Tiktų ir prie plačių kelnių, kurių neturiu
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 05, 20:48)
Orchideja, patogios, tik reikėjo kokią valandą priprast prie tos kaladės,, jos yra praktiškai, kaip lygiapades, tik platforma didele...Ir mano akim, tinka tike prie plataus sijonos, ilgo, ar zemiau kelių..as pirkau prie sukneles ir sijonų ilgų.
O mano akimis žiūrint, tos lygiapadės platformos yra baisiau nei baisu
faini derinukai RB. Labai. Sulaukei pagaliau sporbatuku , laukiau pasirodant
Saunuole, pasiseke, kad , anot Margaretos, turi igimta NESVEIKA stiliaus pojuti
:
Nu rodausi su dar viena per trumpa suknele

jei pasilenkciau trimeciui nosi nuvalyti matytusi kelnaites...vuo taip

mallena, aciu, taip, sulaukiau pagaliau
beje, kiek pamenu, pacios stiliaus jausmas neprastesnis 
Sea Girl, o man labai wow! Turint tokias grazias kojas, puikiausiai galima ja puostis! Megstu dryziukus
Si suknele man primena mamos jaunystes sukneles, kaip gaila, kad as ju neissaugojau
Sea Girl, o man labai wow! Turint tokias grazias kojas, puikiausiai galima ja puostis! Megstu dryziukus
Si suknele man primena mamos jaunystes sukneles, kaip gaila, kad as ju neissaugojau
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 00:14)
As kurpiu minti, kad galima kazkiek prailginti
Oi dryziukai mano meile
Jei imanoma atlenkti, taip ir padaryk
: gryn del patogumo, nes isivaizduoju, jausmas bijant pasilenkti - turi vaikciot it kuola prarijus
as tokiais atvejais irgi jauciuosi baisiai 
Liemuo aukstokai, bet manau, kad cia toks stilius
tikrai nerezia akies
Liemuo aukstokai, bet manau, kad cia toks stilius
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 05, 23:58)
Nu rodausi su dar viena per trumpa suknele

Suknelė labai graži, ir Jums tinka
Papildyta:
Raudonų Batelių derinukai prašosi atskiro posto
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 05, 17:17)
Margareta tuoj bus baisu ir komentuoti,tiksliau pasakyti,kad kazkas nepatinka,nes tuoj kaip atsaus atgal,ir butinai ta padarys
.
Kur dingo patranka su savo derinkais
.
Kur dingo patranka su savo derinkais
...stebiu...nelabai yra laiko maivytis
RB,nuostabu,abu sijonai
Sea girl grazi sukenka
[Sea Girl, labai graži suknelė ir labai tau tinka
Wow! Visi deriniai labai labai patiko
Margarettos derinys tikrai ne per tamsus, kokia ryski maike prie tokio sijono bent jau mano skoniui netiktu, butu per daug marga, be to nebelieknintu taip smarkiai kaip dabar
RB - labai grazu, kaip visada ner prie ko prikibti
Taciau mano kolega italas prikibtu prie tu kuno spalvos basuciu - as turiu lygiai tokias pat, tai jis mane vis kritikuoja, kad tokios spalvos basutes atrodo labai rytu europietiskai
Seagirl - i ta suknele as jau anksciau buvau atkreipus demesi, labai grazi. Bent jau is foto atrodo, kad ilgis tinka.
Margarettos derinys tikrai ne per tamsus, kokia ryski maike prie tokio sijono bent jau mano skoniui netiktu, butu per daug marga, be to nebelieknintu taip smarkiai kaip dabar
RB - labai grazu, kaip visada ner prie ko prikibti
Seagirl - i ta suknele as jau anksciau buvau atkreipus demesi, labai grazi. Bent jau is foto atrodo, kad ilgis tinka.