Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 304

Mergaites, o kaip Guess suknučių dydžiai? čiki bari atitinka kas parašyta? Suknelė kurios noriu viskozinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 11, 13:02)

Konsultacija ne i tema smile.gif
tai va, nusipirkau bilietus Maskvon smile.gif dabar galvoju , kur man cia tos vizos kreiptis ... ziuriu , yra visokiu agenturu ar kaip cia pavadinti , kur jas daro pvz www.rusijos-viza.lt . cia ,kazin, normaliai ?  g.gif nereik i ten i koki konsulata ar ambasada ? neapgaus kazin smile.gif gal kam teko susidurti ? pavasari del pakvietimo i LT labai pagelbejot  ax.gif . ypac aciu Gisanai  4u.gif

kaip super!
aš ,kadangi visada turiu jaustissaugi,skambinčiau į ambasadą, ir tiksliai išsiaiškinčiau smile.gif kad tikrai kelionė rami būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 06 11, 13:15)
kaip super!
aš ,kadangi visada turiu jaustissaugi,skambinčiau į ambasadą, ir tiksliai išsiaiškinčiau smile.gif kad tikrai kelionė rami būtų smile.gif

tada reik i konsulata wink.gif bet realiai geriausia nueit i turizmo agentura kokia patikima ir viska sutvarkys 4u.gif nes cia per firmeles, kai teko dirbt ir darbuotojams formint vizas, tai zada zada, paskui nebegali nieko, o jei dar skrydis koks ryt is ryto, o pasas tik poryt ryte.... biggrin.gif pasitiket gal nereiktu.
Atsakyti
MM, per kelioniu agentura vyrui viska sutvarke be problemu.
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 11, 13:02)
Konsultacija ne i tema smile.gif
tai va, nusipirkau bilietus Maskvon smile.gif dabar galvoju , kur man cia tos vizos kreiptis ... ziuriu , yra visokiu agenturu ar kaip cia pavadinti , kur jas daro pvz www.rusijos-viza.lt . cia ,kazin, normaliai ?  g.gif nereik i ten i koki konsulata ar ambasada ? neapgaus kazin smile.gif gal kam teko susidurti ? pavasari del pakvietimo i LT labai pagelbejot  ax.gif . ypac aciu Gisanai  4u.gif

Oi, nėra už ką 4u.gif viską pavyko susitvarkyti? smile.gif
dėl vizos į Rusiją, tai visą informaciją rasite čia smile.gif kam jums mokėti neaiškiems puslapiams, jeigu viską pasidarytumėt pati? 4u.gif

o jeigu nėra laiko, kreipkitės į kokią gerai žinomą kelionių agentūrą ir padarys jums ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 11 birželio 2014 - 12:24
QUOTE(Gisana @ 2014 06 11, 13:23)
Oi, nėra už ką  4u.gif viską pavyko susitvarkyti? smile.gif
dėl vizos į Rusiją, tai visą informaciją rasite  čia  smile.gif kam jums mokėti neaiškiems puslapiams, jeigu viską pasidarytumėt pati?  4u.gif

o jeigu nėra laiko, kreipkitės į kokią gerai žinomą kelionių agentūrą ir padarys jums ten smile.gif

taip , viskas gerai pavyko tik truputi viena diena maziau buvau parasius kvietime doh.gif

laiko tai tikrai neturiu sad.gif

cooliuke , o kur konkreciai kreipetes ? as gi visai atplysus nuo tokiu dalyku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 11, 13:48)
taip , viskas gerai pavyko tik truputi viena diena maziau buvau parasius kvietime  doh.gif

laiko tai tikrai neturiu sad.gif

cooliuke , o kur konkreciai kreipetes ? as gi visai atplysus nuo tokiu dalyku  unsure.gif

MM, mes vizas darydavom cia

http://litamicus.lt/...zos/rusija9.php

Andrius buvo toks berniukas geras smile.gif
Atsakyti
aciu , mergaites wub.gif jau gavau visokiu kontaktu thumbup.gif ir ka mes be jusu darytume wub.gif
kimbu dirbti .
dedu JCREW drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 06 11, 13:14)

drinks_cheers.gif sita tikrai patikima

Mergaites, sakykit Free People daug truksta kad nupirktumet? Jeigu nedaug tai gal atsiusciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 11, 13:06)
Mergaites, gal kuri galetu rekomenduoti, kur Kaune graziai pasiaurintu batu aulus?
Kelis kartus Aliuzijoj Mickeviciaus g. siaurino man, bet dabar paskambinau, nebesiaurina  unsure.gif Bet kam atiduot nesinori  unsure.gif
Zaliakalnyje, prie Zanavyku turgaus, kur siaip visokiems taisymams nesu, gal ir siaurina, bet nebandzius...  unsure.gif  g.gif

As tai visad, ypac gerus batus, nesu i Tauro taisykla. Ten Laisves al. priesais apylinkes teisma, kitoje gatves puseje Tauro batu parduotuve, iejus yra ir ju firmine taisykla, visad man graziai sutvarko, nes nesti i kokius kioskelius nelabai pasitikiu smile.gif
Atsakyti

atsirado COACH mano mylimos spalvos pomegranate pinigine wub.gif kazin reikia man jos, patarkit smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 11, 15:13)
atsirado COACH mano mylimos spalvos pomegranate pinigine  wub.gif kazin reikia man jos, patarkit  smile.gif

o " gyva" ta spalva irgi tokia "jechidna"? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti