinka.
Atsakyti