Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Supratau. O tas batas tam, kad nereiketu ramentu?

Batas neleidzia statyti pedos ant pirstu, tik ant kulno. Todel galima eiti iskart po operacijos su juo. O su ramentais tai isivaizduoju kaip turetu buti nepatogu :O As su tuo batu net ir vairuodavau.

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 08 09, 16:02)
O As su tuo batu net ir vairuodavau.

Oho! Ekstremalu blink.gif blink.gif

Kazin, visiems toki bata duoda ar priklauso nuo to, kaip pavyksta operacija?
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2018 08 09, 23:16)
Oho! Ekstremalu  blink.gif  blink.gif

Visiems. O priklausomai nuo operacijos sudėtingumo, gali būti, kad ir su batu bus negalima statyti kojos 5-6 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2018 08 09, 22:21)
Visiems. O priklausomai nuo operacijos sudėtingumo, gali būti, kad ir su batu bus negalima statyti kojos 5-6 savaites  4u.gif

Dar pasitikslinsiu, tas batas duodamas nemokamai nustatytam laikui? O koks tas laikas?
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2018 08 10, 11:30)
Dar pasitikslinsiu, tas batas duodamas nemokamai nustatytam laikui? O koks tas laikas?

Duodamas nemokamai visam laikui. Grąžinti nereikia.
Atsakyti

Duodamas nemokamai visam laikui. Grąžinti nereikia.

As buvau is anksto nusipirkus ortopediniam, nes sake kad jis bus mokamas  :huh2:​  kaina apie 20 euru. 

Atsakyti

Oho! Ekstremalu blink.gifblink.gif

Kodel? :D pas mane automatas, tai buvo labai gerai. Nes tiek laiko isbuti namie ir dar nesavarankiskai tai baisu :(

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 08 10, 11:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JustArm" data-cid="72175061" data-time="1533886757"><div><p>Duodamas nemokamai visam laikui. Grąžinti nereikia.</p></div></blockquote><p>As buvau is anksto nusipirkus ortopediniam, nes sake kad jis bus mokamas  huh.gif​  kaina apie 20 euru. </p>

Batas yra kompensuojamas iš ligonių kasų ir yra duodamas nemokamai. Bent jau Panevėžyje tai tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 08 10, 10:45)
Kodel? biggrin.gif pas mane automatas, tai buvo labai gerai. Nes tiek laiko isbuti namie ir dar nesavarankiskai tai baisu verysad.gif

Jauciu, skaityciau knygas ir ziureciau filmus biggrin.gif

Bet nusibostu po keliu dienu, reiktu dar kazka susigalvoti.
Atsakyti

Batas yra kompensuojamas iš ligonių kasų ir yra duodamas nemokamai. Bent jau Panevėžyje tai tikrai taip.

As taip esu skaiciusi irgi:) bet gydytojas perspejo kad reikes pirkti.. 

Atsakyti

Jauciu, skaityciau knygas ir ziureciau filmus biggrin.gif

Bet nusibostu po keliu dienu, reiktu dar kazka susigalvoti.

Man labai greit pabodo :D nei valgyt negali pasidaryti, nei i wc nueiti be skausmo. na pirma savaite labai sunki buvo. Bet greit pasimirso vargas :)

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 08 10, 12:45)
Man labai greit pabodo biggrin.gif nei valgyt negali pasidaryti, nei i wc nueiti be skausmo. na pirma savaite labai sunki buvo. Bet greit pasimirso vargas smile.gif

Gerai, jei tik savaite, pakentėciau. Bet reiskia ir su batu skauda einant? O su ramentais kai koja kabo tai gal neskauda?
Atsakyti