Maniškiui 10 sueis
panašaus amžiaus skaitė. Patiko ir Jei ne Vinis Diksis, dabar iš bibliotekos parsinešęs Despero nuotykius, tik dar nepradėjo.

Idomu ar tos knygos ir mergaitei butu idomios. Reikes paieskoti aprasymo internete

QUOTE(nile @ 2015 01 09, 02:08)
Idomu ar tos knygos ir mergaitei butu idomios. Reikes paieskoti aprasymo internete 

Jei ne Vinis Diksis turėtų patikti, pagrindinė veikėja mergaitė.
QUOTE(muminukas @ 2015 01 09, 02:19)
Jei ne Vinis Diksis turėtų patikti, pagrindinė veikėja mergaitė.
Aciu,reikes paieskoti knygynuose

Papildyta:
Katik perskaiciau istrauka apie sia knyga, manau tikrai turetu patikti

QUOTE(nile @ 2015 01 09, 02:32)
Aciu,reikes paieskoti knygynuose 
Papildyta:

Papildyta:

Pastaba, jeigu skaitysit: Winnie-Dixie yra maisto parduotuvių tinklas Floridoje, mergaitė šunį pavadino parduotuvės vardu

QUOTE(nile @ 2015 01 09, 03:08)

Mergaitei galiu parekomenduoti "Grigiškių katino užrašai". Smagi knyga, kaip katinai dešras vogė. Maniškė su malonumu perskaitė, nors šiaip jai viskas neįdomu...

QUOTE(nile @ 2015 01 08, 15:55)
Ar galima siek tiek placiau apie sia knyga?kodel jusu nuomone ji verta demesio,kad priverstumet ir dukra perskaityti?kiek daliu yra?ir kokio mazdaug amziaus mergaitei rekomenduotumet skaityti?
Is anksto dekoju uz stsakyma

Sveiki,
Pirmiausia tik pabrėšiu, kad čia tik mano nuomonė

Taigi. Ši knyga susideda iš trijų dalių. Aprašomas pagrindinės herojės Kristinos vaikystė, paauglystė, jaunystė, branda ir senatvė. Visos knygos dalys alsavo kilnumu, ištikimybe, tikėjimu bei tuo, kad gyvenime visada reikia laviruoti ir prisitaikyti prie aplinkybių išliekant žmogumi.. ta pati Kristina jaunystėje padarė žiaurių klaidų ir nedovanotinų poelgių vardan meilės. Knygose aprašoma, kaip ji gyveno su savo klaidom, sąžine...
O būtinai duočiau perskaityti dukrai, kad įskiepyčiau supratimą apie moters savigarbą.
O pagal amžių - tai jau kokioj paauglystėje patarčiau perskaityti, kai pradeda domėtis vaikinukais...
QUOTE(nile @ 2015 01 08, 15:55)
Ar galima siek tiek placiau apie sia knyga?kodel jusu nuomone ji verta demesio,kad priverstumet ir dukra perskaityti?kiek daliu yra?ir kokio mazdaug amziaus mergaitei rekomenduotumet skaityti?

Žinokit skaičiau būdama dar visiškai vaikas, nu kokių 12 maks

Laba skaitytojos, nusipirkau knygą "Tūkstantis saulių skaisčių", noriu paklausti ar ją reikia skaityti tik perskaičius "Bėgantis paskui aitvarą" ar galima ir be jos? Nes kai kur ją mini kaip antrą knygą, kaip dar geresnę.. na susidariau tokį įspūdį, kad vos ne antra dalis.

Sveikos
Knygos visiškai nesusiję. Asmeniškai man net jų stilius gerokai skiriasi.
Ir būsiu mažuma , bet man žymiai labiau patiko "Bėgantis paskui aitvarą".

QUOTE(Kliamka @ 2015 01 11, 21:42)
Laba skaitytojos, nusipirkau knygą "Tūkstantis saulių skaisčių", noriu paklausti ar ją reikia skaityti tik perskaičius "Bėgantis paskui aitvarą" ar galima ir be jos? Nes kai kur ją mini kaip antrą knygą, kaip dar geresnę.. na susidariau tokį įspūdį, kad vos ne antra dalis. 

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 22:52)
Sveikos

Ačiū už atsakymą.

Ir dar labai noriu knygos "Simonas ir ąžuolai", bet tiesiog niekur nėra jos pirkti.

QUOTE(Kliamka @ 2015 01 11, 22:10)
Ačiū už atsakymą.
"Bėgantis paskui aitvarą" seniai noriu, bet nebent iš rankų reik ieškot, nes knygynuose nėra.
Ir dar labai noriu knygos "Simonas ir ąžuolai", bet tiesiog niekur nėra jos pirkti.

o bibliotekose?