sveikos,
atėjau čia su sos sos sos
visų žaliavalgių arba pusiau žaliavalgių, keliavusų į egzo šalis (USA nesiskaito

) - pagalbos !
Vyksiu į tolimą Aziją dviems mėnesiams, ir db suku galvą, kaip čia maitintis šviežiu maistu, neužsikrečiant parazitais

viduriavimais ir tt.
keliaujantys žalaivalgiai giriasi, kad tiesiog lupasi vaisius, na bet o... ką daryt su visokiom salotom, turbūt su jomis atsisveikint teks?
Neįsivaizduoju gyvenimo be -žalių lapų, kopūstų ir salotų, ir įsivaizduoju, jei rasčiau kažką panašaus (nes ten vis tiek kitokios žolės), reikėtų apiplikyti verdančiu vandeniu ar kažkiek pablanširuoti, ar ne?
Prieš devynis metus kai buvom su drauge, valgėm virtą maistą, galvos nesukom, priaugom nesvietiškai kilogramų, bet vis tiek draugė sugebėjo pasigauti vidurių bacilą pabaigoje.
o valgant žaliai, manau, dar daugiau rizikos...
taigi, vandeniu plikymas, mirkymas sodoj...bet tai čia kai apsistoji pas žmones ar namie/viešbuty esi...o ne kai keliauji ir reikia kažkur prisėsti ir užkrimsti...
Hmmm...
reiktų REALIOS patirties.
Kokie DAR būtų patarimai?
ps.s. nesu žaliavalgė, veganė, bet mano racione apie 60proc gyvo maisto, visas veg valgau nevirtas !!!!
(išskyrus bulves)