Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(Nireglina @ 2014 06 20, 21:33)

Mano telikas turbūt spalvas iškraipo, nes nei Behliulio, nei Selimo ryžais nerodo  biggrin.gif

Turbut iskraipo, nes Selimas tikrai ryzas biggrin.gif o Behliulis tai man tik kartais ryzas. biggrin.gif
Atsakyti
Visų atsiprašau, bet kad į jokius vyrus nepretenduoju, tai gal atleisite. Įsiterpiu su dalykiniu kls. iš serialo turinio. Kaip suprasti penktad. serijos pabaigą: ką smaugė Mustafa ir kodėl F su peiliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2014 06 21, 09:23)
Visų atsiprašau, bet kad į jokius vyrus nepretenduoju, tai gal atleisite. Įsiterpiu su dalykiniu kls. iš serialo turinio. Kaip suprasti penktad. serijos pabaigą: ką smaugė Mustafa ir kodėl F su peiliu? g.gif

advokata smauge, na o Fatmagul tai ir taip aisku - pries akis vienas is kaltininku , sugrioves gyvenima, argi nekiltu noras jo atsikratyti ?
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 06 20, 23:33)
ei ei ei! savasas mano... jetus net nebaigiau skaityti tu keliu psl biggrin.gif einu is naujo,tik prasinesiau,kas mano biggrin.gif

Nu va jau buvau apsidžiaugus biggrin.gif Tada imu Selimą bigsmile.gif Geriausiai būtų Behliulis, bet kadangi žinau, kad jo negausiu tai tiks ir panašus į Behliulį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 06 20, 21:48)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pavarot mergos  thumbup.gif

Man ir grazus Kerimas  wub.gif  wub.gif ir nebandykit jam plauku kirpti  tongue.gif 
o tas Mustafa su tais paciais languotais marskineliais  tai jau ne  schmoll.gif nors gal ir  nera bjaurus, bet kai tokia role, tai viso gero Mustafa

O man tie marškiniai netrukdo, svarbu iš veido toks sexy blush2.gif Aišku charakteris, tai padėk Dieve, realybėje nė už ką tokio nenorėčiau biggrin.gif Turbūt ir koją iš namų bijočiau iškelti, kad koks vyras manęs nepamatytų, o taigi Mustafa visus langus jam iškultų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 20:53)
Kad, manau, ne tu viena atsiduotum nedraugavus biggrin.gif

Oi reiks kazkaip visoms dalintis lotuliukas.gif

bet kaip liudna kad savaitgaliais nerodo verysad.gif nu bet teks tenkintis didingu amzium
Atsakyti
user posted image

Vuralo gerbejoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Mustafa!!!!!!!!! mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

Selimas mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Erdoganas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 06 21, 09:34)
advokata smauge, na o Fatmagul tai ir taip aisku - pries akis vienas is kaltininku , sugrioves gyvenima, argi nekiltu noras jo atsikratyti ?

Dėkui labai. Tiesiog aš žiūrėjau labai tamsiu fonu, ten vos galėjau pamatyti siluetus, nekokybiškas vaizdas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 18:06)
Galvoju, kokių ten dar gerų vyru yra g.gif

O ar jums nepanašus i Behliulį Selimas? Man biškutį kažkuo užneša smile.gif
man panasus,ryzi abudu biggrin.gif

QUOTE(Holivudė @ 2014 06 21, 07:54)
Nu va jau buvau apsidžiaugus biggrin.gif  Tada imu Selimą bigsmile.gif Geriausiai būtų Behliulis, bet kadangi žinau, kad jo negausiu tai tiks ir panašus į Behliulį biggrin.gif
tai pasidalinsim irnesakyk.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 21, 08:28)
user posted image

Vuralo gerbejoms mirksiukas.gif

va va,sitas dar nieko irgi,varda pamirsus buvau smile.gif
Atsakyti
Na ir mano Kerimcikas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labas.foto wub.gif pažiūrėjau prasukdama serialą. Superines!!dabar galėsiu per lnk žiūrėt.bet vasarą atostogos. doh.gif
Atsakyti