Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Monikute21 @ 2015 02 11, 19:47)
Apie ,,Moterys meluoja geriau" taip pat masciau. Bet turbut pasiskaitysiu ,,Saulelydis". Aciu uz patarimus smile.gif

ir vieną , ir kitą galima smile.gif MMG su serialu turbūt tik pavadinimu ir veikėjų vardais susijusi, na, nemačiau pirmųjų serijų, gal jos dar kažkiek knygos turėjo.
Atsakyti
As ka tika baigiau L.Gardner "Sugauk mane". Neblogas detektyvas, bet su siokiu tokiu seiletumu, sentimentalumu, kurio nemegstu. 3,5/5.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2015 02 09, 16:10)

Klausimas ne į temą: o tai kaip dėl meeto?????[/b]

susitikit kitą savaitę knygų atlaiduose smile.gif
Atsakyti
Pagaliau Michael Robotham ,,Amneziją'' užbaigiau. Patiko mažiau nei ,,Įtariamasis'', o bendrai tai vidutiniškai vertinčiau. Užkabino tik paskutinis trečdalis - sugebėjo nuo kokių 2/5 pakilt iki 3/5. biggrin.gif Gal turėjo reikšmės, kad prieš tai skaičiau ilgus tarpus darydama ir po 30 -40 psl, o likusius 200 per šiandien įveikiau (nes supratau, kad per ilgai prie jos sėdžiu, tai nebesinorėjo palikt nebaigtos), tai geriau pavyko įsijaust į visą situaciją. O gal kad tiesiog ji netraukė, kol nepradėjo lįst visokios svarbios tyrimo detalės. Ir tiesa, kaip pirmoj daly manęs Džo neviliojo, taip šioje dalyje visai nežavėjo pagr. veikėju tapęs detektyvas Ruizas. Jokio šarmo nei vienas, nei kitas neturi.

Dabar (t.y. kitą savaitę) žadu pradėt K. Atkinson ,,Gyvenimas po gyvenimo''.

Ir jau įsigijau bilietą į knygų mugę. Prisižymėjau visokių renginių jau, kad tik spėt ir tilpt visus norimus autorius pamatyt ir išgirst. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 14 vasario 2015 - 20:15
latulipe, lauksiu įspūdžių iš Gyvenimo po gyvenimo smile.gif
Atsakyti
Vakar perskaičiau ,,Stiklinė pieno", per dieną, taip gerai susiskaitė smile.gif

šiandien galvoju pradėti ,,Stambulo pavainikė", ne viena mergina čia gyrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2015 02 16, 12:12)
šiandien galvoju pradėti ,,Stambulo pavainikė", ne viena mergina čia gyrė g.gif

Man tai nepatiko, ismucinau iki galo siaip ne taip...
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2015 02 16, 12:12)
Vakar perskaičiau ,,Stiklinė pieno", per dieną, taip gerai susiskaitė smile.gif
O man šita nepatiko.Pajutau nepagarbą ir norą užsidirbti iš buvusio populiarumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 16, 12:42)
Man tai nepatiko, ismucinau iki galo siaip ne taip...

Nuostabi knyga, jaudinanti ir skaudi istorija.
Atsakyti
Na o aš stveriu su malonumu Colleen McCullough Misalongio moterys. Jau nuo pirmųjų eilučių padvelkė gerumas ir paprastumas. o gal aš per daug tikiuosi? g.gif
Atsakyti
S. Hartnett Sidabrinis asiliukas vakar pradėjau. dėmesį patraukė iliustratorės pavardė - Anne Spudvilas. Įtariu pavardę esant lietuvišką.
Atsakyti
Bet kaip įdomu skaityti, kai taip nuomonės skiriasi apie tą pačią knygą. bigsmile.gif

Apie ,,Gyvenimas po gyvenimo" irgi prisiskaičiusi esu gan kategoriškų atsiliepimų - t.y. arba labai patinka, arba nepatinka. Todėl nedrąsiai ėmiausi šios knygos. Bet kol kas pirmieji 200 psl gan lengvai ir įdomiai persiskaitė, bet dar 400 prieš akis, tai visko gali nutikti. biggrin.gif
Atsakyti