Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

netaikau.gyvenu sau ir dziaugiuosi.kaip mums ataugti,taip kitiems uzaugti gali.nezinosi zmogus.gyvenu iprasta gyvenima,auginu vaikus.laikas bega,atrodo tik pasidarei tyrimus ir vel laikas.tikiuosi,kad jie retes ir ilgainiui pasimirs.dabar gyvenam laukuose,uogas,darzoves pilnomis saujomis kertame.
Atsakyti
Gera gamtoj. Sesuo užmiesty gyvena, daržiuky kapstosi, kai saulės nėra, šiltnamy. Agurkų jau valgėm jos. Tik retai matomės kai mano maršrutas ligoninė namai, o ji kitam mieste. Taip norėtųsi daugiau laiko skirt. Pas ją taip ramu, vaikų ganyt nereikia, pievelėj arba smėliadėžėj užsiėmę.
Atsakyti
Vyras tarp skersinių kažkiek pasileidęs ėjo. Lygsvaros dar lavint reikia, bet kelis žingsnius padaro. Vaikams rodžiau video kaip tėtis sportuoja. Labai laukia sugrįžtant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 12 liepos 2014 - 21:21
Ragana, o Jūsų kokia diagnozė? Atsiprašau, kažkaip neužfiksavau. Mano tetai irgi galva operuota...
Ačiū visoms už šitą temą, daug gero suradau. Ir informacijos, ir paguodos. Gaila, kad padėt negaliu, kiek norėčiau...
Atsakyti
augliuka man isoperavo pries metus.praejau reabilitacija,darausi MRT.ir del idos vyro placiau parasiau,nes tikrai norisi padrasinti.cia merginos ir moterys sujungusios pecius,as tik pasyvus stebetojas.
Atsakyti
QUOTE(Vandenė321 @ 2014 07 12, 16:58)
Sveiki!
Aš forumo neskaitau , todėl gal šita informacija jau ir buvo. Radau internete italo onkologo pasisakymą apie vėžį kaip lengvai jis gydomas
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Sekmės!

Aha, taip lengvai, o mes visos kaip durnės čia kankinamės, neturim ką veikt gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana69bb @ 2014 07 12, 23:09)
augliuka man isoperavo pries metus.praejau reabilitacija,darausi MRT.ir del idos vyro placiau parasiau,nes tikrai norisi padrasinti.cia merginos ir moterys sujungusios pecius,as tik pasyvus stebetojas.

labas rytas visom.tikrai ragana aciu kad papasakojot savo istorija.padrasinot mus.Smagu kai temutej dalinasi savo patirtim.nes daugumai cia tik skaitovu ir stebetoju tema.Jei ka supykdziau 4u.gif .Visom stiprybes.sveikatos.Na va ne i tema.maniskis zenitis nenori smile.gif .sake veliau kai pasveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 13, 09:22)
Na va ne i tema.maniskis zenitis nenori smile.gif .sake veliau kai pasveiksiu.


Labai suprantu, jis gi gyvent ruošiasi, o čia staiga ir šliūbas, ir krikštynos, kaip, kad paskutinius akcentus sudėt ax.gif Va pasveiks ir ženysis, puikus stimulas, kad pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 07 13, 09:44)
Labai suprantu, jis gi gyvent ruošiasi, o čia staiga ir šliūbas, ir krikštynos, kaip, kad paskutinius akcentus sudėt  ax.gif Va pasveiks ir ženysis, puikus stimulas, kad pasveikti  4u.gif

zinok lygiai taip ir pasake...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 13, 08:47)
zinok lygiai taip ir pasake...

Žinok, visi skirtingai mąsto. Tavp vyras mąsto taip, jis TURI TIKSLĄ PASVEIKTI. Puiku!!!! Jau yra vienas "ingredientas" gydymuisi, sveikimui. Gal tu norėtum kitaip, bet nespausk, taip duosi suprast, jog tiki jo pagijimu ir pati patikėsi. Stiprybės abiems.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 13, 08:22)
l....daugumai cia tik skaitovu ir stebetoju tema.Jei ka supykdziau 4u.gif .....



Na nepyk tu ant jų, daug kas skaito ir vyresnių, bet nerašo (man moterys ligoninėj pasakojo), nes tiesiog nepratę bendrauti socialiniuose tinkluose, o info apie ligą čia daug. Lai semiasi stiprybės, kad tik padėtų. Mane nervina visokie sveiki kaip agurkai "mokytojai", kurie turi "stebuklingus" pasveikimo metodus, tik mes kažkokios kvaišos sergam, nes jais nesinaudojam. Arba dvasinės "mokytojos", karmas visokias užpaišo, tipo mes čia visokios bjaurybės susirinkę, sergam, mums taip ir reikia, tereikia patapt jų teorijų vykdytojais, ir liga dings. Va tokiom dažnai nesusilaikau ir lepteliu ką nors. Ačiū moderatorei, vieną tokią stebuklingą gydytoją, patarėją ir jos postus net pramoderavo smile.gif
Atsakyti
sveiki.
ir as skaitau,nes patirties nelabai ir turiu.tik va, savo isgyvenimais ,apie operacija pasidalinau.skaitau,kaip kitoms sekasi ir semiuosi tvirtybes.kiekvienas atvejas skirtingas ir individualus.ir as manau,kad kiekviena liga,kuri paliecia asmeniskai yra skaudus isbandymas.
Atsakyti