Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Gerai, jei tik savaite, pakentėciau. Bet reiskia ir su batu skauda einant? O su ramentais kai koja kabo tai gal neskauda?

Nu dvi gal :D skauda labai pirmas kelias dienas, po to tiesiog negali laikyt kojos nuleidus ilgai, nes atrodo sprogs :D as jeigu vaziuodavau liftu, tai pasikeldavau koja, masinoj kai vezdavo irgi iskelus koja, tada nieko nejauti. Bet po keliu savaiciu tas praeina, zodziu kasdien vis geryn ir geryn :)

Nezinau, man ramentai isvis baisiai nepatogu atrodo. nieko rankose negalinest ir panasiai. o su batu atsistoji ir eini po biski :)

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 08 10, 18:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airona" data-cid="72175320" data-time="1533902266"><div><p>Gerai, jei tik savaite, pakentėciau. Bet reiskia ir su batu skauda einant? O su ramentais kai koja kabo tai gal neskauda?</p></div></blockquote><p>Nu dvi gal biggrin.gif skauda labai pirmas kelias dienas, po to tiesiog negali laikyt kojos nuleidus ilgai, nes atrodo sprogs biggrin.gif as jeigu vaziuodavau liftu, tai pasikeldavau koja, masinoj kai vezdavo irgi iskelus koja, tada nieko nejauti. Bet po keliu savaiciu tas praeina, zodziu kasdien vis geryn ir geryn smile.gif</p><p>Nezinau, man ramentai isvis baisiai nepatogu atrodo. nieko rankose negalinest ir panasiai. o su batu atsistoji ir eini po biski smile.gif</p>

O aš visgi galvoju, kad tas skausmas labai individualus reikalas. Kiekviena operacija skirtinga, kiekvienos skausmo slenkstis vėlgi skirtingas. Asmeniškai man šiek tiek skaudėjo tik operacijos dieną, bet leido nuskausminuosius. Didysis tinimas truko 4 dienas, paskui tino, bet labai nežymiai. Siūlų išsitraukti 11-tą dieną po operacijos važiavau autobusu jau ☺
Atsakyti
Kokiu metu laiku geriau operuotis? Ziema gal su avalyne daugiau problemu, senoji gali nebetikti. O vasara silta, apavas atviresnis, paprastesnis, ir gyja zaizda greiciau.
Atsakyti

O aš visgi galvoju, kad tas skausmas labai individualus reikalas. Kiekviena operacija skirtinga, kiekvienos skausmo slenkstis vėlgi skirtingas. Asmeniškai man šiek tiek skaudėjo tik operacijos dieną, bet leido nuskausminuosius. Didysis tinimas truko 4 dienas, paskui tino, bet labai nežymiai. Siūlų išsitraukti 11-tą dieną po operacijos važiavau autobusu jau ☺

Tikrai taip. Visiems gali buti skirtingai. As planuoji kitais metais kita koja operuoti, tai turbut ir skaudes kitaip :D o siaip viskas tikrai iskneciama, as vis pagalvoji kad gimdancios kazin koki skausma patiria, o cia tik gelytes :) svarbu nekenteti ir isgerti vaistu.

Atsakyti

Kokiu metu laiku geriau operuotis? Ziema gal su avalyne daugiau problemu, senoji gali nebetikti. O vasara silta, apavas atviresnis, paprastesnis, ir gyja zaizda greiciau.

sunku pasakyti, bet ziema jau butinai reiketu kokiu ugg stiliaus batu. 

Del atviro gijimo tai man logiska kad greiciau gytu, bet siaip skaiciau jog patartina koja bintuoti paspaudziant 6 savaites, geriau sugija randas ir vidiniai audiniai. Bet kaip is tiesu?

Atsakyti
</blockquote><p>sunku pasakyti, bet ziema jau butinai reiketu kokiu ugg stiliaus batu. </p><p>Del atviro gijimo tai man logiska kad greiciau gytu, bet siaip skaiciau jog patartina koja bintuoti paspaudziant 6 savaites, geriau sugija randas ir vidiniai audiniai. Bet kaip is tiesu?</p>
[/quote]
Vieną koją operavau sausį, kitą - liepos mėn. Žaizdos gijimo procesas tas pats, bet bendra savijauta geresnė buvo žiemą. Gal, jei ne tokia karšta vasara būtų buvusi, būtų kitaip. O dabar - be bato negali, su batu karšta, koja šunta. Ir šiaip, žiemą gyvenimas sėslesnis. Vasarą norisi judėti, keliauti, bet viskas labai ribotai gaunasi. Nors, paklampojau ir per kopas, ir į Baltiją įbridau su batu biggrin.gif svarbu noras ir nusiteikimas.
Koją bintavau tik iki siūlų ištraukimo.
Atsakyti

Sveikutes, jungiuosi i jusu buri. Rugsejo 13 numatyta operacija pas T. Sveikata. Norejau pasiklausti, ar ilgai laiko ligonineje? Ar reikalingi ramentai? Koks gijimo laikas

Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2018 08 27, 16:40)
<p>Sveikutes, jungiuosi i jusu buri. Rugsejo 13 numatyta operacija pas T. Sveikata. Norejau pasiklausti, ar ilgai laiko ligonineje? Ar reikalingi ramentai? Koks gijimo laikas</p>

Sveika smile.gif
Ligoninėje laiko parą. Ar reiks ramentų, priklausys nuo operacijos tipo. Jei leis minti ant kulno, tai nereiks ramentų. Jei šokinėsit ant vienos kojos - su ramentais bus patogiau smile.gif Žaizda užgyja, siūlus ištraukia po 10 - 12 dienų. Taip pat , priklausomai nuo operacijos tipo, nedarbingumas bus 2 - 3 mėn. 4u.gif
Atsakyti

Tai tada saunu jog tik para vadinas savaitgali jau namuos busiu. Db reikia tik nusiramint ir pakelta nosim varyti pjaustytis

Atsakyti
Atrodo tik skaitinejau ši forumą o jau abi kojos sutvarkytos smile.gif pirma su didesniu iskrypimu operuota sausio 4 d. Į stovima darbą ėjau kovo 11 kažkur . Antra koja rugpjūčio 2 dieną -pakliuvau į karščius:-)
Atsakyti

O man prie to kauliuko atauga jau atsirado, ir pats pirstas dydysis aptirpes. Jau vis stumiau stumiau toliau operacija bet kai pirsta nudauziau tai sakau gana reikia tvarkytis. 

Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2018 08 29, 09:32)
<p>O man prie to kauliuko atauga jau atsirado, ir pats pirstas dydysis aptirpes. Jau vis stumiau stumiau toliau operacija bet kai pirsta nudauziau tai sakau gana reikia tvarkytis. </p>

Man irgi prie kauliuko guziukas atsirado. Nieko neskauda, neikas neaptirpe, bet jau uzsirasiusi planinei operacijai. Eile tik ilga, dar apie pusmeti laukti.
Atsakyti