Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

kazka sumaisiau, per telefona, taciau abiejom komplimentai ir ir Margaretta irgi 4u.gif
Atsakyti
[quote=raudoni bateliai,2014 06 05, 21:02]
thumbup.gif ciuckis fainuolis

Keli senesni:

visi derinukai puikus. sportbaciu nesideciau, bet Jums visumoje graziai ziurisi
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 06, 00:58)
Nu rodausi su dar viena per trumpa suknele biggrin.gif 

jei pasilenkciau trimeciui nosi nuvalyti matytusi kelnaites...vuo taip sad.gif  doh.gif

nieko man ji ne per trumpa. su tokiom kojom, tai vaiksciociau ir minciu kitu nebutu. graziai ziurisi
Papildyta:
[quote=mallena,2014 06 06, 10:57]

Kvailai gaunasi dabar per dvi temas rodytis, bet kad jau atitinku standartus...

puikus vaizdas, jauciu gatvej pamacius atsisukciau (kaip koks vyras biggrin.gif ) na bet tikrai tokia wow
Atsakyti
Šiandien aš irgi su linu - lininės kelnės, drobinės balerinos. Tik bliuska sintetinė biggrin.gif
Stovėsena kvailoka, bet ai biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 06 06, 09:57)
Stichija,  man atrodo ta skrybėlė jūs dar labiau suploja. Vaizdas be jos,  man rodos būtų geresnis  wink.gif
Kvailai gaunasi dabar per dvi temas rodytis,  bet kad jau atitinku standartus...

karsta.gif Tobulai man smile.gif Kojos ir bateliukai tai išvis, žadą atima bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 12:09)
Šiandien aš irgi su linu - lininės kelnės, drobinės balerinos. Tik bliuska sintetinė  biggrin.gif
Stovėsena kvailoka, bet ai  biggrin.gif

Kas ta stovėsena, kai pati tokia graži smile.gif Man gražu lininės kelnės, tik baisiai nepraktiška, ypač šviesios, nes ir formą greitai praranda, ir tepasi, o paskui skalbt reikia ir lygint, ir neduok D perdžiovinsi, tai ai doh.gif Bliuska irgi faina, tokia vasariška smile.gif
O kaip Jūs tas drobines balerinas prižiūrite? Aš turiu pilkas, pralėkiau per rasotą žolę, tai ką man dabar su jom veikt? Kažkokios kamufliažinės pasidarė... blink.gif Nu, bet irgi variantas gal? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 08:46)
Basutės tai itališkos kaip tyčia  hihihi.gif
O spalva kūno man būtent ideali atrodo, nes prie visko tinka  g.gif ir prie baltų drabužių, ir prie spalvotų, ir prie tamsių... kūno spalvos balerinų turiu tris poras  ax.gif

As irgi labai megstu kuno spalva - ne tik tinka prie visko, bet ir ilgina kojas smile.gif
Labai grazus ir paskutinis derinys smile.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 06 06, 08:54)
Pamatytų tave tas italas, RB, atviptų žandikaulis ir sakyto..mama mia.. blink.gif grožis.. blink.gif o moteris... blink.gif o kojos... lotuliukas.gif o basutės blink.gif Būk mano wub.gif

Margaretta, jam zandikaulis vimpa grazius vyrus matant wink.gif Moteris jis irgi nuziurineja, bet tik tam, kad ivertintu ir aptartu ju stiliu biggrin.gif

Mallena - labai grazu
Stichija - skrybeles nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 06 06, 15:22)
Margaretta, jam zandikaulis vimpa grazius vyrus matant wink.gif Moteris jis irgi nuziurineja, bet tik tam, kad ivertintu ir aptartu ju stiliu biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

akoya, ačiū 4u.gif
Per drėgmę nevaikščiojau, tai dar labai nesusitepė man jos... O šiaip su muiluota kempinėle praskalbiu ir nieko. Jei tos dėmės labai ryškios, tai gal nepabijočiau ir visai išskalbt, blogiau jau nebus g.gif tik žiūrint koks padas, jei ten ne oda, ne plastikas ir ne guma, o sluoksniuotas koks pluoštas (būna toks kaip "kartonas" nžn kaip pavadint), tai išbrinks ir subyrės, negerai.

