Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2014 06 11, 15:20)
atitinka

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 06 11, 16:13)
Man labai faini ju purskiami kambario kvapai. Labai koncentruoti, ilgai laikosi, o to mazo butelaicio uztenka labia ilgam. Duso zeles irgi neblogos, pasimaudzius kvapas ant odos ilgokai islieka ir vonios kambarys po to dar kuri laika maloniai kvepia  wub.gif

drinks_cheers.gif prisijungiau smile.gif labai retai jiems nuolaida būna smile.gif

QUOTE(kriisti @ 2014 06 11, 16:14)
Nu laukiam, bet labai keista, nes crazy8 sumokejus esu senai, o vakar mokejau CP, bet kažkodel jaučiu, kad čia dar kažkokia bus, kur aš neturiu g.gif

nieko keisto, tiesiog atėjo prekės be sąskaitos ir viskas smile.gif prekės iš dviejų parduotuvių, sąskaitos taip pat smile.gif
Atsakyti
Kaip jums šits tašiuks? Tik mėlynos spalvos: Brass/marine navy

Sukritikuokit, kad nebenorėčiau... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 11 birželio 2014 - 15:46
QUOTE(izide @ 2014 06 11, 16:13)
Man labai faini ju purskiami kambario kvapai. Labai koncentruoti, ilgai laikosi, o to mazo butelaicio uztenka labia ilgam. Duso zeles irgi neblogos, pasimaudzius kvapas ant odos ilgokai islieka ir vonios kambarys po to dar kuri laika maloniai kvepia  wub.gif

as prisijungiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 06 11, 16:44)

Sukritikuokit, kad nebenorėčiau...  ax.gif

Man nepatinka. Realybėj tos visos gelsvos kniedės mane erzina. ir modelis man babskas šiek tiek. Bet gi skoniui draugų nėr bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 11 birželio 2014 - 16:00
QUOTE(Cargo @ 2014 06 11, 16:44)
Sukritikuokit, kad nebenorėčiau...  ax.gif

Tetuliskas. Isidet nosine, valokardino ir i baznytele.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 06 11, 17:00)
Man nepatinka. Realybėj tos visos gelsvos kniedės mane erzina. ir modelis man babskas šiek tiek. Bet gi skoniui draugų nėr bigsmile.gif.

QUOTE(linamog @ 2014 06 11, 17:01)

O.K. nors ir tetulė esu, nebenoriu biggrin.gif Man jo vidaus suskirstymas patiko, tik, kad nukopint neduoda iš factory...

Vo
user posted image

Pagalvojau, kad patogu būtų visokias smulkmes susirušiuot, mašinos raktus į išorinę kišenę... O dabar absoliučiai nieko nerandu... Jei kainuotų iki 200 Lt, tai vis vien imčiau, dabar pinigų pagailo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 11 birželio 2014 - 16:08
QUOTE(linamog @ 2014 06 11, 17:01)

Tikrai nieko gero
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 06 11, 17:02)
O.K. nors ir tetulė esu, nebenoriu biggrin.gif Man jo vidaus suskirstymas patiko, tik, kad nukopint neduoda iš factory...

Jo, skyreliai visai zgrebni, Kriu modeliu nemazai tokiu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 birželio 2014 - 16:09
QUOTE(linamog @ 2014 06 11, 17:09)
Jo, skyreliai visai zgrebni, Kriu modeliu nemazai tokiu yra.

akis neužkliuvo niekad, o čia man mėlyna spalva didžiausią įspūdį padarė biggrin.gif Beje, mėlynos spalvos man jis joks bobutiškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 11 birželio 2014 - 16:13
QUOTE(manouche @ 2014 06 11, 17:27)
Kaip tik buvau įlindus pažiūrėt blush2.gif. Tyliai upei Pita sportbačių, bet nėr ax.gif. O tašiukų daug ir gražių.
Jei su shipu imsit, gi nupirks ir taip, nes kitaip tai sunkiai susirenka pasidalinimui CoachFactory 4u.gif.

bigsmile.gif Ačiū, va kur draugas friends.gif

Oi, "volokordino ir į bažnytėlę" doh.gif lotuliukas.gif Nu, bet tikrai..
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 06 11, 17:17)

Oi, "volokordino ir į bažnytėlę"  doh.gif  lotuliukas.gif  Nu, bet tikrai..

Nu tai tokiu tikslu irgi galima pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 11 birželio 2014 - 16:19