Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Laba diena smile.gif

Mačiau, aptarinėjote knygas vaikams. O aš labai norėčiau išrinkti enciklopediją savo beveik 5-metei. ax.gif Kol nevarčiau, svarsčiau apie Mikės Pūkuotuko enciklopediją. Labai šaunu, kad mėgstamas herojus lydi vaiką knygos puslapiais, tačiau kaip enciklopedija pasirodė skystoka, daug gražių nuotraukų, bet mažoka požiūrio gilyn. Manau, jos užtektų max iki 7 metų.
Gal domėjotės, pirkote ir galit patarti?

Dar būtų įdomu knygelė ar interneto puslapis, kuris pasufleruotų, kokius bandymus būtų galima atlikti namie kartu su vaiku (na, pavyzdžiui, įmerkti baltą gėlę į vandenį su rašalu ir pan.).

Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 05 29, 13:33)
Laba diena  smile.gif

Mačiau, aptarinėjote knygas vaikams. O aš labai norėčiau išrinkti enciklopediją savo beveik 5-metei.  ax.gif Kol nevarčiau, svarsčiau apie Mikės Pūkuotuko enciklopediją. Labai šaunu, kad mėgstamas herojus lydi vaiką knygos puslapiais, tačiau kaip enciklopedija pasirodė skystoka, daug gražių nuotraukų, bet mažoka požiūrio gilyn. Manau, jos užtektų max iki 7 metų.

Dar būtų įdomu knygelė ar interneto puslapis, kuris pasufleruotų, kokius bandymus būtų galima atlikti namie kartu su vaiku (na, pavyzdžiui, įmerkti baltą gėlę į vandenį su rašalu ir pan.).

Mes turime Mikės Pūkuotuko gyvūnų enciklopediją, vaikų nevartomiausia... Labai mėgsta gyvūnų atlasą, bet jis senas, pirkau prieš kokius 11 metų. Mėgsta kažkokią raudoną enciklopediją, nepamenu tiksliai pavadinimo, atlasus. Bet mano jau seniai pirktos, internete neberandu nuotraukų. Pabandyk nueiti į biblioteką pasirinkti.

Bandymų paieškok tinklalapiuose anglų kalba. Sūnus buvo kažkokį susiradęs, kaip daryti tornadą stiklainyje. į stiklainį įpili vandens, truputį indų ploviklio, užsuki, sumaišai ir gaunasi tornado modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 05 29, 14:33)
Laba diena  smile.gif

Mačiau, aptarinėjote knygas vaikams. O aš labai norėčiau išrinkti enciklopediją savo beveik 5-metei.  ax.gif Kol nevarčiau, svarsčiau apie Mikės Pūkuotuko enciklopediją. Labai šaunu, kad mėgstamas herojus lydi vaiką knygos puslapiais, tačiau kaip enciklopedija pasirodė skystoka, daug gražių nuotraukų, bet mažoka požiūrio gilyn. Manau, jos užtektų max iki 7 metų.

Aš savo penkiametei papirkau šitą https://www.knygos.l...-enciklopedija/

kad užtektų ilgam smile.gif Dabar kai ji dar neskaito, mes tiesiog žiūrim paveikslėlius ir aš komentuoju pagal jos sugebėjimą suvokti tą info. Ir pati kiek naujo sužinau:) Knyga didžiulė, vaikas vos paneša. Bet šiaip tikrai esu patenkinta pirkiniu.
Atsakyti
Muminuk, JN, ačiū, labai operatyviai atsakėt. smile.gif

Vaikų enciklopedija sudomino, ieškosiu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kurią knygą rekomenduotumėte vyrui ar Fredrik Backman Gyveno kartą Uvė ar Jonas Jonasson Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo ? Norėčiau padovanotį kokią nors linksmą, bet gerą knygą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2015 06 02, 12:47)
Sveikos 4u.gif

Kurią knygą rekomenduotumėte vyrui ar Fredrik Backman Gyveno kartą Uvė  ar Jonas Jonasson Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo ? Norėčiau padovanotį kokią nors linksmą, bet gerą knygą  4u.gif

Abi kazkuo panasios, pastaroji gal man labiau.
Atsakyti
Mano penkiameciui labai patinka "Emilis is Lionebergos" ir "Daktaras Aiskauda". Dabar labai nori, kad paskaitytume "Kaip prisijaukinti Slibina". Gal kas turite perleisti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip ramu,ne gi vasaros neleidziate su knyga? 4u.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2015 05 18, 16:48)
[b][color=black]John Katzenbach "Trys raudonos"

Vis ateinu patikrinti,gal jau atsiliepima parasei blush2.gif

As pasiemiau G.G.Marquezo „Šimtas metų vienatvės“ ax.gif

Atsakyti
Kas skaitete "Dinos Knyga" kitas dvi dalis, jos tokios pat stiprios kaip pirmoji ar visgi atostogoms pasiieskoti ko kito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 23 birželio 2015 - 10:22
QUOTE(Melajja @ 2015 06 23, 12:22)
Kas skaitete "Dinos Knyga" kitas dvi dalis, jos tokios pat stiprios kaip pirmoji ar visgi atostogoms pasiieskoti ko kito  g.gif

Skaiciau visas trys ir visos man laaaabai patiko smile.gif. Dar šitos autorės gera knyga Tora, irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo algioshka: 23 birželio 2015 - 12:04
QUOTE(Ledime @ 2015 06 23, 10:18)
Sveikos  4u.gif Kaip ramu,ne gi vasaros neleidziate su knyga? 4u.gif

aš vis damušinėju dar vis storąją knygą ir dar pradėjau Silva Rerum. Tai tokie geri atsiliepimai apie ją, o man ji taip sakyčiau sunkokai skaitosi. g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal kas turite Zukauskienes knyga "raidos psichogija"" pdf? smile.gif
Atsakyti