Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Nenusiteikus blink.gif keista man kad tipo nebėra tikslo test...ai dar toks klausimas jūsų šeimos gydytojai apžiūrėjo kadanors kojytes jūsų :-D , net darbe kai buvau aplankyti sakė lauks lapkritį ax.gif ir neskubėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuute: 26 rugsėjo 2018 - 18:28
QUOTE(Vikuute @ 2018 09 26, 20:25)
Nenusiteikus blink.gif keista man kad tipo nebėra tikslo test...ai dar toks klausimas jūsų šeimos gydytojai apžiūrėjo kadanors kojytes jūsų :-D , net darbe kai buvau aplankyti sakė lauks lapkritį  ax.gif  ir neskubėti

Šeimos gydytoja nežiūrėjo nei karto smile.gif Kai po 5 savaičių nuėjau apžiūrai pas operavusį ortopedą, jis davė išrašą šeimos gydytojai su nurodymu tęsti nedarbingumą 2,5 - 3 mėn. 4u.gif
Atsakyti

Gal Vilnietes zino kur foto pedos galeciau pasidaryti su siuntimu? 

Atsakyti

Jau radau,Kardiolitoj su siuntimu daro. 

Vakar iseme siulus, galvojau jog ka jausiu bet visai neskausminga procedura. Labai graziai gyja. Klausiau gydytojos, del rebitologo tai sake po 6 sav jei reikes paskirs.

Atsakyti
O kaip jums su nedarbingumu vistiek 1.5 mėn ,gal šiemet daug buvot nedarbingume? Ana kart daktarė tik paklausė ,kada norėsite grįžti ir fsio. O dabar kažko trumpina žiauriai ( kita gydytoja ). Nors dabar koseju tragiškai ,neuzbaigiau reabilitacijos , tai ziuresiu ką ryt kalbes
Atsakyti
Mano gydytoja tepasake jog tesim kiek reikes, ziuresim kaip jausis zino jog darbas visa diena uz vairo daug vaiksciojimo, sunkaus nesiojimo.
Atsakyti

O kaip jums su nedarbingumu vistiek 1.5 mėn ,gal šiemet daug buvot nedarbingume? Ana kart daktarė tik paklausė ,kada norėsite grįžti ir fsio. O dabar kažko trumpina žiauriai ( kita gydytoja ). Nors dabar koseju tragiškai ,neuzbaigiau reabilitacijos , tai ziuresiu ką ryt kalbes

Kaip sekesi pas gydytoja? Pratese bilioteni?

Atsakyti
Pratęsė , bet kaip supratau dėl peršalimo ,nejuokingai suraite šįsyk mane. Be antibiotikų ne iš vietos . Reabilitacijoj pasakė ateit kai pasveiksiu pilnai ,tai dar po savaitės tik manau nueisiu. O paskui nuo 12 atostogų pasiėmus tai jau nori problemų. Kaip jums einąs ,nesugailit kad operavotes ? 4u.gif
Atsakyti

Pratęsė , bet kaip supratau dėl peršalimo ,nejuokingai suraite šįsyk mane. Be antibiotikų ne iš vietos . Reabilitacijoj pasakė ateit kai pasveiksiu pilnai ,tai dar po savaitės tik manau nueisiu. O paskui nuo 12 atostogų pasiėmus tai jau nori problemų. Kaip jums einąs ,nesugailit kad operavotes ? 4u.gif

Jau nebe, labai graziai po siulu isemimo oda issilygino. Tik va batas tai ziauriai nepatogus, o dar ismindziau viena sona bato, tai db kreivai peda statau, lyg i vidu. Dabar daugiau vaikstau, koja nebepavargsta taip kaip pirma sav. Patinus tai dar yra, pirsto kaip nejauciau taip ir db tas pats. As jau db antra galeciau operuot, bet palyginus kokia operuota buvo tai ji dar lb lb grazi. 

O klausymas del rebilitacijos kas ja skiria? Ir jei pas mane viela suristi kauliukai, sake po 6sav spresime del jos pasalinimo, vadinas ja geriau pasalint? 

Atsakyti
Man šeimos gydytoja paskyrė . Dėl vieluciu tai nzn nieko ,pas mane varztai bus visą gyvenimą. O kiek mačiau moterų kurios buvo su vielutem ,tai jas visom salino
Atsakyti
Ne nu topų topas... Paskambino gydytoja ir pranešė ,kad jei penktadienį nenutraukia nedarbingumo ,teks į komisiją eiti pirmadienį...
Atsakyti

Bet tai kaip taip galima? Nejau visoms taip skirtingai skirsto biliotenius  :hmm:​ 

Atsakyti