Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal kuriai teko išmėginti Organail lakus? g.gif
http://www.organail.com/
Atsakyti
Asmeniškai aš nelinkus esu pirkt neaiškių gamintojų priemones, o juolab po 4svarus... unsure.gif
Atsakyti
Merginos, vel su klausimuku, ar turetumet pastabu del sio (kad mini buteliukai matau)? 4u.gif http://www.ebay.com/...=item43bf3bd370
Kaina su trim lakais gausis apie 400Lt g.gif
Atsakyti
Zarute, paskutinieji pasaka wub.gif Ir tas juodai baltas nagas man toks fainas, liuks mirksiukas.gif
Elenna darbai nors ir ne mano skonio, bet pakankamai tvarkingi, šaunu 4u.gif Ta progelio rožinė labai daili, man kaip tik tokios reikia, o jei dar gerai lakuojasi, tai iš vis liuks thumbup.gif
Atsakyti
Elenna pacios kojytes ir rankytes labai graziai nuteptos wub.gif
Atsakyti
Nieko įpatingo,bet pasirodau smile.gif
Ilgis nevienodas,bet auginu,noriu ilgų nagų smile.gif

ibd Flirty Flamenco 3 sl., ibd Sand Dune 3 sl. + lipdukai

user posted image

P.S. mano PC iškreipia spalvas,o va telefonas nerealiai gražiai rodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ši-: 18 birželio 2014 - 09:55
Kas cia dabar su ta ruzava visoms g.gif biggrin.gif Duokit kas nors grazu prancuziska, noriu uzpavydeti biggrin.gif
Atsakyti
Ant priaugintų nagų (priauginau ne aš) gelinis lakavimas. ax.gif
user posted image
Juodas sense flex, balta PN. Po 2 sl. Ir "skysti akmenys".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 18 birželio 2014 - 12:12
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 06 18, 02:16)

Elenna darbai nors ir ne mano skonio, bet pakankamai tvarkingi, šaunu  4u.gif Ta progelio rožinė labai daili, man kaip tik tokios reikia, o jei dar gerai lakuojasi, tai iš vis liuks  thumbup.gif

zinok visai rekomenduoju, ana sav ja pirkau isbandziau, neturejau prie ko prikibt man patiko ji visame kame ir dabar vis ziuriu nu grazi man ta rozine, as ir tokios ieskojau bent viena syk pataikiau nusipirkt tai kas tikrai patinka lotuliukas.gif nes vakar nusipirkau tosted marshmalow sn progel galvoju nu ir kuriam galui lotuliukas.gif reikejo geriau kokia ryskia vel griebt, nes panasia dar ir turejau hemp is baha bet i gala ji jau, panasi pasirode sakiau bus pakatailas bet ne visgi, vat promocha dejau baha graziau ant nago ziuris lb svaria dailia plokstele padaro ir nagu neprastina i ta sn progel tamsesni ciut toniuku ir viskas man jau neee,,nebent bus tokia nudine tamsesne gal sueis, bet bet bet,,,su tom spalvom man klaikuma issirinkt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 06 18, 10:47)
Elenna pacios kojytes ir rankytes labai graziai nuteptos  wub.gif

nail.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 06 18, 12:10)
Ant priaugintų nagų (priauginau ne aš) gelinis lakavimas.  ax.gif

Juodas sense flex, balta PN. Po 2 sl. Ir "skysti akmenys".

nepykit, bet priauginti tragiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 06 18, 10:10)
priauginau ne aš

QUOTE(Princesė. @ 2014 06 18, 11:31)
nepykit, bet priauginti tragiskai doh.gif

Atsakyti
Kazkada pavasari darytas prancuzas... bevardis, jei neklystu del pirsto pav biggrin.gif atrodo kitokios formos, taciau realybeje taip lyg ir nebuvo smile.gif spalvos Hg sheek white ir pink smoothie berots. Primenu, kad as ne profesionale ir palakuoju tik laisvu laiku po darbo 4u.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 18 birželio 2014 - 14:02