Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 304

QUOTE(JMD @ 2014 06 11, 11:10)
bet tai kokių svoločių pilnas pasaulis  blink.gif nieko, lazda turi du galus!

Parašiau istorija į lrytas.lt. noriu š kitus dar brūkštelėti. Viešint tokias reikia.. Neleisiu naudotis kitų gerumu. Nes po to iš tiesų tiems, kuriems reikia, ir nebepadėsime...
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 06 11, 09:57)

oi baisu sad.gif as tai kazkaip visad labai su itarimu tokias istorijas ziuriu . paprastai zmonems patiems yra labai sunku isdristi sau pagalbos prasyti . na, bet manau , kad vistiek gyvenimas uz tokius dalykus jai atlygins .
QUOTE(Gisana @ 2014 06 11, 10:53)
Ačiū už siuntinuką ir dovanėles  4u.gif viskas labai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu Jums 4u.gif

Perku Freepeople drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 06 11, 10:53)
Ačiū už siuntinuką ir dovanėles  4u.gif viskas labai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

prasom pasirodyti wub.gif

Gisana, berods tu perki nagu lakus is usa? ax.gif pasirodo neturiu ryskaus rozinio lako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 11, 11:22)
prasom pasirodyti  wub.gif

Gisana, berods tu perki nagu lakus is usa?  ax.gif pasirodo neturiu ryskaus rozinio lako  doh.gif

Pasirodysiu būtinai, bus realių foto auskariukų smile.gif

perku lakus usa, nors jau primirštas reikalas jie, buvau ranką susilaužius, tai pusantro mėnesio nelakuoti, o dabar prisiauginus nagus biggrin.gif
o esu pirkus iš saks, drugstore smile.gif žiūrint kokio nori, paprastesnio ar prabangesnio smile.gif dėl laikymo, tai jie visi panašiai laiko ax.gif svarbu gerą top coatą turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 06 11, 11:26)
Pasirodysiu būtinai, bus realių foto auskariukų smile.gif

perku lakus usa, nors jau primirštas reikalas jie, buvau ranką susilaužius, tai pusantro mėnesio nelakuoti, o dabar prisiauginus nagus  biggrin.gif
o esu pirkus iš saks, drugstore  smile.gif žiūrint kokio nori, paprastesnio ar prabangesnio smile.gif dėl laikymo, tai jie visi panašiai laiko  ax.gif svarbu gerą top coatą turėt  smile.gif

o kur cia sugebejai ranka susilauzyt? blink.gif

as top ir base naudoju opi, lakus megstu opi, china, noreciau gal zoya isbandyt g.gif

va kokia wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 11 birželio 2014 - 10:36
QUOTE(Gisana @ 2014 06 11, 11:26)

perku lakus usa, nors jau primirštas reikalas jie, buvau ranką susilaužius, tai pusantro mėnesio nelakuoti, o dabar prisiauginus nagus  biggrin.gif

ojetus... ir kaip taip nepasisekė... ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 06 10, 17:13)
Siūlau pilkos spalvos Swarovski apyrankę, nauja, graži, supakuota  4u.gif
Visa kita tiko ir patiko - ačiū ačiū  4u.gif  4u.gif

Nepatiko.... unsure.gif Kodel? ax.gif

Tiffany, turiu tokį iš Essie, žiauriai gražus ir jau kaip laiko bigsmile.gif mamai lakavau gegužės 30d, o nusivalė šį pirmadienį, "dėvėjo" spalvą virš savaitės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 11, 11:30)
o kur cia sugebejai ranka susilauzyt?  blink.gif

as top ir base naudoju opi, lakus megstu opi, china, noreciau gal zoya isbandyt  g.gif

va kokia  wub.gif

Su dviračiu nuo kalno susivarčiau smile.gif iki dabar reabilituojuos biggrin.gif
laaabai gražus šis wub.gif aš dar turiu tokį:
flip flop fantasy
user posted image
neoninis, ryškus smile.gif

dar tokį užmačiau:
pool party
user posted image
Atsakyti
Gisana, kokios spalvos!!
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2014 06 11, 11:48)
Nepatiko.... unsure.gif Kodel? ax.gif
Tiffany, turiu tokį iš Essie, žiauriai gražus ir jau kaip laiko  bigsmile.gif mamai lakavau gegužės 30d, o nusivalė šį pirmadienį, "dėvėjo" spalvą virš savaitės  bigsmile.gif

man irgi nulakavo manikiurininke kazkokiu is usa laku, tokio nesu macius dar - dvi raides, nepamenu pavadinimo, zodziu, laikesi dvi savaites, bele ka dariau, nesaugojau visiskai, tik ataugo jau negraziai ir teko siandien nusivalyti ax.gif
Atsakyti
Megiukai, siuskit jcrew su nuorodelem . nes per krepseli paskutiniu metu atidaro ne sale prekes ir reikia ieskoti atskirai unsure.gif
Atsakyti
Laukiame

www.bluefly.com

user posted image

www.yoox.com
-20%
user posted image

www.fredericks.com

user posted image

www.lordandtaylor.com
-25% swarovskiukams
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

www.jcrew.com
-30% sale ir 50% final sale
user posted image

www.macys.com
www.juicycouture.com
www.saksfifthavenue.com-10%
factory.jcrew.com
www.saksoff5th.com
www.venus.com
www.landsend.com
www.aeropostale.com
www.nordstrom.com
www.victoriassecret.com
www.gap.com-40%
www.harney.com
Hautelooke
www.bananarepublic.com
www.vincecamuto.com
www.spiegel.com
www.6pm.com
oldnavy.com-30%
www.ruelala.com
www.modnique.com
www.jomashop.com
www.ideeli.com
www.williams-sonoma.com

Vaikams
www.potterybarnkids.com
www.1stopkidzshop.com
www.gymboree.com
www.childrensplace.com

groziui ir sveikatai smile.gif

www.paulaschoice.com
www.maccosmetics.com
www.vitacost.com
www.nyxcosmetics.com
www.sephora.com
www.fragrancenet.com-21%
www.fragranceshop.com-15%

Papildyta:
Konsultacija ne i tema smile.gif
tai va, nusipirkau bilietus Maskvon smile.gif dabar galvoju , kur man cia tos vizos kreiptis ... ziuriu , yra visokiu agenturu ar kaip cia pavadinti , kur jas daro pvz www.rusijos-viza.lt . cia ,kazin, normaliai ? g.gif nereik i ten i koki konsulata ar ambasada ? neapgaus kazin smile.gif gal kam teko susidurti ? pavasari del pakvietimo i LT labai pagelbejot ax.gif . ypac aciu Gisanai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 11 birželio 2014 - 12:02
Mergaites, gal kuri galetu rekomenduoti, kur Kaune graziai pasiaurintu batu aulus?
Kelis kartus Aliuzijoj Mickeviciaus g. siaurino man, bet dabar paskambinau, nebesiaurina unsure.gif Bet kam atiduot nesinori unsure.gif
Zaliakalnyje, prie Zanavyku turgaus, kur siaip visokiems taisymams nesu, gal ir siaurina, bet nebandzius... unsure.gif g.gif
Atsakyti