Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

lindrukas o ta tavo spalvike nera panasi i harmony gelish shake it till you samba g.gif
Atsakyti
Sveikos,pasibaige nuriebalintojas,o labai reik,kol atsius turiu susitvarkyt nagus,gal yra kokia priemone kuri ir gerai nuriebalina,ir kur galima greit gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 16, 07:59)
lindrukas o ta tavo spalvike nera panasi i harmony gelish shake it till you samba  g.gif

Lilget nu puoliau ziuret I savo tuos nagus biggrin.gif
Bjaurus jie, vienas I rytus kitas I vakarus auga, gal ir atrodo kreivi. Sakiau padarysiu fotke is kitos puses, gal neatrodys taip. Nu bet rimtai toj antroj fotkej nei siokie nei tokie, bet man vienas sonas visada uzsilenkia kai nors kiek laisvesnis galas islenda lauk (ir tik vandeny atmirke jie padoriai atrodo)

Del sitos spalvos ne, man jinai ir samba nepanasios schmoll.gif Samba ryskesne neonine ir jinai I tamsesne puse. make you blink pink tokia kremine ryski baby pink. O tu samba turi?
Atsakyti
QUOTE(ema77 @ 2014 06 16, 12:26)
Sveikos,pasibaige nuriebalintojas,o labai reik,kol atsius turiu susitvarkyt nagus,gal yra kokia priemone kuri ir gerai nuriebalina,ir kur galima greit gaut g.gif

Neseniai buvo jau klaustas lygiai toks pat klausimas.Nu netingėkit paskaityti. schmoll.gif Yra daug variantų, acetonas, cleanseris, spiritas...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 16, 13:29)
Lilget nu puoliau ziuret I savo tuos nagus  biggrin.gif
Bjaurus jie, vienas I rytus kitas I vakarus auga, gal ir atrodo kreivi. Sakiau padarysiu fotke is kitos puses, gal neatrodys taip. Nu bet rimtai toj antroj fotkej nei siokie nei tokie, bet man vienas sonas visada uzsilenkia kai nors kiek laisvesnis galas islenda lauk (ir tik vandeny atmirke jie padoriai atrodo)

Del sitos spalvos ne, man jinai ir samba nepanasios schmoll.gif Samba ryskesne neonine ir jinai I tamsesne puse. make you blink pink tokia kremine ryski baby pink. O tu samba turi?

aha as samba turiu nelabai siaip einama, vos kelis kartus telakavau, kojas sakiau gal sau dabar nusilakuosiu ja, o ta taviske ji man irgi biski tokia neonine atrode tad ir paklausiau, gal ir visai faina spalvike bigsmile.gif wub.gif

Del nagu kreivumo tai nesiparink as nei tokiu neturiu, uztat rogrintos paslaugom naudojuosi ir vaikstau su priaugintais, bent vasara kol tai ir vaiksciosiu paskui matysiu blush2.gif
Atsakyti
Ale gi groziu merginos pridejot!!!!!! Saunuoles!!!! Liuks!!!!

O as naujus lakus isbandziau - Crystal Nails Nr.11 ir ju naujas super duper topas - Super shine. Nerealiai patiko!!!!!!

user posted image

I odeles neziureti - neturejau laiko daryt, nakti dukrai lakavau, labai norejau spalva isbandyt doh.gif
Papildyta:
HG Passion ir IBI Flawless Just Black

user posted image

HG Tiki Tiki Laranga ir Orly White tips

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 16, 14:41)
aha as samba turiu nelabai siaip einama, vos kelis kartus telakavau, kojas sakiau gal sau dabar nusilakuosiu ja, o ta taviske ji man irgi biski tokia neonine atrode tad ir paklausiau, gal ir visai faina spalvike  bigsmile.gif  wub.gif

As kai pirkau samba sios dar nebuvo isleide (jinai praeitu metu vasaros) O man reikejo butent tokios kaip blink pink. As ja ir myliu labiau. Na jinai ryski tokia, bet pasteliskai ryski (jei supranti ka noriu pasakyt) O samba man akis bado jau biggrin.gif Mano fotkej jinai prie nenaturalaus apsvietimo tai gal biski ruzavesne nei is tikro yra. As poto dar brights have more fun (irgi pernykstes kolekcijos vasaros) pirkau. Va sita man tai laabai panasi I samba (bet irgi labiau patinka nei samba) jei rinktis is triju imciau blink pink, poto brights have more fun, poto tik samba blush2.gif padovanosiu ja draugei itariu...

