Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Nesuper, čia jau unikumas kad viena raudona, o kita ne, nes abi prekės vienoje sąskaitoje, kurią aš apmokėjau, tai manau tiesiog Taurė nepažymėjo dar, nes kito paaškinimo neturiu rolleyes.gif unsure.gif ohmy.gif
Atsakyti
Kokie geruliai moteriski 6 dydis uz aciu
http://www.shoemetro...aterial=Leather
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 06 11, 14:52)
g.gif  g.gif vakar sumokėjau 60,23 nes tik tiek gavau už CP ar bent suma sutampa, gal kažkokios dar net negavus tada  g.gif

jei vakar mokėjot, šian vakare turi pažaliuot smile.gif

QUOTE(kriisti @ 2014 06 11, 15:01)
Nesuper, čia jau unikumas kad viena raudona, o kita ne, nes abi prekės vienoje sąskaitoje, kurią aš apmokėjau, tai manau tiesiog Taurė nepažymėjo dar, nes kito paaškinimo neturiu  rolleyes.gif  unsure.gif  ohmy.gif

aš nieko keisto nepastebiu - viena sąskaita CP, kita Crazy, viena žalia, kita raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 06 11, 12:30)

Prisijungiau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2014 06 09, 12:23)
sveikos, kreipiuosi i visas kurios paskutiniu metu pirko basutes ieskau sviesios spalvos baltu, smelio ar sviesiai melsvu basuciu, idekit nuorodas kurios jau pirko ir tiksliai turi ismatavimus, man reikia kad vidpadis butu 24,5 cm be jokiu uzkulniu, ne per pirsta, paprastu i miesta lekt, gali būti su platforma, ne placiai kojai, kulnas iki 7 cm, odines ir kaina iki 70 doleriu, busiu dekinga, nes reikia, bet labai jau nesinori prasaut

?
Atsakyti
smile.gif+2014 06 11, 06:59-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 11, 06:59)
Merginos,gal prisijungsit prie TANFORLESS? nuolaidos kodas DES20 ax.gif

As paziuresiu,gal ka rasiu man reikalingo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 06 11, 14:59)
Nagi, jungiames prie Bath & Body works. Ilgai lauktos nuolaidos, plius su koduku BBW20 papildomai minus 20%.  biggrin.gif

gal ka esate isbandziusi? parekomenduokit blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o iš coachfactory nupirktumėt? g.gif Taip užsireikė vieno tašiuko... ax.gif

nors geriau jau - ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 11 birželio 2014 - 15:14
QUOTE(smilga79 @ 2014 06 11, 16:03)
gal ka esate isbandziusi? parekomenduokit blush2.gif

Man labai faini ju purskiami kambario kvapai. Labai koncentruoti, ilgai laikosi, o to mazo butelaicio uztenka labia ilgam. Duso zeles irgi neblogos, pasimaudzius kvapas ant odos ilgokai islieka ir vonios kambarys po to dar kuri laika maloniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 06 11, 15:32)
jei vakar mokėjot, šian vakare turi pažaliuot  smile.gif
aš nieko keisto nepastebiu - viena sąskaita CP, kita Crazy, viena žalia, kita raudona  smile.gif

Nu laukiam, bet labai keista, nes crazy8 sumokejus esu senai, o vakar mokejau CP, bet kažkodel jaučiu, kad čia dar kažkokia bus, kur aš neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 06 11, 16:13)
Merginos, o iš coachfactory nupirktumėt?  g.gif Taip užsireikė vieno tašiuko...  ax.gif

nors geriau jau - ne biggrin.gif

Kaip tik buvau įlindus pažiūrėt blush2.gif. Tyliai upei Pita sportbačių, bet nėr ax.gif. O tašiukų daug ir gražių.
Jei su shipu imsit, gi nupirks ir taip, nes kitaip tai sunkiai susirenka pasidalinimui CoachFactory 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 06 11, 16:27)
Kaip tik buvau įlindus pažiūrėt blush2.gif. Tyliai upei Pita sportbačių, bet nėr ax.gif. O tašiukų daug ir gražių.
Jei su shipu imsit, gi nupirks ir taip, nes kitaip tai sunkiai susirenka pasidalinimui CoachFactory 4u.gif.

Klausiu tik todėl, kad atostogauja kažkuri, o gal visos... blush2.gif
Atsakyti