Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2015 02 09, 11:22)
Sveikos mirksiukas.gif

Pasiskaitinėjau daugiau atsiliepimų apie jos knygas ir dauguma kažkaip rekomenduoja skaityti "Pirmasis romoje" kaip vieną įdomesnių. Gal dar kas esate skaičiusios daugiau jos knygų ir galėtumėte parašyti savo įspūdžius. Norisi dar ką nors jos paskaityti. Turiu jos "Erškėčių paukščius" senąjį leidimą, reikės paskaityti.

Aš kažkaip iki jos istorinių neprieinu.... bet tiek Angelėlis, tiek Morgano kelias wub.gif be galo patiko. O Erškėčių paukščiai viena iš pirmųjų mano rimtų knygų perskaitytų... Solidūs jos visi romanai, bet belenkaip greit įveikiu kaskart smile.gif

Dabar pradėjau "Kambarys", tik šiek tiek užmečiau unsure.gif

Klausimas ne į temą: o tai kaip dėl meeto?????
Atsakyti
Sielos Sparnai, nesi Erškėčių paukščių skaičiusi? drąsiai gali imti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2015 02 09, 11:22)
Turiu jos "Erškėčių paukščius" senąjį leidimą, reikės paskaityti.

QUOTE(muminukas @ 2015 02 09, 17:33)
Šitą aš irgi ilgai boikotavau.Nemėgstu ypač išgirtų,nes dažniausiai tenka nusivilti ax.gif (pvz: Vanduo drambliams)

Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2015 02 09, 18:54)
Šitą aš irgi ilgai boikotavau.Nemėgstu ypač išgirtų,nes dažniausiai tenka nusivilti ax.gif (pvz: Vanduo drambliams)

o Erškėčių paukščiais? aš ją "laiku" perskaičiau - paauglystėj biggrin.gif
man Vanduo drambliams patiko, nnusivyliau. bet liaupsių jai nesu girdėjusi per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 09, 20:53)
o Erškėčių paukščiais? aš ją "laiku" perskaičiau - paauglystėj biggrin.gif man Vanduo drambliams patiko, nnusivyliau. bet liaupsių jai nesu girdėjusi per daug  g.gif
Aš apie "Erškėčių paukščius" ir rašau blush2.gif
Drambliais nenusivyliau,bet...ne tokia euforija,kokios laukiau ax.gif Būtent iš čia nuomonę susidariau.

Atsakyti

QUOTE(muminukas @ 2015 02 09, 18:33)
Pasirodo nesu skaičiusi, nežinau net kaip čia man taip gavos smile.gif Taisysim šią klaidą artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2015 02 10, 11:19)
Pasirodo nesu skaičiusi, nežinau net kaip čia man taip gavos smile.gif Taisysim šią klaidą artimiausiu metu smile.gif

pasitaiko smile.gif Aš nebuvau skaičiusi Viešnios iš šiaurės, visi labai stebėjosi, net mama biggrin.gif trūkumą ištaisiau.

iš tiesų Prisilietimas man labiau patiko už Erškėčių paukščius, bet abi geros knygos, nepernelyg saldžios, tokios plačiai aprėpiančios.

Atsakyti

Sveikos, 4u.gif As cia tarp jusu jauciuosi visiska naujoke, netik siame forume, bet ir del perskaitytu knygu skaiciaus, nes visai neseniai pradejau skaityti knygas. mirksiukas.gif
Dar vakar baigiau skaityti E.L.James Penkiasdesimt pilku atspalviu visa trilogija, prie siu knygu buvau prisirisus visa savaite, negalejau atplest akiu. Ir dar siandiena visos mintys sukasi apie tas knygas, atrodo imt ir skaityt is naujo, nes tas jausmas toks, kokio dar nesu jautusi, ypac skaitydama, vakar kai pabaigaiu skaityt jauciaus tarsi emociskai issekusi, bet kartu tokia pakileta, net nezinau kaip apibudinti to ka jauciu perskaicius.
Taigi dabar sdziu ir galvoju ka skaityti toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2015 02 09, 16:10)

Dabar pradėjau "Kambarys", tik šiek tiek užmečiau  unsure.gif

Klausimas ne į temą: o tai kaip dėl meeto?????

man tai nuobodoka šita knyga buvo...

Aš už meeta, o kur kitos vilnietės?
QUOTE(Monikute21 @ 2015 02 11, 15:29)
Sveikos,  4u.gif  As cia tarp jusu jauciuosi visiska naujoke, netik siame forume, bet ir del perskaitytu knygu skaiciaus, nes visai neseniai pradejau skaityti knygas.  mirksiukas.gif
Dar vakar baigiau skaityti E.L.James Penkiasdesimt pilku atspalviu visa trilogija, prie siu knygu buvau prisirisus visa savaite, negalejau atplest akiu. Ir dar siandiena visos mintys sukasi apie tas knygas, atrodo imt ir skaityt is naujo, nes tas jausmas toks, kokio dar nesu jautusi, ypac skaitydama, vakar kai pabaigaiu skaityt jauciaus tarsi emociskai issekusi, bet kartu tokia pakileta, net nezinau kaip apibudinti to ka jauciu perskaicius.
Taigi dabar sdziu ir galvoju ka skaityti toliau  g.gif

Sveika 4u.gif

Parašyk, ką dar esi skaičiusi ir patiko, tada bus lengviau padėt galvot biggrin.gif
Atsakyti
Hm, perskaiciau Edvino Kaledos, turbut visas knygas: ,,Nemylimi" ,,Svetimi" ,,Pasmerkti", tada ,,Auksaviriai" ,,Auksaviriai 2" ir ,,Kaunas. Sauliu" abi dalis. Labiausiai patiko ,,Kaunas. Saulius" abi dalys, kai skaciau, skaciau ziuriu ir Pabaiga. Po to kaip minejau perskaiciau ,,Penkiasdesimt pilku atspalviu" trilogija ir viskas sedziu visa diena ir suku galva ka cia tokio itraukiancio dar paskaityti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2015 02 11, 19:41)
Hm, perskaiciau Edvino Kaledos, turbut visas knygas: ,,Nemylimi" ,,Svetimi" ,,Pasmerkti", tada ,,Auksaviriai" ,,Auksaviriai 2" ir ,,Kaunas. Sauliu" abi dalis. Labiausiai patiko ,,Kaunas. Saulius" abi dalys, kai skaciau, skaciau ziuriu ir Pabaiga. Po to kaip minejau perskaiciau ,,Penkiasdesimt pilku atspalviu" trilogija ir viskas sedziu visa diena ir suku galva ka cia tokio itraukiancio dar paskaityti. smile.gif

gal Daivos Vaitkevičiūtės - Moterys meluoja geriau, Kamilė nori mirti, Monikai reikia meilės. Dar E. Malūko knygos turėtų patikti smile.gif
Papildyta:
iš užsienio autorių galbūt S. Meyer Saulėlydis.
Atsakyti
Apie ,,Moterys meluoja geriau" taip pat masciau. Bet turbut pasiskaitysiu ,,Saulelydis". Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti