Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 304

QUOTE(Joviva @ 2014 06 11, 15:11)
As tai visad, ypac gerus batus, nesu i Tauro taisykla. Ten Laisves al. priesais apylinkes teisma, kitoje gatves puseje Tauro batu parduotuve, iejus yra ir ju firmine taisykla, visad man graziai sutvarko, nes nesti i kokius kioskelius nelabai pasitikiu smile.gif

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites kaip i coach patekti?reikia kažko kortelėms susideti
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 11, 12:48)
taip , viskas gerai pavyko tik truputi viena diena maziau buvau parasius kvietime  doh.gif

laiko tai tikrai neturiu sad.gif

cooliuke , o kur konkreciai kreipetes ? as gi visai atplysus nuo tokiu dalyku  unsure.gif

MM, nerandu pašte laiško su kuo bendravom sad.gif ieškojau darbiniams pašte, nes tvarkėm komandiruotes. Sorry neprisimenu ir nerandu. Kiek pamenu West express
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 06 11, 15:18)
o " gyva" ta spalva irgi tokia "jechidna"?  blush2.gif  biggrin.gif

Gyva spalva idomi, tokia kaip mano daiktu foto, siaip google daug swatch yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 11, 15:27)
Gyva spalva idomi, tokia kaip mano daiktu foto, siaip google daug swatch yra  drinks_cheers.gif

vat ir galvoju, kokia ji is tiesu, nes ta, kur apacioje pinigine ne kazkokia, o tos kur virsuje, grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 11, 15:13)
atsirado COACH mano mylimos spalvos pomegranate pinigine  wub.gif kazin reikia man jos, patarkit  smile.gif

nea,nereikia schmoll.gif užtat MAN kaip tik reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 06 11, 15:09)
drinks_cheers.gif sita tikrai patikima

Mergaites, sakykit Free People daug truksta kad nupirktumet? Jeigu nedaug tai gal atsiusciau  ax.gif

jau viska nupirkau . renkam nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 06 11, 15:28)
vat ir galvoju, kokia ji is tiesu, nes ta, kur apacioje pinigine ne kazkokia, o tos kur virsuje, grazios  wub.gif

Tai taip, realiai labai grazi spalva, ot galvos skausmas - reikia/nereikia biggrin.gif

QUOTE(LisaLove @ 2014 06 11, 15:32)
nea,nereikia  schmoll.gif  užtat MAN kaip tik reikia  blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 11, 15:36)
Tai taip, realiai labai grazi spalva, ot galvos skausmas - reikia/nereikia  biggrin.gif
lotuliukas.gif

ner cia ka galvot biggrin.gif bile butu i ja ka det tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 06 11, 11:26)
perku lakus usa, nors jau primirštas reikalas jie, buvau ranką susilaužius, tai pusantro mėnesio nelakuoti, o dabar prisiauginus nagus  biggrin.gif

doh.gif jus mano kolege beveik, as per Velykas vaiksiodama Palangoje koja sugebejau susilauzyti doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Perkame
www.jcrew.com
www.macys.com
www.gap.com-40%
oldnavy.com-30%

ir labai laukiu

www.yoox.com
-20%
user posted image
bei

www.lordandtaylor.com
-25%
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2014 06 11, 15:45)
doh.gif jus mano kolege beveik, as per Velykas vaiksiodama Palangoje koja sugebejau susilauzyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

oj,mergaitės, prisiskaičiau, tai baisu ir į lauką bus išeit,kad į kompaniją neprisijungti blush2.gif

rolleyes.gif
Atsakyti