Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

ne į temą.... bet pasakykit man tundrai, kaip reikia ideti crocs papuosimus i vaiku batus. Kiek suprantu ispausti... bet neisipaudzia man jie nes skylutes tokios mazos g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 11 birželio 2014 - 16:32
QUOTE(Cargo @ 2014 06 11, 17:29)
Klausiu tik todėl, kad atostogauja kažkuri, o gal visos...  blush2.gif

Na kad dar neatostogaujam ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 06 11, 16:31)
ne į temą.... bet pasakykit man tundrai, kaip reikia ideti crocs papuosimus i vaiku batus. Kiek suprantu ispausti... bet neisipaudzia man jie nes skylutes tokios mazos g.gif  doh.gif

ta Crocs medziaga tampri, jus ta papuosima sonu dekite ir is leto stumkite i Crocs skyle, ji siek tiek prasitemps ir tilps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 06 11, 18:31)
ne į temą.... bet pasakykit man tundrai, kaip reikia ideti crocs papuosimus i vaiku batus. Kiek suprantu ispausti... bet neisipaudzia man jie nes skylutes tokios mazos g.gif  doh.gif

Šonu tą papuošimą pakreipus turi įsispaust, nebent batų modeliukas kažkoks su specifinėm skylutėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 11, 16:01)
Tetuliskas. Isidet nosine, valokardino ir i baznytele.

jetus, beveik ta pati pagalvojau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 06 11, 13:59)
Nagi, jungiames prie Bath & Body works. Ilgai lauktos nuolaidos, plius su koduku BBW20 papildomai minus 20%.  biggrin.gif

o gal kas esat kvapus į mašiną išbandžiusios? ilgai laikosi? skanūs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 06 11, 17:55)
o gal kas esat kvapus į mašiną išbandžiusios? ilgai laikosi? skanūs?  biggrin.gif

drauge perka, sake geruliai smile.gif
Atsakyti
dedu www.bathandbodyworks.com
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 06 11, 17:55)
o gal kas esat kvapus į mašiną išbandžiusios? ilgai laikosi? skanūs?  biggrin.gif

spintelėje vis dar laikau, nes senų niekaip nedamušu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 11 birželio 2014 - 17:45
QUOTE(Taurė @ 2014 06 11, 17:24)

jau turbūt pavėlavau, nelaiku MB grįžo vakarienės doh.gif susikroviau krepšą ir liko neišsiųstas... ar spėčiau dar?
Atsakyti
dedu Macys.com 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 06 11, 10:52)
jau turbūt pavėlavau, nelaiku MB grįžo vakarienės  doh.gif susikroviau krepšą ir liko neišsiųstas... ar spėčiau dar?

nauja rinkt pradedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 06 11, 18:05)
nauja rinkt pradedu  4u.gif

tai gerai, atsiunčiau ax.gif
Atsakyti