Kada ir kur daryta jums operacija? Ar del tu varztu jauciate koki skausma ar visiskai nieko?

Pas mane taip pat titaniniai varžteliai visam gyvenimui.
Varžtelių nei matosi, nei skauda. Mažiukai jie, gal 1 cm ilgio, mačiau rentgeno nuotraukoje. Man viena koja operuota prieš 7 mėn., kita - prieš 5 savaites.
Supratau. Kur operavotes? As laukiu eilėje RVUL pas Makulaviciu.
Aš Panevėžyje.
Kaip įdomu. Metalas istirpsta? Gal cia kokia nauja technologija?
Gali buti kad suklydau, nes seimos gydytoja sake jog netirpsta metalas bet pas mane tiksliai zinaukad Herberto sraigtas, ir biski domejausi apie tai, tai va ka raso:
Herberto tipo kanuliuoti sraigtai pagaminti iš magnio lydinio. Šio tipo sraigtai naudojami gydyti lūžusius rankų, pėdų kaulus, bei hallux valgus operacijoms. Tai aukštos kokybės ir plačiai Europoje naudojami sraigtai, kuriuos kaulai rezorbuoja per 12 mėn. po operacijos, todėl nereikia papildomos operacijos jų pašalinimui.

Jei raso, kad rezorbuojasi, vadinasi, ju ir nebelieka, galima sakyti, kad istirpsta. Taip kad jus teisi

O kiek laiko duoda nedarbinguma po operacijos?
As dariau Panevezy. Pernai viena koja, siemet kita. Pernykstej kojoj siek tiek jauciasi, bet gal todel, kad blogai pirsta islanksciau, o siumetine koja dar sviezia labai, bet pirstas issilankste geriau, tai gal nesijaus nieko veliau.
Jei raso, kad rezorbuojasi, vadinasi, ju ir nebelieka, galima sakyti, kad istirpsta. Taip kad jus teisi
O kiek laiko duoda nedarbinguma po operacijos?
Man operuota geguzes 17. Tai rugsejo 1 jau eisiu i darba siaip mano darbas stovimas, jeigu butu sedimas tai nezinau net, galeciau ir po menesio turbut dirbti
bet ne veltui biuletenis toksilgas, nes ilgai kojos nuleistos negali laikyt, specialus batas 6iom savaitem, po to reabilitacijos programa. As iki dabar neatlenkiu pirsto kaip kitos kojos, bet sake gydytojas kad reikia jau per jega lankstyti

O kiek laiko duoda nedarbinguma po operacijos?</p></div></blockquote><p>Man operuota geguzes 17. Tai rugsejo 1 jau eisiu i darba

Del nedarbingumo panasiai ir galvojau, vis tik kaula pjauna, reikia laiko gijimui. O kaip vyksta rebilitacija, lankyti proceduras poliklinikoje reikia ar kaip?
Del nedarbingumo panasiai ir galvojau, vis tik kaula pjauna, reikia laiko gijimui. O kaip vyksta rebilitacija, lankyti proceduras poliklinikoje reikia ar kaip?
Seimos gydytoja duoda siuntima pas reabilitologa, tada uzsiregistruoji pas kuri nori (eiles Kaune apie 3 savaites, tai siulyciau pries nuimant ortopedini bata jau registruotis), jis ten kur dirba paskiria proceduras. O ju buna ivairiu kaip supratau. Mankstos, masazai, vonios, ivairios terapijos.
Supratau. O tas batas tam, kad nereiketu ramentu?