QUOTE(lilget @ 2014 06 16, 14:41)
Del nagu kreivumo tai nesiparink as nei tokiu neturiu, uztat rogrintos paslaugom naudojuosi ir vaikstau su priaugintais, bent vasara kol tai ir vaiksciosiu paskui matysiu  blush2.gif

Ai per daug nesiparinu biggrin.gif Ir pastebejau, kad man graziausiai ant mano nagu grieztas kampuotas kvadratas, bet soniukai daznai nuluzineja tai tenka svelnint ji, o uzapvalinti ne taip graziai atrodo doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, parekomenduokit pagrindą prancūziškam lakavimui, noriu permatomo, ne blizgaus. Iš Ibd, Pro gel arba Ez Flow... Ačiukas... 4u.gif
Atsakyti
Zarute prasom issamiau apie ta super topa, - kaina, kur pirkai ir kokie ipatumai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lilget, kaina nemaza, bet jis tinka ir priaugintiems nagams virsutiniui sluoksniui, ir geliniam lakavimui virsutiniam sluoksniui, kas man labai aktualu. Pirkau internetu http://www.crystalna..._sluoksnis_15ml
Kol kas tik kelios dienos po lakavimo, ziuresiu kaip nusiimines, tada daugiau pakomentuosiu. Blizga super!
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 06 16, 17:02)

Paskutiniai patiko, o jau rankytes grazumas, apsipavydejau biggrin.gif

Riuzavi man nelabai, matyt, del to, kad nesusidraugauju su sita spalva. Vat ir savo Hurly Burly einu nusiimineti, nes erzina jau... doh.gif
Atsakyti
o as ateinu madu pademonstruot atsinesu butent savo rozinius biggrin.gif tongue.gif
user posted image
user posted image
baha balta 3sl, rozine sn progel pouty princess , nu lb man daili ji negaliu atsiziuret blush2.gif , ir ne per skysta kaip daugelis sn ir smagiai lakinas
user posted image
madas pademonstravau biggrin.gif o cia is arciau kazkaip nemoku vaizdo perteikt et,,,
user posted image
ibd flirty flamenco lyg 3 sl ir sn progel mango tango, gyvai nebuvo taip toli nuo odeliu,nes cia atrodo kad uz puses metro lakuota biggrin.gif
user posted image
visos baha, balta ir marshmalov po 3 sl
user posted image
ibd flamenco 3 sl o gal net 4 g.gif prancuzas baha hemp 2 sl, blizgutis per visur tas pats vienas kuri tik ir teturiu sn progel trophy cup biggrin.gif
ale mane ant to leoparrrrdo kad panese tai neklauskit geriau lotuliukas.gif
o kas as tokia buna uzsuku retsykiais, lakuoju sau ir kaimynkai kokiai mamkai uosvei kai papraso, kartais tyngiu baisiai kartais baisiai noriu, kai ikvepimas pagauna biggrin.gif uz tai daug nebarkit , nes tu klaidu yr zinau biggrin.gif blush2.gif
tiesa del visu nagu skirtingo ilgio tai cia musu kaime tokia mada, juokauju, bet nenori buna sulygint, nors ir siulau, as pati tai trumpinuos pagal trumpiausia man graziauziau tvarkingiau proporcingai geriau visi tada trumpi, nei vienas ilgas kitas iki mesu,,,nu bet ka jei kitaip zmogus nenori, nepriversi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 17 birželio 2014 - 18:54