Dėl kelnių tiesa, labai nepraktiška, nes po vieno išėjimo jau tenka skalbt ir lygint. Bet va, jau 6 metus man tarnauja ir kažkaip nieko ax.gif paprastai baltas linines kelnes deduosi tik kai tikrai šilta, ne į gamtą, tai tų išėjimo kartų per metus mūsų Lietuvėlėj baisiai daug ir nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 06 06, 12:00)
puikios basutes, jauciu patogios nerealiai

Tikrai patogios, man patiko labai, tik kai mano didelis, 39 dydis, tai kiek gremėzdiškos, bet po plačiais rubais man gražu biggrin.gif

Ačiū, Liomčik 4u.gif

M-Gita,geriau nesirk, tadu geriau pasiriekim, sutinku pasiaukoti tongue.gif

RB, gražu, bet ne labai gražu, kaip pas tave visad būna...aš lininių kelnių nepernešu, subinė išsitampo doh.gif
Man batai išvis juodi- rudi- kūno spalva, -pilki, kitokių gali ir negaminti dėl manęs biggrin.gif
paskutiniu metu pamėgau rudus ir kažkaip nederinu jų labai, dažniausiai dirželį rudą ploną tik..Nežinau, man ruda, kaip ir nude, prie visko tinka, realiai tai yra natūrali odos spalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 birželio 2014 - 15:25
lotuliukas.gif
rietis nemegstu, sirgt nemoku, tablete i gerkle ir pirmyn.

Medziaginius batus visad metu i skalbianka , nukentejusiu kol kas neturejau ax.gif

RB - spalvukes tai grazios, svelnios ( taip kazkaip jusu natura isivaizduoju - tokia pasteline 4u.gif ) , bet ar netrumpokos kelnytes judesy ?

O linas visoks buna , geresnis brangesnis nesitampo , tas toks 'lietuvisko biudzeto' lotuliukas.gif , tai jooo - uzsidejai ir skalauji,kad formas atstatyt
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 06, 12:09)
Stovėsena kvailoka, bet ai  biggrin.gif

Kad ir keturlinka stovesit - vistiek nepades, grazi kaip lele, apsirengusi kaip karalaite 4u.gif Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif

mama-gita, esi teisi, mano natūra labiau pastelinė nei ryški biggrin.gif
Kelnės tikrai ne trumpokos, priešingai, net ir per ilgos truputį, kulnus sugebu kartais priminti blush2.gif
Su lino kokybe nežinau kaip pataikyti, turėjau tris kartus pigesnes už šias - puikia dėvėjosi, nesiglamžė, gražiai krito g.gif gal ten kokios sintetikos buvo įmaišyta, nepamenu g.gif

Stichija, baik, aš esu eilinė LT moteris, tiesiog kažkiek fotogeniška.
Kas mane matė gyvai, patvirtins smile.gif nevarau Dievo į medį ir neverkiu "kokia baisi", bet ir gražuole nedrįsčiau vadintis. LT tieeek gražių moterų, merginų, kad sunkoka išsiskirti rolleyes.gif

Margaretta 4u.gif
Atsakyti
ai, parasiau, paskui pagalvojau,kad cia mano iskreiptas santykis i kelnes, ypac laisvesnes - reikia man ,kad visiskai gultu ant zemes, nesvarbu priminsiu ar nutrinsiu 4u.gif

Isvis, chebryte, atsiuskit silumos pajuriui 4u.gif
Atsakyti
Mallena laaaabai grazu ,mielai pati taip apsirengciau 4u.gif
RB senai matyta -derinukai kaip visada kuklus ir skoningi ,pastelines spalvos jums puikiai tinka.
Stihija si kart man nelabai,gal sijonas ne tas blush2.gif
Atsakyti