Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:02)

nieko as neklausiu, nes Behliulis jau senei mano, niekam jo neatiduosiu
gun_rifle.gif  neverskit manes rinktis Bihter likimo biggrin.gif

lotuliukas.gif O ar kartais ne jus saket, kad Jums butu prie turku mentaliteto sunkiai adaptuotis biggrin.gif Va jau ir pavydas pasireiske ir grasinimai uzsimust lotuliukas.gif Manau, kad jau adaptacija prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 20, 19:26)
Va jau ir pavydas pasireiske ir grasinimai uzsimust lotuliukas.gif Manau, kad jau adaptacija prasideda lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Gal yra kur nors internete pažiūrėti/parsisiųsti šį serialą lietuviškai? Nes dėl darbo niekaip negaliu pažiūrėt. verysad.gif
Atsakyti
Gerai, merginos, prasom neblevyzgot cool.gif Einu ziuret 7 serija.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie sio serialo gerbeju. Po UM nebegalejau ziureti jokio turkisko serialo, niekaip neuzkabino, anei vienas. Vis negaledavau pamirsti UM. Dabar sitas irgi uzkabino ziauriai, nuo pat pirmos serijos. Beren vaidyba puiki, Kerimas grazuolis, mano skonio vyras, netrukdo nei tos ilgos galunes, kurios jums nepatinka, nei ilgos kudlos.... priesingai - taip ir matau savo pirstus nardancius po jo kudlas blush2.gif lotuliukas.gif Mustafa sakyciau kiek panasus i mano vyra, arba atvirksciai, tik maniskis tamsesniu plauku, bet siaip turi kazkokiu panasumu. Vistiek juodos akys ir juodi plaukai mane ziauriai traukia. As jau noriu kraustytis ten i turkija pas tuos grazius vyrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 20:26)
Man nei Behliulis, nei Selimas schmoll.gif , netraukia manes ryzi vyrai schmoll.gif As tik kaip Behliulio paveldetoja, negaliu taip ramiai perleist, o dar Mockava kazkur salia  lotuliukas.gif

namas ir jo gyventojas nera tas pats, nama turi, dabar ieskok vyro, dar nesu girdejus, kad namus su gyventojais pardavinetu, taip kad i mano Kivac gali net nepretenduot, ir jokiu perleidimo teisiu neturi. MOckavos nebijau - cia jai geriau manes bijot tongue.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 20, 20:26)
lotuliukas.gif O ar kartais ne jus saket, kad Jums butu prie turku mentaliteto sunkiai adaptuotis biggrin.gif Va jau ir pavydas pasireiske ir grasinimai uzsimust lotuliukas.gif Manau, kad jau adaptacija prasideda lotuliukas.gif

kuo greiciau adaptuosiuosi, tuo geriau bus biggrin.gif

_____

o siaip pajuokavom ir jau gal gana, o tai kiek puslapiu net ne apie filma kalbam biggrin.gif
Papildyta:
dar zinot ka dabar pagalvojau, visos vis kiekvienam turkiskam seriale vyrus dalinasi, bet va suleimano nei viena neima, nei per 1001 nakti jo niekas neime, nei dabar kai sultona vaidina, jo kas nors nori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2014 06 20, 19:33)
priesingai - taip ir matau savo pirstus nardancius po jo kudlas blush2.gif 

lotuliukas.gif tai as ir skau, kad nereikia kirpt tu kudlu, ju dar prireiks mirksiukas.gif

QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:34)
_____

o siaip pajuokavom ir jau gal gana, o tai kiek puslapiu net ne apie filma kalbam biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:37)
dar zinot ka dabar pagalvojau, visos vis kiekvienam turkiskam seriale vyrus dalinasi, bet va suleimano nei viena neima, nei per 1001 nakti jo niekas neime, nei dabar kai sultona vaidina, jo kas nors nori biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Lyg tai kazkur kazkada kazkas jo norejo g.gif Dar vienas, kuri atiduodu be visiskai visiskos sazines grauzaties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 20 birželio 2014 - 19:41
QUOTE(doviem @ 2014 06 20, 19:33)
Mustafa sakyciau kiek panasus i mano vyra, arba atvirksciai, tik maniskis tamsesniu plauku, bet siaip turi kazkokiu panasumu. Vistiek juodos akys ir juodi plaukai mane ziauriai traukia. As jau noriu kraustytis ten i turkija pas tuos grazius vyrus lotuliukas.gif

As turiu toki vyra, o norisi tokiu kaip Mustafa blush2.gif

QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:37)
dar zinot ka dabar pagalvojau, visos vis kiekvienam turkiskam seriale vyrus dalinasi, bet va suleimano nei viena neima, nei per 1001 nakti jo niekas neime, nei dabar kai sultona vaidina, jo kas nors nori biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Is 1001 nakties mano Onuras wub.gif Kaip ir sakiau, megstu tokius nesaldzius vyrus ax.gif
Atsakyti
Nemačiau šiandieninės serijos galo, dabar pažiūrėjau turkiškai, tai ką ten Mustafai pasakė tas valytojas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 20, 19:40)
As turiu toki vyra, o norisi tokiu kaip Mustafa blush2.gif

Man tai smagu blevyzgot moteriskiu ratelyje, bet is tiesu tai mano vyras man pats paciausias wub.gif

P.s. bet nepaisant to, namo Rivoje ir Vuralo neperleidziu biggrin.gif
Dabar jau tikrai einu ziuret toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 birželio 2014 - 19:46

QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 19:44)
Man tai smagu blevyzgot moteriskiu ratelyje, bet is tiesu tai mano vyras man pats paciausias  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 19:26)
Man nei Behliulis, nei Selimas schmoll.gif , netraukia manes ryzi vyrai schmoll.gif As tik kaip Behliulio paveldetoja, negaliu taip ramiai perleist, o dar Mockava kazkur salia  lotuliukas.gif

Tai, kad behliulis ne ryzas, o geltonas tongue.gif pamenu, jei kas ziurejot Kuzey Guney, tai ji Dzemre vadino "sari", verciau per google verteja, tai parasyta, kad geltonas rolleyes.gif Man siaip jo bruozai labai grazus kai kudesnis, veido struktura nereali, neveltui modelis smile.gif Galvoju, kaip jo tevai atrodo, kad jis toks grazus smile.gif
Atsakyti