Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pavasarine90 @ 2014 06 18, 13:58)
Kazkada pavasari darytas prancuzas... bevardis, jei neklystu del pirsto pav biggrin.gif atrodo kitokios formos, taciau realybeje taip lyg ir nebuvo smile.gif spalvos Hg sheek white ir pink smoothie berots. Primenu, kad as ne profesionale ir palakuoju tik laisvu laiku po darbo  4u.gif  ax.gif

Mintis gera, kazkada pries 100 metu buvo forume panasus prancuzas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(username @ 2014 06 18, 12:10)

Ar cia jus pati lakavote? As buciau atsisakius, nes neimanoma padaryti gero darbo ant tokio priauginimo. O ka jau kalbeti apie prancuziska lakavima.
Atsakyti
[quote=andorinha,2014 06 18, 14:24]
Mintis gera, kazkada pries 100 metu buvo forume panasus prancuzas smile.gif
Papildyta:
na taip. tos ale "sakuros" ne naujiena.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 18, 14:24)

Ar cia jus pati lakavote? As buciau atsisakius, nes neimanoma padaryti gero darbo ant tokio priauginimo. O ka jau kalbeti apie prancuziska lakavima.

butent drinks_cheers.gif ant tokiu kabliu ir belekokio profo lakavimas baisiai atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
Nago išlenkimas baisus, forma irgi ne kažką, lakavimas gražus, tik nekokybiškas ax.gif Čia buvo "profės" komentaras.... lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
auginasi pas moterį, kuri daug metų dirba ir yra geriausia manikiūristė mūsų miestelyje ax.gif aišku, mano akiai šis priauginimas irgi prastas. turiu paminėti, kad nagai stipriai riečiasi į apačią. na, bet jei pas tą manikiūristę vaikšto, tai matyt patinka. o manęs paprašė kaip draugės tiesiog perlakuoti, nes nepatiko prieš tai lakavimas buvęs. formų keisti neleido rolleyes.gif
beje, aš tik mėgėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 18 birželio 2014 - 16:52
QUOTE(username @ 2014 06 18, 16:50)
4u.gif
auginasi pas moterį, kuri daug metų dirba ir yra geriausia manikiūristė mūsų miestelyje  ax.gif aišku, mano akiai šis priauginimas irgi prastas. turiu paminėti, kad nagai stipriai riečiasi į apačią. na, bet jei pas tą manikiūristę vaikšto, tai matyt patinka. o manęs paprašė kaip draugės tiesiog perlakuoti, nes nepatiko prieš tai lakavimas buvęs. formų keisti neleido  rolleyes.gif
beje, aš tik mėgėja  4u.gif

Ach tu vargeli... Geriausios miestelio meistres darbas?... Ir daug metu dirbancios? blink.gif Galvojau, kad mergicka kokia pirma karta priauginti nagus ant formeliu bande biggrin.gif
Taip, pastebejau, kad nagai i apacia rieciasi, bet jei kitos meistres sugeba tokius istiesinti, tai ir manikiurininke (ypac "su stazu") turetu tai moketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 birželio 2014 - 17:21
Sveikos merginos smile.gif ieškau visur, tai nusprendžiau ir čia parašyti. Rodosi, visos nemažai išmanote apie gelinį lakavimą, o aš ieškau panelės, kuri 30-29dieną nulakuotų visus nagučius vienu kartu. Na kad nereiktų atskirai rankų ir kojų lakuoti važinėti. Gal kuri lakuojate nebrangiai? nieko mandro nereiktų, tik lakavimas, jokių manikiūrų ar pedikiūrų rolleyes.gif Ai, Vilnius smile.gif paraškit į až prašau! ax.gif
Atsakyti
Turėjau šiandien keistus negus, nežinau ar taip auga, ar taip sugadinti prieš tai buvusios meistrės g.gif Tik prasidėjus laisvam nago kraštui jie susiaurėja, o po to vėl platėja. Norint ištaisyti reikėtų labai trumpinti, ko negalėjau daryti. Jei visus sulygint su siauriausia vieta, išeitų tragiška forma.Ir ką tokiu atveju daryti? g.gif Nežinau tik ar foto matosi.
user posted image
Atsakyti
Supratau, kad cia profiu tema, kur po padidinamuju stiklu suziurima nagu forma ir pan., o fuksiu temos nera? g.gif Kazkaip neradau, gal kas nukreips? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 18, 20:48)
Supratau, kad cia profiu tema, kur po padidinamuju stiklu suziurima nagu forma ir pan., o fuksiu temos nera? g.gif Kazkaip neradau, gal kas nukreips? 4u.gif

Su tokiu mastymu toli nenueisite. As irgi ne profe, bet lygiuojuosi i jas ir bandau savo darbuose isgauti kazka panasaus.
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 06 18, 20:44)

Ta prasme banguojasi ties laisvu krastu? Siuo metu ant vieno mano smiliaus panasi "banga" nuaugineja, pati nezinau, ka tam nagui padariau g.gif
Atsakyti

QUOTE(andorinha @ 2014 06 18, 20:50)
Su tokiu mastymu toli nenueisite. As irgi ne profe, bet lygiuojuosi i jas ir bandau savo darbuose isgauti kazka panasaus.

Na bet norisi temos visai kvailiems klausimams smile.gif
Man pvz., va įdomu, paskaičiau, kad kai kurie lakai garbanojasi. Ką tokiu atveju darot? Valot ir vėl tepat kitą sluoksnį? Metat lauk ir pan? Jei taip, tai kuo valot? Na tokie gyvenimiški klausimai iš smalsumo žmogaus, kuris ką tik pradėjo sau lakuotis nagus, turiu tik vieną spalvą dar, niekada niekam neketinu lakuot tik sau ir skaitau va internetus, randu patirtis, tik nerandu ką tokiais atvejais daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 06 18, 21:01)
Na bet norisi temos visai kvailiems klausimams smile.gif
Man pvz., va įdomu, paskaičiau, kad kai kurie lakai garbanojasi. Ką tokiu atveju darot? Valot ir vėl tepat kitą sluoksnį? Metat lauk ir pan? Jei taip, tai kuo valot? Na tokie gyvenimiški klausimai iš smalsumo žmogaus, kuris ką tik pradėjo sau lakuotis nagus, turiu tik vieną spalvą dar, niekada niekam neketinu lakuot tik sau ir skaitau va internetus, randu patirtis, tik nerandu ką tokiais atvejais daro smile.gif

Ok, jei norisi, tai atidarykite, merginos, nauja tema.
Jei jau man koks lakas susigarbanoja, pirmiausia nusikeikiu blush2.gif biggrin.gif O paskui galvoju, ar uzlygins topas ta bangavimasi ar ne biggrin.gif Arba nuvalau lipnuma ir bandau blokeliu nuimti ta subangavima. Tada lakuoju dar syki. Kiekvienai tai buvo nutike ir kiekvienai savaip bando istaisyti sia problema.
Jei atidarysite fuksiu tema, pasitarkite su Vitulka, o tai istrins. Tik idomu, kas atsakines ten i klausimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 birželio 2014 - 21:10